Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Szia!

A múltkori után is voltak lépések, de ennél komolyabb kidolgozottságra van szükség, mert láthatóan nem működött. Én abban hiszek, hogy az előzetes tájékoztatás hiánya a kulcsa az egésznek. Ha ott teszünk kikötéseket a részvétellel kapcsolatban adminok számára, akkor mindenki számára világos már az elején, hogy mit lehet és mit nem. Sokkal tisztább, mint utólag arra hivatkozni, hogy moderátorként mit illik és mit nem csinálni.

De alapvetően igazad van, ezért is írtam az első posztomban, hogy személyes kudarcnak tekintem az esetet.

*bálint*, almáspite48, mimi és 37 más kedveli ezt.
  2. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia Kazimir
    Szerintem többünkben felmerült már a gondolat, hogy esetleg külön TOP-ot rendezzenek az adminoknak.
    Látsz ebben logikát?

revaa, meszimarsi, LBetti és 14 más kedveli ezt.
  3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Remélem nem lesz többet ilyen eset..
    De nem értem, ha már egyszer ezt eljátszották akkor miért tehették meg ismét.
    Pedig nem vagyok szőke..

Sali~*.*, kekmaci75, revaa és 18 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Az sem volt jogos szerintem,mert sem a gyíkba sem sehova nem volt leírva,hogy nem szabad terméket küldeni egyik farmodról a másikra,és nem több 100-ról volt szó,de ez van ha most megdobálnak hát lelkük rajta,mindig lehet találni okot,de az most nehéz lesz,de semmi nincs itt kizárva.

Sali~*.*, kekmaci75, mimi és 30 más kedveli ezt.
  5. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Mondtam már, hogy Törp pörit is szeretemxD:D

kekmaci75, revaa, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Kazimir! Köszönöm szépen a válaszod!

mimi, ljanika6, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  7. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Sok admin nyilatkozott úgy, hogy az etikai kódexük azt diktálja, hogy ne vegyenek részt a versenyben, ezzel elkerülve a hasonló konfliktusokat. Vagyis ennek nem sok értelme lenne. Egyébként is a létszám nagyon csekély, aki benne lenne, 20 adminnak meg minek rendezni TOP 1000-t? :D

kekmaci75, *bálint*, mimi és 23 más kedveli ezt.
  8. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Khmmm....Akkó' legyen TOP38)xD

revaa, meszimarsi, Banya-Tanya666 és 15 más kedveli ezt.
  9. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Üdv.

Köszönjük az alapos és korrekt tájékoztatást.
    Faék egyszerű kérdésem lenne csupán:

nem lehetne már ezt a nevetséges tragikomédiát lezárni végleg?

ezt az írásod így ahogy van tegyék ki minden országban, mert már olyan összeesküvés-elméletek születtek, hogy ihaj.

Szerintem az egész TOP úgy ahogy van elhibázott az elejétől kezdve, a nyereményeken át eddig a tragikomédiáig, közben meg elfelejti mindenki, hogy mindjárt lejár az óra, és sokan nagyon örülnének a szurkolásnak, egyebeknek. (Nem magamról írok, a sok kicsiről, akik ki fognak potyogni... legalább jó érzésük hagy legyen már, emberek....).
    Engem már speciel ez az egész nem érdekel, pontosan tudta, mit csinál, és mi várható, ha előbb bele gondol, leadja időben a mod tisztet és nincs a gubanc - még, ha így nem is igazságos teljesen, de érthető sok olyan reakció, ami az egyenlő esélyekről született.
    Sajnálom, hogy elveszik bárkitől azt, ami az övé, de emlékszem még, amikor az álnevén lelkesen kiosztott mindenkit, hogy akit kizárnak a TOPból, annak jó oka van, az mind csaló, és téma márpedig lezárva.
    Akkor is tegyen így, ha őróla van szó, emelt fővel zárja le ezt is, kidobták, mert nem húzódott meg szerényen, muszáj volt az élre törni, és most pont úgy bánnak vele, mint bármelyik mezei játékossal: néha igazságosan, néha meg nagyon nem, van ez így.
    Mindenkinek megvan a véleménye, amikről kilométer hosszan lehetne értekezni, csak nincs már értelme.
    Maradjon vagy menjen, az ő döntése, de maradok egy korábbi, már törölt véleményemnél: nem a farmot, hanem azt a modiságot kéne már elereszteni és nem 10 körömmel kapaszkodni belé, mert meg is lett az eredménye. Tudom, tudom, erre meg az lenne a riposzt, hogy tuti a régi cimbik fű alatt adják le az infót...

