Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Hiába kattingatok, annak a bal oldali nyuszinak nem adja oda a cuccot. Jelezték már többen is, láttam, de szerinten senkit nem érdekel. Mindegy, dolgozni is kell, családi életem is van, nem úgy, mint annak, aki ezt kitalálta....Ez az event nem lesz meg, az szinte biztos, de nem dőlök a kardomba:)

mokucibaba, Zsofigi, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem Chrome-on belépni sem sikerült, Firefox-on időnként fél percig elgondolkodik a gép, addig nem tudok kattintani semmit. Az én taktikám, hogy a növényeket letermelem, középen a pockot etetem de a nyulakkal nem foglalkozom mert rettenetesen lassú az animáció és nem értékes amit ad. Remélem nem csak nálam akadozik a játék mert már sütiket és gyorsítótárat is 3-szor töröltem, nem lett jobb!

Utoljára szerkesztett: 16.4.22
    gomboc58, szellorozsa és Csoki2020 kedveli ezt.
  3. Andzsi1971

Két böngészőben, két farmon kergetem a nyulat...De tényleg nem ad semmit, csak csp, tp, egy turbó, két kacsa kata.

mokucibaba és szellorozsa kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Nos ma reggel megjött a nyúl, valóban nehéz "levadászni" ! :)

szellorozsa, Andzsi1971 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia. igen, igen!!!! Ma reggel már megjelent s némi türelem kell az etetéshez. Köszönöm a tájékoztatást, figyelmetlen voltam, átsiklottam az ismertetőn. Kellemes Ünnepeket!

Enike**, fakír1020 és szellorozsa kedveli ezt.
  6. .Shinari.

.Shinari. Haladó

Sziasztok.A bal alsó nyuszi etetéséhez egy kis segítség.Én 150 % nagyítással játszom chrome és opera .ha pontosan a tejes dobozra klikkelek,akkor elfogadja az etetést.Ezt most kísérleteztem ki,operánál is működik.

7. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia!

A csatolt képen látható módon, az "Átadás" felirat melletti piros négyzettel jelölt "üres" helyen próbáld meg megetetni a nyuszit, úgy működik.

mimi, szellorozsa és Andzsi1971 kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Haladok, most a 8 órás gazt termelem...nem variálom, amit kér azt termelem;)
    A felhő ebben az ütemben meg lehet...ez a fő célxD

Varázslat6869, emocy91, Boccio71 és 14 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ezt köszönöm, és ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Nálam csak a locsolóst nem lehetett etetni, de ha a pirossal karikázott helyre kattintok, akkor rendben megy az etetés.

Enike**, emocy91, Gio és 9 más kedveli ezt.
  10. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szia! Azért ilyen nyersen ráripakodni sem kell a másikra! Nem mindenkinél megy gördülékenyen, nálam a pocok elvette a reszeléket, de nem mindig mutatja hogy ad-e érte valamit. 2011 óta játszom, tudom mi a gördülékeny és az akadozó között a különbség és most se jeleztem, mert általában előbb-utóbb megjavul. Most is csak ez az agresszív hozzászólás késztetett erre. Örülj a Te gördülékeny játékodnak, és pörgesd át ami nem tetszik

fakír1020, -kaktuszable-, Ananke és 7 más kedveli ezt.
  11. Andzsi1971

Na, csak annyit, hogy én nem vagyok kisfarmos, a gépem is jó, de hogy egy karakter etetéshez is már tanácsot kell kérni, az már a röhej kategória, legalábbis nálam. Amúgy is utálom ezt az eventet, mert nem tudom a saját ritmusomban játszani, és képzeld el, hogy vagyunk sokan olyanok, akik nem érnek rá egész nap két hétig kattingatni,akik eljárnak 12 órát dolgozni, és nem tudnak a munkahelyükön játszani sem. Ettől fogva nem tudjuk esetleg minden nap többször aratni a gazt. Aztán még ezt a nyulat is üldözzem:) Szerencsére nem ad semmit, ami hiányozna. Jó kattingatást mindenkinek, most meg indulok Zalakarosra egy kicsit, mert kaptam szabit, egyébként ma is dolgoznék:)

