Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

tavaszim van 283-ért 24

parrahviki12, ulmo12, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Csak annyit tudok a piacról, hogy Rudolfbeer is ott tanyázik, ha esetleg valakinek tudok segiteni, irjon ide, vagy küldjön baglyot
    farmnevem H.Erik
    sajna eddig nem voltam, de ha kell valami szivesen piacra dobok bármit a célotok eléréséhez.
    Hajrá minden magyar!!!!!!!

Sonche, meszimarsi, parrahviki12 és 12 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Én várlak titeket 465.465.465-nél

Sonche, meszimarsi, parrahviki12 és 15 más kedveli ezt.
  4. Gio

Gio Fórum bárója

Szia taga1! Köszönöm,de nem magamnak kértem a segítséget, hanem ritasoros -nak:). Bár úgy látom, hogy most nincs bejelentkezve, lehet hogy már lemondott róla, hogy bejusson a 3000-be:eek:

Sajnos nem tudom, nincs a gépnél:( Nekem is el kellett mennem, most értem vissza, úgy látom nemsokára kiesik..

Utolsó órácska!! Hajráá mindenki!!!:inlove:

Sonche, meszimarsi, parrahviki12 és 8 más kedveli ezt.
  5. jani975

jani975 Fórumszaki

A 27-esen szívesen költenék több 10 millákat bahás fákra vagy papagájtollra.

meszimarsi, parrahviki12, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kovetkezik az utolso 1 ora , jujjjj , lesz itt meg nagy hajra ;)
    Hajra Magyarok, kicsik , nagyok, mementori, nemzsu es aki meg az elen van .
    Lobogjon a Magyar zaszlo :inlove:

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

írtam baglyot

8. geliko

geliko Haladó

Sziasztok! Én megléptem a 413.333.333-ra, akadozik a netem és mennem kell, nem várhattam tovább. Nálam ez a vége, jutok, ameddig jutok.
    Hajrá Mindenki!!!

Sonche, meszimarsi, greenfields és 12 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Vártam, vártam hátha a piacom meglendül, de semmi :D Se eladni se venni nem fogok így :D Nézek ki a fejemből és lesem ahogy *Gilli* gyarapítja a csp-jét, nem semmi figura :D

10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Még egy segítséget kérek. Valaki felhívta a figyelmet Nemzsu xls tábjára, ami a pajtaértéket összegzi. Akkor elfelejtettem letölteni, most meg már az 57 oldalig visszamentem, de nem találom. Tud valaki segíteni?

11. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

most 1689.... csúszkálok +- 100 at de a 2000 alatt kell maradnom még 1 órát csak azért is ;)

12. csio70

csio70 Fórumlakó

szia,24-es vágányon biztos nem vagy,nem látlak.

13. revaa

revaa Fórumgróf

Kár lenne, szerintem hozzám hasonlóan többen toltak neki ezt azt..

14. Melan

Melan Fórum admirálisa

Mehet8):inlove:
    Szomszi, Te ugy elhuztal, hogy csak a kondenzcsikot latjukxD:D

Sonche, meszimarsi, greenfields és 11 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na...most frissít a rendszer... utolsó óra indul...1000. hely 328 millió!!!:eek:o_O Csapat, figyelni!!!!!!!!!!!!!!xDxDxDxDxD

2000. hely:98 millió!!!! revaa figyelni!!!!!!!!!!!!!!!:D én meg megyek dobálni...1893. vagyok...

HAJRÁ FIÚK, LÁNYOK!!!!!!!!

16. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia ... Én vagyok a 24.
    leárazhatnád a paptollat plllliiiiiz

17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

7-es vágányon senki nem akar csp 10 milliókat feles, vagy picit jobb pajtaértéken?

18. csio70

csio70 Fórumlakó

Szia!
    Rakok ki neked papagájtollat,de nincs tippem mennyire lenne szükséged,segits kérlek.

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, bár lájkoltam, mert szép eredmény, de nem biztos, hogy jó dolog ilyent közszemlére tenni. Na megyek beszórom a paplanjaimat és amit még gondoltam. HAJRÁ!

20. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

bocska 40-50 ezer

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.