Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hajóvonták találkozása tilos. Ezt mennyit hallottam anno a rádióban.. :D
    Akkoriban még Kossuth volt a TOP- on. :D

2. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szia! Én látom a hódodat. 19!

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Mert rámtőrt a para :eek: Azt látom tegnap este óta, hogy a 300miil-es tartományba pakolgatnak elég durván. Ma délelőtt óta pedig elkezdtek a 400mill tartományba pakolni. Elég látványosan látom, mert reggel még a 465.465.465 a 158. helyre volt elég, most a 260-on állok. Nem vagyok biztos benne, hogy bölcs döntés megállnotok az utolsó órában a 300milles tartományban. o_O:eek:

Sonche, meszimarsi, greenfields és 12 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De a listán nem látlak.

5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

En akarnek de az 5 os vaganyon vagyok :(

6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Normál vásárlás volt.

7. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

LÁBJEGYZET Teeeee.

8. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Uhh...most jön az izgi rész:) Tessék kapaszkodni.

Nem tudom melyik piacon vagyok, a könnyebb beazonosítás végett salátát tettem ki, ha valakinek kell segítség írjon rám bátran. Hajrá Mindenkinek:)

9. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Ezek vonatok... csak szólok:D

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Egy szót se értek.:D Mennnyél piacozni. :D

11. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Figyeld mindig az ismerős neveket a piacon, akkor tudod kikkel vagy együtt és az ilyen alkalmakkor lehet egyeztetni :)

Rebcsok, meszimarsi, parrahviki12 és 3 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

A 3 -ok nagyon lent vannak, Genka, Wiktorka, Coff, Skalimaci , figyeljetek, nagyon megyunk lefele :(
    Hajra mindenki , most jon a neheze ;)
    En most a 754- en vagyok de gurulok lefele, mint a labda :(

Sonche, meszimarsi, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Megy az alja mint a gyors vonat, de en most azt mondom a 375 lesz.

Genka, mi a B terv?:)

A tobbiek szerintem mar nem foglalkoznak ezzel, tul suru itta vege:D

Sonche, meszimarsi, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  14. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Ha van még valaki az 1.-es vágányon, szívesen segítenék neki. Szívesen kiürítem a pajtámat én is, csak, hogy nektek indulóknak segítsek. Olyan pici vagyok, hogy ha kisöpröm sem vagyok még a 3000 közelében sem, de ha kitehetem a piacra, és úgy söprögetek, akkor megteszem. Még csp is akad, azt is szívesen elköltöm, veszek bármit, és eladom áron alul, csak segíthessek.
    Jelezzetek bagolyban gyorsan, itt vagyok a gép mellett, és tiszta zizi vagyok...

15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Kérnék egy baglyot akárkitől, hol tudom megnézni, hányas piacon vagyok !!Köszönöm !
    HAJRÁ MAGYAROK !

16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kincs a farmneve;) Kukoríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, még bent vagyok a 2000-ben!!!!!!!!!!!!!:oops: Elég lesz a 106 milla vagy tegyek rá szerinted?

17. csio70

csio70 Fórumlakó

Irtam neked.

18. hamuska

hamuska Fórumszaki

Hajrá és Hajrá! Event kezdése előtt mostanában bedobtak egy kis karbantartást,remélem ezzel is kalkuláltok a nagy verseny hevében!!!!

meszimarsi, greenfields és parrahviki12 kedveli ezt.
  19. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A fórum jobb felső sarkában van a kereső. Beírod a nevet - nemzsu - és máris kiadja a kereső a nevét. Kattints rá a nevére
    majd válaszd a minden hozzászólás keresését. Bármelyik hozzászólását választhatod és az aláírásában megtalálható amit keresel.

Sonche, meszimarsi, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  20. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Hivatalosan nincs piac számozás. Ha látod hogy valaki írja hányas piacon van, a top után bagolyban érdeklőd a módról.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.