Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hidd el megéri a fáradságot és a bedobált pajtaértéket, mert utána minden könnyebben megy felröppenőügyben. sok sikert a fejlesztésekhez :)

ildiko44 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Igaz, én még nem arattam. Viszont a nyuszinak volt kettő tejem, amit elfogyasztott. Majd eltűnt. :D Közben aztán megtaláltam, rohangál a szalag mellett folyamatosan, pakolgat. Írtam neki, hogy pihenjen, de azt írta, hogy ez a munkája. :D
    Amúgy az event jól fut, a végét nem látom, csak sejtem.

________első_aratás_________

Most arattam az első tojásfákat. Nyuszinak 2 felröpi, pocoknak egy. Nyuszim ez elillan kaja után és a szalag másik végén jön elő. :D Pocok ez olyan kövér, hogy meg sem tud mozdulni. :D

Utoljára szerkesztett: 14.4.22
    ulmo12, ildiko44, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Én ennél előbbre vagyok, de vége még naaaaaaaaaagyon messze van, én sem látom, de dodozom" rajta rendesen. Aztán majd nyugtával dicsérem a napot, ha eljön, vagy nem, ez az elért eredményemtől is függ :) Amiért mindent megteszek, de vasárnap nem leszek gép közelben és ez kicsit kétségessé teszi számomra, hogy mennyire van messze? Azt sajnos nem tudom, de nem is akarom tudni ...:D:D

PZoli64, ildiko44, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A mező közepén van 1 nyuszi...azt kell etetni:music:már most jól van lakva, kicsit pufixD:D

Fuhur, PZoli64, rencsike982 és 8 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia,gyöngyike!
    Én sem leszek mindig az ünnepek alatt sem, utána meg aztán főleg. Majd alakul. :) Az erkélynem nem indulok neki fejjel az biztos, ha nem végzek. :D

6. szilvidv

szilvidv Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Van olyan köztetek, akinek van felreppenője? Nekem eddig nem adott semmit. Jó lesz nagyon ez az event, már látom................:(

Gio, juliannakoczkas és Döbi65 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia!
    A mező közepén egy nyúlnak álcázott pocok van, nem nyuszi :DxD:cry:xD
    Na én a pocokot kerestem és az eventismeretőből megtudtam, hogy az a piros ruhába öltözött nyúlfülű a pocok
    A képek és az idézet az eventismertetőből vannak, onnét hoztam el:
    Karakterek az eventes területen

Az eventes területen kétféle karakter jelenik meg:

Pocok:

Pocok mindig megtalálható az eventes terület középen.
    Kizárólag Csokidarát (felröppenőt) kér.

Nyuszi:

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azért pufi, mert ő nem nyuszi, csak annak álcázza magát az öltözékével. :D
    Pocoknyúl.png "itt éppen még festett"

Egy falánk pocok, aki mindig enne, enne. Nem is akármit, hanem csokidarát!

Jól tartjuk az ünnepek alatt, még jobban fog hízni. xD

edina242, PZoli64, ildiko44 és 11 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. 20 h kor érik le mindkét növény. o_O
    10 db 2*2 -es, és 50 db 1*2 talajon pont elfért az első kör hozama:)/1db 1*2-es maradt/11 h h ig megpróbálok még 1 rövid kört aztán estére a hosszú:)
    Varázsfák kirakva , szerencsére a pufi pajti partyt már adott:p( meg nem mondanám hogy pocok:p)
    Alapvetően ö jó fej:music: mindig kedvesen integeto_OxD
    A másik "igazi" nyuszkó csak tp-et erőlteti:oops: fel alá szaladgál nem vagyok vele teljesen elégedett ,:sleepy:de talán ha megnyugszik adakozóbb lesz.;)xD

ildiko44, jutka190226, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Pedig még nem is ittam :)igaz nem is lehet:)

PZoli64, rencsike982, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Sziasztok! Learatam a tojásfákat nem kaptam felröpiket. vigyor36 ID: 50615788

12. Anya-Apa63

Anya-Apa63 Utánpótlás-írogató

arra nem is fogsz !!, a varázsfákat arasd le a tojásfák helyett.

Bocsi! az eventgaz neve tojásfa. Ez viszont majd ad felröpit.

kukori80 és DevilMókus kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Színes tojásfát ültetünk most, az a 4 órás növény. Azt aratta le.

Az 5 db 4 órás magra 3 felrepit adott : 2 pockost és 1 nyuszist. Ha a legközelebbi adag beérik, berakom 2x1-be és megnézem mennyi felrepit ad.

Gio, juliannakoczkas, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  14. Anya-Apa63

Anya-Apa63 Utánpótlás-írogató

és tényleg !!! Most néztem meg a nevét!!! Nálam minden eventnövény egykaptafa nevet kap: eventgaz !!!

jutka190226, Gio, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  15. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Árulja el nekem valaki, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi csokidara, és mennyi szójatej van?

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Bemész a területre, középen rákatt. a pocokra és a felugró ablakban látod, hogy mennyi van. Ugyanez van a nyuszinál is. Ha szürke, akkor nincs semmi.

17. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Nálam a nyuszis karakter csak akkor nem etethető, ha jobb oldali futószalagnál van, a traktor előtt. Frissítéssel tudom megoldani, akkor általában máshova kerül, de nem mindig. Képernyő 90%-ra van csökkentve!
    Máshol etethető!

Gio, juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hol célozzam meg a nyuszit,hogy végre megigya szóját, bárhova is kattintok sehogy nem boldogulok vele.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Én is így gondoltam, de .... Learattam az első 5 db-ot, kat álcázott pocokra, szürke a felugró ablak. Katt a nyuszira, ablakban: 1. etetem a nyuszival, várok, hátha ad valamit, de semmi. Gondoltam, talán valami nincs rendben. Újra katt, Újra 1-et jelez. megint semmi. Harmadszor ugyan ez, negyedszerre már szürke az ablak. Na most hogyan találjam ki, hogy volt e felröppenő, és ha volt, akkor mennyi, és mit adott?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

ildiko44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.