Jajjjj.

Na mindegy, én minden játékost becsülök, kedvelem, vagy sem, mert ide már nevetségesen acélidegek kellenek. Egy játékhoz. Khm....
    Szurkolok mindenkinek, és (nem tudom, létezik-e ilyen) ha van eszkimó induló, remélem, ő nyer :D

10. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Én most ezt megint nem értem.Az ő fórumjukon mindent lehet?Vagyis ők mindent előszedhetnek de amit Csocso mondot azért meg kiemelés jár?Ami meg igaz is volt,mármint amit Csocso mondot.

mimi, revaa, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Igaz, nagyon igaz!

revaa, ljanika6, GA-BI-O-Farm és 12 más kedveli ezt.
  12. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Valaki mondja már meg kb. mennyi lesz a TOP100 alja? Holnap dolgoznom kell!

revaa, parrahviki12, *Rózsalány* és 4 más kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Bocsánat, de mire megyünk a tárgyalóasztallal? Ne haragudj, érezd, hogy ez nem ellened szól, de a mostani TOP előtt konkrétan kijelentette a BP, hogy indulhat moderátor is és ennek dacára levették a listáról. És most hiába lett köré gyűjtve az a szép kis mesécske, hogy minderre azért volt szükség, mert csúnya dolgot írt a fórumon, mind tudjuk - és te is megerősítetted - , hogy már előtte azon meditáltak, hogy ki kéne zárni, csak most már indok is volt. Ezek után mit fog érni a tárgyalás? Mert ha meg is ígérik, hogy legközelebb ,,istibizti" indulhat, utána megint levehetik, amikor a németek lázadni kezdenek. És mondom ezt azért, mert a fórumjukat olvasva nem azt viszik tovább, hogy el lett távolítva, mert rosszat írt a fórumon, hanem hogy el lett távolítva, mert csaló / jogtalan előnyszerzés / moderátor egyébként se induljon stb. Szóval bármilyen szép kis indokot is gyűjtött a BP a kizárás mellett, a többiek még mindig úgy gondolják, hogy a kizárás indoka, hogy TL ne legyen a listán. Akkor viszont, ha az ő érvelésükbe kapaszkodok, a többi TL se legyen a listán. Persze ez a mi gondunkat nem oldja meg, de legalább vissza tudok kanyarodni oda, hogy mi olyat mondhatnak a tárgyaláson, ami téged megnyugtatna? És tényleg tudd, hogy ez nem ellened szól, de érted, ezek után, bármit ígérnek is, utána mindig meggondolhatják magukat.

Csocso farmja utánozhatatlan, olyan szinten tart a bahán, a farmon és akkora pajtája van, hogy szerencsétlennek (és most jó értelemben használom ezt a szót, nem lekicsinylően!!) már nincs más kihívása a játékban, mint a TOP. Miért veszik ezt el tőle? Értem, TL-ként belenézhet mások farmjába és ez egyesek szerint előnyt jelenthet. Mondjuk, hogy megértem ezt a szemszöget, mert ha tudom, mi van a másik pajtájában, én könnyebben tudok rápakolni, hogy nyerjek. DE! És itt van egy óriási nagy DE. Még ha tudná is, hogy a top-döntősöknek mi mindenük van a pajtában, akkor is elég lenne neki néhány PÉ-kkel föléjük dobni, már bocsánat, de h.lye lenne akkor milliárdokkal többet dobni, mint ők! Hát akkora a különbség köztük, hogy azt már zongorázni lehet! Ha csak ilyen-olyan előnyét használta volna ki, akkor rájuk dob 1-2 millió PÉ-ket, nem pedig szétalázza őket 7 milliárd PÉ-vel (és ami képet mutatott utána itt a pajta tartalmáról, az önmagában megér 1 misét). Szóval nem akarok én elzárkózni a mások megértésétől sem, tudom, hogy van 1 olyan érvelés, ami alapján érthető, hogy néhányan nem éreznék igazságosnak, ha nyerne. De. Egyrészt a BP engedte meg az elején, hogy induljon, másrészt olyan ooooordenáré nagy különbséggel vert rá a többi versenyzőre, amire igaziból nem is lett volna szükség, ha olyan csaló lenne, aminek gondolják. Nem, ő nem csaló, ő egy zseniális játékos, aki nem ezt érdemli. Ha a moderátoroktól, akik pont a játéktudásuk miatt juthattak el olyan magas szintre, elveszik a saját farmjukon való játék örömét, akkor nem éri meg moderátornak lenni.

