Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Kedves Sagittarius9!
    Lehet Csocsót szeretni vagy nem szeretni.....mindenkinek szíve joga!
    Ám, amennyiben magyarok vagyunk, a tisztesség is azt követeli, hogy magyarnak szurkoljunk, magyart várjunk a dobogó élére és ha lehetne akár minden dobogós helyre!
    Szerintem!!!
    További szép napod Neked!

-Fülemüle-70, kekmaci75, Gio és 16 más kedveli ezt.
  2. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Sziasztok.
    Mindent bele Magyarok!!!Sok sikert az összes Magyar indulónak!:):):):)

-Fülemüle-70, Gio, AnkaFD és 12 más kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nem Csocsoovb szeretéséről vagy nem szeretéséről írtam, hanem egy problémáról.
    A probléma a kerekkerék akcióval csak nő.
    Tisztesség, magyarság?
    Akkor ez nem játék?
    Egyébként ha magyar az első, az nekem is jobb, ha ő nyer; ha magyar győz, annak jobban örülök, de ha jövőre a szabályok másabbak lennének, esetleg a meccs is jobb lenne.
    Egy olyan meccsnek meg külön örülnék, ahol a fődíj például 3 hónap moderálás és munkamentesség lenne - honorálás megvonása nélkül - és csak modik , adminok és egyéb munkatársak vehetnek részt, persze világszerte.
    Az lenne ám mérvadó rangadó!!! :)))
    Az ilyen, mint a mostani, másról is árulkodik.

JUCUS, Farmer*54, AnkaFD és 5 más kedveli ezt.
  4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most neztem a listat Csocsoovb most mar csupa 4 -el van a lista elen , hajra , szuper vagy ,szurkolok neked .
    K.tynka is kicsit feljebb zarkozott de en tudom, hogy nem veheti el az elso helyet a Magyar tarsunktol ;)
    Hajra Magyarok ! Annyira jo latni a listan a sok magyar lobogoval versenyzo gazdakat , hajra mindenki :inlove:[​IMG]

-Fülemüle-70, kekmaci75, Gio és 21 más kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Hajrá,hajrá,nagyon drukkolok mindenkinek.:):inlove:

-Fülemüle-70, Gio, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

1. 3 hónap moderálás nélkül a játék meghalna! Bocs a tudatlanságomért, Te melyik csoportba tartozol? Modi, admin,esetleg egyéb munkatárs? Ha nincs meló, nincs mani.
    2. Igen árulkodik! Tudod mi a neve? Irigység!

Hajrá magyarok! Ti vagytok a legjobbak!

[​IMG][​IMG]

-Fülemüle-70, kekmaci75, Khirra és 12 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Keresztanyu! :inlove:
    Szerintem félreértetted Sagittariust. :(
    Ő csak jót akar annak a modinak, aki 3 hónap szabit kapna a rengeteg feladat "alól".
    Nem úgy értette, hogy 3 hónapig egyáltalán nincs moderátor a fórumokon.

Ebből az írásából az jön le, hogy respektálja, hogy mennyit dolgozik és dolgozott Csocso a magyar játékosokért.

-Fülemüle-70, kekmaci75, Gio és 23 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Beko!:inlove:
    Köszönöm szépen a kiigazítást! Mindenki tisztában azzal, hogy ki mennyit tett, tesz a magyar játékosokért!
    Majd, ha Ő mármint Csocsoovb mondja, hogy elfáradt kicsit, nagy duzzogva, de megértjük.
    Nekem kicsit másképp jött le, s megmerem kockáztatni, talán nem vagyok a véleményemmel egyedül.
    Ezennel magam részéről lezárnám, ha szabad.

9. BackOffice

Köszönöm, hogy reagáltál! :)
    Azt hiszem, hogy ebben a felfokozott hangulatban fontos, hogy jól értsük egymás szavait és megpróbáljuk megőrizni a jókedvet és a szurkolás izgalmát. Ez ennek a helynek most ez a lényege.
    Ezért "szóltam csak közbe". :music:

-Fülemüle-70, Gio, -Encyberama- és 21 más kedveli ezt.
  10. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia Szomszéd :)
    Szerintem az 1000 alja nem megy 250-280 millió felé8)... én még kivárok.
    Csak a papagájtollaimat vagyok hajlandó beszórni;)

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
    h.lajosvilmos, Gio, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Szia!
    Ha abból van félmilliárdnyi a pajtádban, akkor nem lesz gondod. ;)

Gondolod, hogy ezzel a sok hármassal bent is lehet maradni az első 1000-ben?

Milyen jól mutat a lista! Ha jól számoltam, 23-an fogják egymás kezét. o_O:inlove:
    Ha beleszámoljuk azokat, akik itt jelezték, hogy véletlenül dobtak többet, akkor 26-an (missuzy, csincsike és lili).

Javítva lili12497 írása után. ;)

12. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

1.;)8)
    2. Szerintem igen...
    3. Ühümm... :inlove:Több szomszédomnak drukkolok:p

-Fülemüle-70, h.lajosvilmos, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. geliko

geliko Haladó

Sziasztok! Odaérkeztem én is a sok hármashoz, eggyel többen vagyunk :D

14. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! én is véletlenül dobtam be többet, a számológép hibázott! Nem én!!! Ha ha ha;)

15. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

szia genka :)

bar en most csak a tolasban veszek reszt,
    viszont remelem ott az a magyar az elejen,aki huzni fogja....na nem a listara gondolok itt egyedül....hanem az oroszlan bajszara is....
    jo a szo teso ;)
    a szandek ami fontos,a többi csak makkkkogas...

16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Szorítok mindenkinek, és ez a sok-sok 3-as, annyira szuperek vagytok :inlove:. Ez a magyar összetartás :)
    Jelenltem én is startoltam, jelenleg benn vagyok az 1000-ben 695. hely az enyém :) Van még tartalékom bőven, az 1000-ben bennmaradás a célom, azt hiszem (átszámolva a pajtámat), nem teljesíthetetlen, de meglátjuk. Hajrá magyarok :)

17. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

igen,
    kezdesnek egesz jooo....
    de lassan itt az ideje,hentesünk leguritson valamit a hazaiak közül es kicsit a lovak köze csapjon;)

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizony! Az örök ellenfél nagyon jön....:oops: Hajrá Csocsó! Hajrá Minden Magyar!
    Hajrá Magyar Csapat!

[​IMG] [​IMG]

19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

valami miatt nem tudok idézni , de Őzike .. hozzászólására szerettem volna reagálni ::)szerinte az 1000 alja nem megy 250-280 millió fölé..
    hát igaza legyen

bár én a duplájánál is többet saccolok . Az igazi bedobálás szerintem még jóval várat magára

Másnál is vacakol a fórum ? vagy csak én kínlódom vele ?

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi Beko, hogy oda irtal en is kozetek tartozom , csak igy jar az aki keson olvas es elobb dob xD
    A magyar zaszlot is lobogtatom, tavaly szerencset hozott sokunknak;)
    Hajra Magyar csapat , velunk van az ero :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.