gomboc58, fakír1020, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Haladgatok ... lassan ... 1 és 3/4 beadásnál tartok. xD
    Szerencsémre a nyuszi eszik szépen. Azt nem szereti, ha répalocsolás közben zavargok neki a szója tejjel, de ha próbálom a zöld téglalap bal alsó szegélyén kattintani, akkor elfogadja az ajándékot. Érdemes egy kicsit várni, mert nem ugrik el rögtön - még befejezi a locsolást, nem ám csak úgy összecsapja -, szóval tapasztalatom szerint a bal alsó sarokban kicsit tovább tart az animáció is.
    Egyébként a grafika nagyon aranyos, igazi húsvéti hangulat!
    Szurkolok mindenkinek, ügyeskedjetek a kattintásoknál, adják csak a jó kis ajándékokat az állatkák.
    Én minden aratás után kiosztom a szójatejet és a csokireszeléket, nem gyűjtöm össze, gyorsan letudom.

(Kitettem a 27 piccolót, majd hozom, mik lettek:
    https://kepkuldes.com/image/LrlW1m
    Tudna valaki egy jó linket, hogy manapság melyek a legjobb dekorok? Nagyon hálás lennék érte. Elképesztő, mik lapulnak a pajtámban, teljes fejlesztések nincsenek összerakva. :wuerg: Át kell rendeznem a kergéimet.)

Szép napot!

Varázslat6869, maszilva, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Segítség a nyuszik etetéséhez:

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

(A színezés csak segítő elem a képen.)

A lassúság adódhat abból, hogy hétvége és tavaszi szünet lévén terheltek lehetnek az internethálózatok.
    Egy router ki- és bekapcsolással megpróbálkozhatnál.
    (Előbb a gépet kapcsold ki, majd a routert.
    Néhányperc pihenő után a router visszakapcsolása jöjjön, majd a gépet üzemeld be.)

mimi, Gio, fakír1020 és 8 más kedveli ezt.
  14. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Üdv.
    Ez mind szép és jó, hogy kattintsunk oldalra az átadás gombnál, de mi van olyankor, ha még az ablak sem jelenik meg? Az öntözősnél megjelenik, eszik is a lelkem, de a dolgozók rám se hederítenek! Ott aztán kereshetem az átadás gomb szélét, mivel még közepe sincs, mert egyáltalán nem jelenik meg az átadás táblája.
    Örülök, hogy van akinek sikerült, én még várok, talán lesz valami. Ha nem, nos akkor így jártam, természetesen önhibámon kívűl, de ezért nem fogom megutálni a nyuszikat!

Supernagyi50

Varázslat6869 kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Ott, azokon a farmokon jelentkezik ez a jelenség, ahol nagyított kép méretben (zoomolva) játsszák a játékot;
    Javasoljuk, hogy vedd le 100%-ra, (mentés gombot ne feledd megnyomni) ; majd ellenőrizd a nyúl-pocok páros etetését, sikerrel jársz-e?
    Olyan is előfordulhat a Chrome böngészőn, hogy 100%-on sem megy.
    Ekkor javaslom, hogy próbálj 80%-ra kicsinyítve, hogy működik-e ebben a beállításban.
    De böngészőn lehet, hogy 120%-on sikerül majd.
    Próbálgasd a méretezést, ha szükséges.

maszilva, Gio, fakír1020 és 3 más kedveli ezt.
  16. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nem tudtam hova írjam! Áldott .békés húsvéti ünnepeket a szomszédaimnak,játékostársaknak Modiknak mindenkinek aki hozzájárul bármi módon a játékhoz! Sok sikert az eventhez elegendő felröpit!

Enike**, Gio, Hahacska és 11 más kedveli ezt.
  17. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Jobb oldalon fenn, a csoki tortánál a nyuszi fogyókúrázik - nem lehet megetetni!!!!

szellorozsa kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Ezt próbáltad már?

A kattintás helyét kell "ügyesen megválasztani":

A lényeg, ne a feliratos részt kattintsd az egérrel, hanem a szélső valamelyik - színesen jelzett részt a kapcsolón, azt célozd meg.

(A színezés csak segítő elem a képen.)

19. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

20. Laura2001

Laura2001 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszi a segítséget tényleg működik!!!!xDxDxDxD
    Kellemes ünnepet, minden farmtársamnak!

emocy91, Gio, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.