Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem kell lelépned, hanem igenis fel kell venni a harcot és majd ő fog elmenni. ;)

*-ToFarmer-*, terika01, *bálint* és 11 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét!

A beadásom óta 17 helyet estem vissza remélem a végéig így fog haladni!:D
    Jó látni, hogy magyar az első büszkeséggel tölt el és örülök, hogy magyarnak születtem!:inlove::inlove: Mindig meglesem, hogy nem törtek-e a helyére!xD

HAJRÁ MINDENKI

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Hé csajok! Gyerünk vissza! Jött valaki, aki rendet csinált. Takarítani nem csak nők tudnak. Radírozni pláne.

Hozom a pontos itinert a magyar zászlóhoz.

Címerminta "Egyéb" kategória:

Felülről a 26. sor, vagy alulról számolva a hatodik. És balról a harmadik ikon.
    (Te Imi, ha nem jól számoltál, beégek.... :D:D:D)

zaszlo.PNG

4. kukori80

Jobb lenne, mert ebből egy szót sem értek. :D

5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hát csak nem mondjuk a matek nem az erősségem!!! xDxDxD
    Ha mégis akkor bocsi ez a TOP hatása rám!:D

6. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Én még mindig nem döntöttem el, hogy indulok-e....
    A 300 milla gyakorlatilag kiürítené a gazdaságomat, még várok.
    Eddig csak az összeharácsolt paplanokat és a 0 percezéssel felhalmozódott hagyma készletemet adtam be, 13,2 millióval 2811. helyen állok! :)
    Aki belevágott, annak kitartást és persze sok sikert!!!
    (megjegyzem: óriáááááási a csááááábítás....)

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Sali~*.*

Nem indulok . :pNem vagyok annyira nagy még . :cry:

8. kukori80

Én már beraktam a zászlót és nincs olyan Batman aki eltántorítana hogy lecseréljem.:D

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Értem!
    Akkor ez mi?
    50 milla ? :inlove: Én most éppen 1.194 vagyok :pMire ezt leirtam ....... 1201 :eek:
    Nem bántani kötözködni akarok, még a kezem is feltartom!
    Hajrá Magyarország!

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ja az ? Csak megvettem kíváncsiságból 200 ládát , kinyitottam , és ami benne volt bedobtam a Toppba
    Ez kb 31 millió lett
    Most éppen nézegetem , mire volt ez elég . :p

11. Sali~*.*

Értem már! :p Kiváncsi voltál mit rejt a láda, nem az volt benne amire számítottál? Ment a levesbe, ill. a Topp-ba és ott is találtad magad 1000 körényékén!
    Ne legyél amiatt szomorú, hogy kicsi vagy még, majd fel fogsz nőni a feladathoz és bent is maradsz! ;)

12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Sali :)

Most Báróról beszélsz? :p Szerintem soha nem fog felnőni :D :p xD

Csocso képe padlóra vitt, ma 4x jöttem fel csak azért, hogy azt a bizonyos 2x2 kockás képet megnézzem :D Hány komfort talajt tett egymás alá? xD

13. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Ne haragudjatok, de nagyon ki kívánkozik ez most belőlem: Az én anyukám volt a blani06 volt ki személyesen is ismerte. Ö volt aki mindent tudott, mindent elolvasott. Családi rendezvényeket raktunk át egy-egy event miatt, vagy bumm miatt aTop1000. Egész évben arra készült úgy várta mint a gyerekek a mikulást. Nem is tudom miért írom, de ez a veszekedés, irigység ez olyan nem szép. Mindenki aki magyar az Magyarnak szurkol, nem mindegy ki az? Lehet, hogy az egyiket jobban szeretjük mint a másikat, de akkor is magyar. Nem lehetne csak szurkolni???? És nem veszekedni???

14. BackOffice

:D:D:D
    A fejlődési taktikában külön fejezetet szánunk ennek:
    A komfort talajok egymásra építése
    Meghívott szakértő: Csocsoovb

:D:D

15. BackOffice

Lili! Anyukád "volt"????? Jaj!!!!!

A gazdakör egyik királynője.....

Igen, én is találkoztam vele személyesen. Óhhhhh! :(:(

16. Sali~*.*

Szia Feki!
    Persze, hogy róla. Látod mindenki szerte szét szalad, valakivel csak kell beszélgetnem. Arról már nem is beszélek milyen szomorúnak tünt.
    Ott a szeren mi? Ennél rosszabb sose legyen neki! Már megbocsájts! Miért is jöttél 4x? Nah, nem mintha zavarnál!!
    Tudod mit? Fényképezdd le Feki és állandóan tudod nézegetni. Gratula neked is! Láttalak!
    Hajrá magyarok! Ti vagytok a legjobbak!

[​IMG][​IMG]

17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Semmi ingerenciám nem volt a megmérettetésre. Kevésnek gondolom a pajtám, minden évben csak vakarózok, hogy meg kellene próbálni. Igazság szerint a ládák titkai vonzottak. 1501. vagyok. Még kicsit ládázok, aztán meglátom, mire elég a sok éves munkám. Csak annyit kérek Mindenkitől, aki olvas, hogy írjon egy -hajrá, sok sikert JUCUS-t!-. Köszi, puszi, nyugi :)

Megtennétek-akiknek tetszik az írásom-, hogy ideírjátok: hajrá, sok sikert JUCUS! Köszi!!!!

JUCUS111

Othep, iboly54, -Fülemüle-70 és 23 más kedveli ezt.
  18. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Igen. És tényleg az élete volt annyira szerette.Pedig 65 éves volt amikor elkezdte. DE CSAK SZURKOLJUNK A MAGYAROKNAK!! ÉS MINÉL TÖBB ZÁSZLÓ ÉS POM-POM LENGJEN!!!! JÓ ÉJT!!!

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hajrá!!! Sok sikert Jucus!!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Hajrá! Sok sikert JUCUS!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.