Visszajelzés Tojásos-nyuszis nap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 13.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm, valamiért most működik :)

2. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Szia! Kinagyítottam a farmot 260%-ra és így mindenkit meg tudok etetni!

smoldering, DevilMókus, Enike** és 2 más kedveli ezt.
  3. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Kedves Modik! Én is köszönöm, hogy végre sikerül a nyuszikat etetni. A másik farmomon mozillát töltöttem le, ott azzal működött. Most csodálkoztam, hogy ezen a farmon is hamikáznak a nyuszik, végre már semmi se rontja el ezt a szép kis eventet, mert valljuk be, nagyon szép és aranyos, végre gyönyörködhetek benne!

Utoljára szerkesztett: 23.4.22
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Az utolsó 880 színes tojásfa kell már csak a felhőért;):)
    Ez már a célegyenes holnap meg lesz.:)

zotya280303, Sárika555, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  5. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki fáradhatatlanul és türelemmel válaszolt a "nem tudom megetetni a nyuszit" írásokra.
    Köszönöm azoknak, akik megosztották a tapasztalataikat és a moderátoroknak, akik a képes segédletet is megcsinálták hozzá.

Óhhh, és azt is, hogy teljesíthető mennyiségeket sikerült kicsikarni a játékmestertől.
    Még mindig nem fér a fejembe, hogy kerülhetett ilyen mennyiség játékba és vajon miért nem akadt fenn már korábban valakin.

Az eventet baromira unom. De tényleg! Retro érzés ide, vagy oda, nekem nem hiányzik a 10 évvel ezelőtti tötyörgés a farmon. Amikor semmi nem hat, semmit nem tudsz használni a gyorsítás, szaporítás érdekében. -.--.-
    Még ki is békültem volna vele, ha a megszokott hosszúságú lett volna, de ez a két hetes szenvedés nekem nem hiányzott.
    Persze, haladok, de alig várom, hogy vége legyen. 8)

A pocok persze farmpengőt és arany banánt osztogat nekem. Biztos azt gondolja, hogy azért van nekem olyan sok, mert azokat gyűjtöm és örülök neki, ha ő ad még hozzá. :D

6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

A 282-es hozzászólásomban már javasoltam a hiba javítást és azt nem értem, mi tartott ilyen sokáig.
    A moderátorok mindent megtettek a javíttatás és a tájékoztatás érdekébe. Nem hiszem, hogy ilyen sokáig tartott a húsvét a programozóknál, vagy nem vették komolyan a kiáltásokat. Talán úgy gondolták, hogy más háza ég, pedig az ő fejük fölött lángolt a tető.
    Jó érzés, hogy van, aki megköszöni és mindig is megköszönte a segítő szándékú hozzászólásokat mind a moderátorok, mind a játékostársak részéről.

Magdusnéne, -ágianyu33-, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Az, hogy milyen a humán erőforrás és azoknak éppen milyen feladata van (lásd a következő event programozása) nem tudhatjuk. Persze, mi "ügyfelek" azt várnánk, hogy ha hiba van, akkor annak javítását vegyék előre. De ha nagyon kevesen vannak azok, akik a játékot programozzák, a priorizálás nagyon nehéz feladat lehet.

Amíg van fórum, amíg vannak itt olyan játékosok és moderátorok, akik (ismétlem) türelmet és energiát képesek arra fordítani, hogy segítsenek, addig nekünk magyaroknak "jó dolgunk" van.
    Igen, nekem is az segített, hogy elmagyarázták, hová kattintsak az öntözős nyuszinál.
    Az én hajam is égnek állt, amikor a 23. oldalon megkérdezi valaki, hogy "másnál is ez van"? Hoznám neki a régóta emlegetett OVB táblát. (Olvass Vissza...., a B betű megfejtését rád bírom.)

stb_farmer, maszilva, Gio és 16 más kedveli ezt.
  8. szürkemajom

szürkemajom Utánpótlás-írogató

Nem tudom mi történt, elfogyott a csoki, ma már kétszer arattam, de egyetlen csokireszeléket sem kaptam. Az rendben van, hogy nem mindíg, de ennyire? A pocok sem reggelit, sem tízórait nem kapott ÉHEZIK!

9. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Nekem a szójatej fogyhatna el, mert már unom etetni azt a lassú nyulat:) Ráadásul valami beteg elme állandóan a vizes tartály mellé teszi, ha kicsit bénázok,akkor arra kattintok a nyúl helyett. Tényállás, hogy pocok eleséget kevesebbet ad:)

10. szürkemajom

Azt a nyuszit én sem szeretem, nekem is a vizes (trágyás) tartály ugrik be.Ráadásul szeret ott lenni, attól csak a répát szereti jobban locsolgatni.

zotya280303, Andzsi1971 és mucus252 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok. Tegnap este készen lett az event, de egyetlen magom sem maradt. Később kaptam 5-5 db-ot, reggelre beértek, de még szaporitom, mert elég kevés lett belőle. Nem kellene már, de üressen csak nem hagyom a termőföldet, meg a nyuszik is éheznének. Sok sikert mindenkinek.
    https://kepkuldes.com/image/LtqAme

maszilva, Gio, zotya280303 és 6 más kedveli ezt.
  12. gödimamu1

gödimamu1 Utánpótlás-írogató

Üdv. Én is kész vagyok, de folytatható keddig? És azért valamit kapunk cserébe?Köszönöm a választ.

