Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, Gratulálok minden indulónak! Sajna most értem haza és nem tudom megnézni, hogy hol végeztem.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Itt tekerjél vissza pár oldalt és be van rakva a táblázat. Megkeresheted magadat.

3. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Kedves Zalán, nagyon szépen köszönöm a listát, borzalmas nagy munka volt. Ha már nem tudtam itt lenni legalább így láttam, látom a végeredményt. :)

Farm_Tadity_, Domos52, rozo52 és 19 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gratulálok a Toposoknak! :inlove:Benn maradtam én is,igaz kicsúsztam az 1000-böl. Ha jól láttam 1022-es helyen végeztem! Kicsit haragszom magamra,mert tudtam volna még bedobálni,de azt hittem elég lesz..Sebaj,jövőre ügyesebb leszek! :)
    Ügyesek voltunk azt mondom én! :inlove:

-W-595-, kekmaci75, -kaktuszable- és 41 más kedveli ezt.
  5. nyugger

nyugger Aktív író

Köszi Kukori de csak 2500 tol találtam

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 6 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Részletekbe van betéve, menj mégvisszább. :)

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 8 más kedveli ezt.
  7. vm68

vm68 Rutinos

2038. hozzászólásban a lista :)

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 5 más kedveli ezt.
  8. nyugger

nyugger Aktív író

Sajna csak 1491 ,de későn indultam és már tegnap óta nem voltam gépnél.

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 8 más kedveli ezt.
  9. nyugger

nyugger Aktív író

Megvan köszi, 1491.

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 4 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Az is szép eredmény! :) Gratulálok neked is. :)

meszimarsi, _Cygnus_, parrahviki12 és 5 más kedveli ezt.
  11. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kedves Mindenki! De elsősorban CSOCSOnak !
    Ez egy mese:
    Volt egyszer egy anya aki elveszítette a fiát. Telt az idő de nem múlt a bánat.Egy betegség miatt hosszabb időre ágyhoz kötött lett az anya. Egy kedves barát javasolta, mivel a napi séta a temetőig lehetetlenné vált, készítsen az anya egy farmot a fia emlékére. Igen a furcsa tanács bevált. Mindennapi időtöltés lett a farm. Egy csipet öröm a szomorúságban. Ennek a farmnak a gondozása a szépítgetése, gyógyította a lelket. Közben megismerve a fórumot kedves ismerősöket talált az anya akik tanácsokkal látták el, és ajándékokkal segítették a célt hogy ez a farm legyen a legszebb. Az anyából játékos lett, és felgyógyulva is úgy érezte méltó emlék ez a kis farm. Az első csalódás a játékban akkor érte amikor egy sorstársának ellopta valaki a kisfia emlékére készített farmját. Nyílt levélben könyörgött a tolvajnak , (megpróbálva megértetni mit tett) Hogy adja vissza a farmot ami másnak szó szerint a szívügye. Mivel ez hatástalan volt, kérte a modikat, adminokat tegyenek valamit. "Természetesen" hatástalan volt a könyörgés. Utolsó próbálkozásként kérte hogy addig a magyar játékosok ne vásároljanak amíg a kis farm vissza nem kerül a tulajdonosához. Ennek eredménye volt hogy egy azóta eltávozott moderátor kitiltotta a fórumról pár napra. Nagyon nagy volt a csalódás és valami eltörött. A tolvaj miatt, és az elmaradt együttérzés a segíteni akarás teljes hiánya miatt.
    Sokkal kevésbé lelkesen, de játszott még. Megvette az ólakat a fákat a farmon továbbra is minden megvolt .
    Ez még mindig egy mese...........
    Jött a második pofon. Aki régóta játszik tudja hogy a játékostársak küldték egymásnak, és a francosbúkon terjesztették a kódokat. Egy ilyen kód felhasználása miatt nagy botrány volt. Máig tartó szomorúság hogy az emlékfarmot lezárták.
    Hiába volt a felháborodás, az ártatlan játékosok járulékos veszteség voltak a csapdába csalt játékos mellett.
    Telt múlt az idő, az anya újra hosszabb kezelésre szorult. Új kisfarmot regisztrált, és újra kapált, vásárolt, és ez a farm is szép lett és értékes. De ez a farm már mégsem az a farm. A játékoskedv meghalt. Mégis itt van. Játszogat, beszélget, cserenapkor ajándékokat küld "egymosolyért" a fia kertjéből, hogy örömet szerezzen másoknak.
    Remélem Te is felülbírálod az első indulatból kialakított döntésedet. Hidd el nem nehéz más irányt adni a játéknak.
    Szeretettel üdvözöllek : Liza Gabikertjéből

