Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mar megint jol kiszurtak Csocsoval , felhaborito :mad:
    A sok munka, ido, szorgalom stb , csak ennyi , hogy kiveszik a Top-bol ? Most nagyon merges vagyok , velunk mindent meglehet csinalni ? Nem is talalok megfelelo szavakat , mert ami most kijonne belolem tuti buntetes lenne :mad: :cry:

Draga Zsu!
    Ne hagyjal minket itt , hianyozna a szorgalmad, segitokeszseged, maga a lenyed , hiszen a nevek mogott elo emberek vannak :cry:
    Szomoru ez a mai nap :cry:

marcsi152, Fatther, parrahviki12 és 24 más kedveli ezt.
  2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Esély van rá hogy suttyomban bedob az event vége előtt 10 milliárdot,és akkor ö a jani,és ezzel esélyt sem ad a többi játékosnak a revánsra,ezért tisztelem katit a mai napig,nyílt kártyákkal játszik,győzzön a jobbik alapon.

marcsi152, ulmo12, breki072 és 26 más kedveli ezt.
  3. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Bármilyen segítség kell, itt vagyunk!!!

ulmo12, Rékuci1111, parrahviki12 és 24 más kedveli ezt.
  4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Kedves nemzsu/Beko!
    Teljes mértékben megértelek, rajtam is egyfajta bénultság van, nem tudom hogyan tovább, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül:(. Mindenesetre szeretném megköszönni neked azt a rengeteg segítséget amit számunkra nyújtasz mind moderátorként, mind társunkként:inlove:.
    Komolyan mondom a sírás kerülget, ahogy olvasom Csocsonak ezt a hozzászólását:oops:, főleg az utolsó mondatánál:cry:. 6 nappal az event kezdését követően...>:(, egy ilyet meglépni a BP részéről:mad:, gerinctelenség>:(.

marcsi152, ulmo12, Fatther és 24 más kedveli ezt.
  5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Mutassuk meg,hogy velünk nem lehet kukoricázni!Sőt,azt is megmutathatjuk,hogy amilyen a mosdó,olyan a törölköző is!:(

marcsi152, ulmo12, parrahviki12 és 21 más kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

és hogy tudunk segíteni, én benne lennénk. piaccal? ha itt nem lehet leírni írjatok bagollyal mindent beleadok!hajrá magyarok!

ulmo12, parrahviki12, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  7. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Biztos vagy Te abban, katinka nyílt lapokkal és korrektül játszik?

ulmo12, parrahviki12, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Coff !
    Jo, hogy irtad , megyek en is feketere rakom a zaszlomat:( eleg szomoru, hogy minden evben ez van :cry:

ulmo12, Fatther, parrahviki12 és 17 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De így meg nagyon nehezen tudsz taktikázni hogy mennyit dobjál be, mert a "titokzatos űrlény" előnyben van. Szóljál Te is ha bármiben tudunk segíteni.

marcsi152, ulmo12, parrahviki12 és 11 más kedveli ezt.
  11. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Akkor kérlek segíts, hogy hogyan tudunk segíteni! Mi ketten 1 piacon vagyunk, de mementori???

ulmo12, Fatther, parrahviki12 és 13 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszönöm! :inlove:
    Bevettem a le.....om tablettát és fejest ugrom a gyik írásba. Jöhetnél segíteni, mert most valahogy nem megy a fogalmazás.

Tudod, mi a legrosszabb? Hogy elvették az örömömet attól, amit szeretek. Vagy már csak szerettem?

.máté321., times84, Szanzsu és 31 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Elég ha látod, a sok örömködő majmot... :(

ulmo12, Fatther, parrahviki12 és 10 más kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Igen,biztos.

ulmo12, parrahviki12, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ha ezt teszi,akkor nagyon bundaszaga van az egésznek!:(

ulmo12, parrahviki12, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

És még ők kötötték ki, hogy nem lehet politika a fórumokon! Szuper! Akkor ez a megkülönböztetés mi a fene?

marcsi152, parrahviki12, mimi és 9 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Nem próbálnátok meg hogy pár percre bejönne? Nektek van elérhetőségetek

ulmo12, parrahviki12, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  19. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Részemről oké, annál is inkább, mert a TOP előtt valakinek a BP-nél a félhavi fizetését betoltam a kasszába!

marcsi152, ulmo12, Fatther és 25 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

marcsi152, ulmo12, parrahviki12 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.