stb_farmer, Gio, magdi06 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Reggelre kész lettem a feladattal, de tovább folytatom. Jól jön "középről" a titokól és a titokfa ajándék. Néha azért farmaranyat is kapok. Kitettem a 7 db Piccolo ládát, várom az eredményt!

stb_farmer, Gio, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  14. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Még 1:11 óra és végzek az eventtel. :)
    Hogy aztán mi lesz? Nem tudom...:( :sleepy::music: Nem nagyon akaródzik a folytatás, mert már a púpom is tele van ezzel a Mandalás területtel, viszont a telt bendős pocok ajándékai nem megvetendőek!
    Talán egy kávé-cigi kombó segít a döntésben ;):D

PZoli64, Gio, zotya280303 és 11 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az eredeti kiírás szerint /teljesíthetetlen event/ elsőre elvetettem még az eventezés gondolatát is. /eddig erre nem volt példa/
    Majd a megváltozott, barátságosabb mennyiségek miatt mégis csak elkezdtem. Jelenleg befordultam a felhő rublikájába, szerintem ma meg is tudom szerezni. Csak ezek a fintorgó, toporgó, ide-oda ugráló, nyulak nyugodnának végre le. A pocokkal kimondottan jó haverságba vagyok. Több bónuszládát is kaptam többek között.
    Elégedett vagyok.:inlove:
    Mindenki döntse el érdemes-e tovább nyulászni, magam részéről biztosan foly.köv..
    Sok sikert kívánok Mindenkinek.
    Hálás köszönet a közbenjáróknak a barátságosabb egaz.mennyiségekért!:)

PZoli64, maszilva, Gio és 10 más kedveli ezt.
  16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Tegnap délelőtt kész lett az eventem. Addig nem kezdtem el betenni egy tojásfát és liliomot sem, míg össze nem jött a teljes mennyiség. A délelőtti utolsó aratás út közben ért, így a bedobálás délutánra halasztódott, akkor meg elfelejtettem a felhőt aktiválni, azt ma reggel tettem meg. Szóval jól elhúztam a végét. :p
    Folytatom tovább a termelést, nehogy éhen maradjanak a kis állatkák. Nekem tetszik a grafikájuk. A pocok láttán az első perctől az az érzésem "valakiről" formálták meg és ettől a gondolattól nem tudok szabadulni akárhányszor ránézek. Mindig nevetésre ingerel és vidámmá teszi a napomat. :)
    Végig 1x1-en termeltem, annak ellenére, hogy tudom nem kapok több db-ot, de meg se fordult a fejembe, hogy takarékoskdhatnék a trágyával míg az előbb nem olvastam Aniko5252 írását a trágya takarékosságról. :p
    Kedves Zoli minden elismerésem a tiéd, ha egyszerre szeretnéd begyűjteni ezt a sok ajándékot. Én biztos befonnám tőle a szemöldököm a lassúsága miatt. Az etetés volt a termelés mellett, amit folyamatosan csináltam. Itt szeretném megköszönni minden gazdatársnak és a modiknak a sok segítséget. Szuperek vagytok! Igaz ehhez az is kellet, hogy jöjjek olvasni... most minden posztot végigolvastam... ehhez az eventhez kellett. Van kisfarmom is, ott sose szoktam eventezni, most még is megtettem, mert így az ajándékok begyüjtése "élvezetesebb" volt. Ugráltam egyikről a másikra. mire visszaértem az egyikre, a másikon megjelent az ajándék és nem lett idegörlő várakozás a tábla megjelenéséig. Így ezt is vidáman csinálhattam.
    Olyan keveset írtam mostanában, na azt hiszem ezzel pótóltam az eddigi mulasztásomat. :p
    Mindenkinek gratulálok, aki már végzett és sikeres befejezést, aki még kapál, hogy végig érjen!
    Legyen szép napotok! :)

PZoli64, maszilva, magdi06 és 13 más kedveli ezt.
  17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Felröppenőket gyűjthetsz növények ültetésével és a karaktereket tovább etetheted. Amennyiben visszaolvasol, többször volt már róla szó.
    Jó játékot kívánok neked!

PZoli64, stb_farmer, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Itt a felreppenő valóban érték;)
    Ültetem tovább a hosszú érésű növényt és etetem a kis cukiságokat;)

stb_farmer, Gio, zotya280303 és 5 más kedveli ezt.
  19. szürkemajom

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok értékes információt! Mióta olvasom a "csevegőt" sokat tanultam, már nem csak szántok, vetek, boronálok, hanem gondolkodom is. Először azt hittem a karakterek etetése is elég lesz nekem, de lassan a felhő is meglesz. Köszönet azoknak, akik számoltak, a moderátoroknak, hogy jelezték a problémát, és a tervezőknek is, hogy kijavították kétszer is a "bakit" !!!! Azért pedig külön köszönet, hogy a kis kövér pocok ilyen sok, értékes ajándékkal lepett meg bennünket!!!!!

PZoli64, stb_farmer, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma a kis pocok spórol a bónusz ládával... no de kaptam tőle sok titkosat... így nincs rá azért panasz;)

stb_farmer, Gio, zotya280303 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.