Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Nóci, sziasztok :)

Nem megy nekem, hogy csak olvasó üzemmódban vagyok, mert alig értem haza, gyors zuhany és már jöttem is fel, megtudni, hogy mi újság.
    Gyerekek, ez már olyan mint egy olcsó giccses film, gondoltam, hogy varrnak arra a kabátra még gombot is, értem ezalatt, hogy a baj nem jár egyedül, tehát kapkodnak odafent, és a jobb kéz nem tudja már, hogy mit csinál a bal.
    Nos, nézzük csak részletesen.
    Eljött a 2017-es évben is a TOP, most már 3000 van a végén, tehát ennyi gazdával csesznek ki(hú most meg kell ennem egy Balaton szeletet.....most már ismét nyugodt vagyok), mert most még tetézik a saját ballépésüket azzal, hogy menet közben megváltoztatják a két kisebb kitehető tulajdonságát is.
    Most már a németeknek sem tetszik, olvastam az egyik német gazda írását, hogy olyan ez, mint amikor egy versenyt úgy hirdetnek meg, hogy a főnyeremény egy PORSCHE, utána meg a vége előtt kiírják, hogy csak egy POLO-ért güriztél.
    Nem tudom mi folyik ott (német Gyöngyösön), de nagyon nagy lehet a gáz, mert nekem úgy tűnik össze-vissza kapkodnak.
    Tavaly írtam vicces kis történetet a TOP-ról, lehet hogy nem kellett volna, mert úgy tűnik, a takarítók irányítják most a játékot, vagy a gyerekek nyúlnak bele a programba, most komolyan mi lesz még itt?
    Más! megindultam a lejtőn, szerencsére csak virtuálisan és ebben a játékban, de nem baj, majd hobbifarmozóként visszatöltöm a pajtámat.
    ...de nem veszek ezek után semmit, amit a bépé kínál, legyen az bármilyen új fa, ól, kütyü, felhő, csak termelek majd.
    Hajrá Mementori, nemzsu, és minden magyar gazdatársam, külön köszönet az orosz, spanyol gazdáknak is a szolidaritásukért és hogy mellénk álltak.
    Csocso nálam Te vagy a TOP3000 igazi nyertese :)

Sonche, marcsi152, mimi és 42 más kedveli ezt.
  2. Nekem már csak 1 kérdésem maradt:
    Akkor most is készülhetünk, hogy bedobnak egy Majomkirálynős eventet, hogy lenyugtassák a kedélyeket ?
    xD

kekmaci75, marcsi152, P.Szilvi és 37 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

mementori Hajrá!!! Király vagy. :) Szomszikáim nektek is Hajrá! nemzsu! Hajrá! Minden magyar, aki a Topban van! Hajrá! [​IMG]

kekmaci75, mimi, revaa és 28 más kedveli ezt.
  4. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :))
    azt hittem ez egy top csevegő
    igazán be lehetne már fejeznünk ezt az oldalakon ugyan azt írjuk csak más szavakkal témát

mindenki sajnálja ami történt, de ha figyelmesen olvasunk már több módi kérte , hogy figyeljünk arra amit írunk
    pontosan egy társunk hozzászólása miatt libbent a másik oldalra a mérleg nyelve , felesleges mást hibáztatnunk , mi magunk okoztuk ezt a helyzetet .

miért kell még olajat önteni , az amúgy is lángoló tűzre ?

szurkolok minden indulónak :))

mimi, revaa, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Király bizony! Mekkora Király!
    Nem érti a 2. hogy miért kűzd?
    Neki szabad minden Topos event legfelső fokán virítani? Nála minden szabályos ugye? - Na, ne máá, eriggyé!

Utoljára szerkesztett: 22.11.17
    -gerbera-54, revaa, Imi* és 14 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most 61 millióval 2499 vagyok :D Azt terveztem 66.666.666 dobok be , de minek ? xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

kekmaci75, revaa, kovacstne és 22 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Gratulálok Báró!
    Tégy legjobb belátásod szerint!
    Mennék kapirgálni holnapra, dobnál egy tollast ha ideér Csocsoovb? Köszi! ;)

Hajrá Top-osok! Hajrá Báró!
    Hajrá mindenki! Tiszteletem! :)

Fatther, marcsi152, revaa és 15 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Aloha Sali~*.*
    Most már 2506 vagyok . :cry:Holnap dolgozom , szóval nem leszek :(

Fatther, heureca3, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Hagyd a síp-...síp-ba! Gondolj a jövőre! Azért kösz! Sajnálom! :sleepy:

Fatther, revaa, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!