Nem, egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ezt csak a jövőre nézve lehet megoldani (és különben sem hiszem, hogy a jövőben ne gondolhatná meg magát bármikor a BP), én még ebben a TOP-ban akarom viszont látni Csocsot a listán, mert megdolgozott érte, mert a privát farmja volt, mert más TL is a listán van és mert NEM, egyszerűen NEM dönthet a német közhangulat arról, hogy ki maradhat a listán és ki nem. Olyan óriási nemzetközi támogatottságunk van, hogy csak a vakok nem látják, hogy súlyos következményei lesznek Csocso visszaléptetésének.

kekmaci75, narancsvirag72, mimi és 56 más kedveli ezt.
  14. ektorp

ektorp Junior szaki

Kedves Kazimir,

az a kérdés kavarog bennem, hogy ez véletlenül nem egy játék? s ha már ilyen versenyt talál ki a fejlesztő, akkor arra nem gondol,
    hogy a játékosok sok félék?
    egyszerűen lehűthették volna a kedélyeket, ha azt mondják a hangoskodóknak, hogy ez egy verseny, te
    mindig dobjál be eggyel többet mint az, aki az élen áll.
    De nem ez történt, hagyták, hogy a népek egymásnak ugorjanak, s egy embert besározzanak.
    Napokig kémkedtek utána, hogy hol hibázik, mikor lehet a listáról levenni? Ez milyen már????

Az, amit nekünk írtál, azt a hangoskodó csapat is megkapta?
    Egy ember becsületét még egy játékon keresztül is
    meg lehet nyírbálni?
    Utána meg megy a ködösítés, hogy ezt nem szabad meg azt nem szabad.

Úgy gondolom, hogy ezt senki !!! még a hatalmas BP sem teheti senkivel !

Nyílvánosan ( az összes nemzetközi fórumon ) korrekt tájékoztatást szeretnénk !
    és bocsánatkérést Csocso felé.

kekmaci75, mimi, revaa és 45 más kedveli ezt.
  15. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Top100?

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ragaszkodok a dolgokhoz, jó az a pók. Megpróbálkozok vele ismét, optimista vagyok. :D Meglátom, mennyire lesz elég. Jövőre majd így kalkulálok akkor.
    Van az, csak görgess felfele.. :D

revaa, meszimarsi, 55nagyi55 és 10 más kedveli ezt.
  17. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Top1000 bocsi. a százba nem igazán tudnék beférni

revaa, meszimarsi, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  18. veronika011355

veronika011355 Aktív író

En is pontosan igy latom, el kellne egy reszletes hivatalos level a központbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

revaa, ljanika6, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Sziasztok.
    Szia Kazimír! Köszönjük a felvilágosítást. 1 kérdésem lenne. Ha engedték, hogy induljon, miért nem védték meg a bizonyos "külföldi hangadók-tól"???
    Miért nem álltak ki Csocso mellett?
    Egyszer engedik, aztán mégsem? Ez? Miez?!o_O

kekmaci75, mimi, revaa és 30 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szia Lili!
    Most folynak a tárgyalások, hogy fújják már le az egészet!

revaa, meszimarsi, 55nagyi55 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.