hóóvirág, kisegér01, -Teena- és 65 más kedveli ezt.
  12. alx528

alx528 Fórum mestere

Top - Az érme másik oldala - avagy agymosás Csocsoval o_O
    Lehetséges az is , hogy a BP már előre eltervezte ( ha indul) Csocso kizárását:mad:
    Mikor érnének el a Magyar gazdák ilyen jó eredményt , ha nincs összefogás? Más tehetősebb országokat ennyire felülmúlva?
    :music:Csak Egy Kis Ösztönzéssel :eek: ( amit gondoltak ,hogy meg is adnak 8) )
    De akkor is csak toljuk nekik!! had gondolkodjanak ! :)

Napsugaram, Cyra65, kekmaci75 és 13 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Szomszi, bocsi nem írtam, de hatalmas gratula neked is!
    Ügyes voltál. :)

Napsugaram, Cyra65, revaa és 10 más kedveli ezt.
  14. alx528

alx528 Fórum mestere

Köszi! Nem akartam indulni, először csak a ládákért, aztán az fentebb írtakért :)
    (és csak annyit , hogy biztos legyen a szalma házikó. )
    (tényleg ! mikor kapjuk meg ? )

revaa, csio70, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Elmondom az én történetemet, de csak azért hogy miért vagyok még itt és hogy mit köszönhetek a játéknak, amit soha nem fogok elfelejteni. Ez is lehet egy szempont. Anyukám 2 évig volt rákos beteg, egyedül voltam vele és átéltük a poklok poklát. Ha nem lett volna ez a játék már nem tudom hogy még lennék-e. 60 kg-ról 45 kg-ra fogytam. De ez a játék éltetett mert szerettem idejönni agyalni egy eventen és kikapcsolódni. Szóval én ennek a játéknak nagyon sokat köszönhetek mert le tudta kötni a figyelmemet. Függetlenül attól hogy most mi történt, én hálával tartozom neki. Tudom hogy ez egyedi példa, de ilyen is van.

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Leveleket írok, időnként megpihenek a Kispadon.
    És töltődöm, mint egy akkumulátor.
    Nagyon jól esik nekem ez ma este.

Köszönöm nektek ezt az érzést!
    -----
    Liza, Kukori!

Köszönöm! Nagyon.....

hóóvirág, Napsugaram, Szviki04 és 49 más kedveli ezt.
  17. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Gyönyörű, én megkönnyeztem! Tanulságos és megfontolandó!

Napsugaram, Sali~*.*, revaa és 17 más kedveli ezt.
  18. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Olyan jó olvasni, hogy itt EMBEREK vannak....

hóóvirág, Sali~*.*, revaa és 21 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tisztelt Leho Professzor Úr! Addig emlegette a bipi bilijét, hogy megjelent mindenki farmján és érdekes módon miután ők kék vérűek, kéken villódzik ott a termékenység oltárháza mellett8). Tudom, hogy nekik ez a meleg edényke, ami mifelénk népművészeti agyag edényként vagy Köcsögként emlegetünk a szívükhöz nőtt:D, hát jó lenne ha eltüntetnék a farmról, mert nekem még a tehénről is a toalett jut az eszembe:wuerg:. Köszönöm ha szólna nekik nem kell térden, jó lesz hason csúszva jönniük is vigyék innen:p.

Sonche, Cyra65, Sali~*.* és 16 más kedveli ezt.
  20. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Nálunk is ugyan ez az eset történt. Nalam édesanyám is farmozott de amikor már nagyon beteg volt, én akkor is learattam...Na meg két sírás között olyan jó volt egy kicsit másra figyelni. Most is folynak a könnyeim annyira hiányzik, és annyira szerette a farmot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.