Nagyon-nagyon büszke vagyok Mindannyiótokra, akik indultatok a TOP-on, és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a kitűzött célt elérni.
    Külön drukkolok az élen küzdő Mementorinak, Apa1971-nek és Nemzsunak.:inlove:

Mindannyiótoknak sok sikert és szép estét kívánok!:)

Fatther, revaa, heureca3 és 23 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ez cuki volt, csak vigyázz azzal a málnával, szúrós ám;):D Azt képzeld el, hogy még bent vagyok a 2000-ben. Ez persze biztos változik még, majd reggel szépen infarktust kapok és magamra borítom a forró kávémat, mikor meglátom az állást és onnan még marha messze a vége...de ördög vigye, mivel nem készültem topozni és még most sem gondolom igazán komolyan, csak sodródok az árral egy bizonyos határon belül...Van még némi tartalék is, van még némi csp is, kiderül, hogy beborul-e minden a BP feneke...izé feneketlen zsákjába.:wuerg:
    Mit tippelnek most a rutinosok? Mennyi lesz az alja? Nem az 1000-nek... a 3000-nek;)

Fatther, revaa, heureca3 és 18 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs miért. Épp elegen elnéztek már fölöttetek.
    Egyébként észre sem vettem mi történt.xD
    El kellett mennem sétálni egyet sapka nélkül.xD
    Pihenj is. Sok van most rajtad. Nyugi. Gondolkodni és játszani csak hideg fejjel érdemes. Ha nem megy, inkább hanyagold.
    Lesz itt még bocsánatkérés egész magas szintekről is. A bili nem kiborult, hanem összetört.
    A mi helyzetünkön már nem változtat semmi, de máshol... Nagy a megosztottság néhány kilométerrel odébb. És egyre nagyobb lesz.

Apa köszöni szépen, hogy megelőlegezel neki még tíz évet, de valahogy 30 évvel ezelőtt tudott volna ennek utoljára örülni.xD

Tudod. Tavaly is kicsúsztál, nem?
    Tégy még egy hatost hozzá, és az már korrekt.

kekmaci75, Fatther, *bálint* és 27 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ne haragudj, de ezzel most nagyon nem ertek egyet. Es pont azert amit te is leirtal, hogy a modik mit kertek. Mert mi is tortenik ha itt elkezdunk olyan dolgokat feszegetni, ami nem oda valo? Torles, figyelmeztetes, stb.

Ezzel szemben mikor "valahol" megindult a sardobalas, akkor az ottani rendfentartok mit is csinaltak, hol voltak? Meg ok is ratettek egy lapattal, ahelyett hogy azt mondtak volna, ez nem idevalo, hagyjuk a temat az illetekesek majd intezkednek.

Szoval, a "masik" modiknak annyi vaj van a fule mogott, hogy egy kisebb varos 1 honapig kenne belole a vajas kenyeret.

Fatther, marcsi152, taga1 és 43 más kedveli ezt.
  14. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia nem vagy tőlem sokall le maradva ;) én 2407 hely :p Holnapra tartalékolj a bent maradáshoz;)
    Ha csak muszáj a kor dobálj be . :eek:

Fatther, revaa, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  15. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Ámen! :)

revaa, heureca3, ljanika6 és 13 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Aloha Leho
    Tudom. :cry:És annyim nincs:p

*bálint*, revaa, heureca3 és 15 más kedveli ezt.
  17. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

No...
    Részemről itt a vége... most 207:)
    Ennyi volt a feláldozható8)

revaa, Cyra65, heureca3 és 15 más kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

Köszi és elnézést, mindjárt helyesbítem, a sötétben klaviatúra püfölés nem javít a "szöveghűségemen".:p

revaa, -vadocka70-, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  19. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Csocsóval egy piacon vagyunk.
    Semmit sem pakolt ki áron alul és remélem, hogy nem is fog.
    (vannak kint cuccai, de minimum 2csp=1pé)

kekmaci75, revaa, Cyra65 és 19 más kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Szomszéd :)

Szép kis eredményt hoztál össze gratulálok. Emellett az összes szomszédomnak hisz 5 szomszéd is ott van az 1000ben és még egy aki nem hajt az 1000 közé de remélem a 3000 bent marad, igen nyuszika rólad beszélek :p Kívánom mindannyitoknak a bent maradást! :)
    Szabin vagyok, így figyelem és lesem a TOP véghajráját és sasolom a piacot hátha ezt azt elcsípek jó áron, akár eladás akár vétel céljából :)

Hajrá, hajrá mindenkinek! :)

*bálint*, revaa, Cyra65 és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.