Fórum játék TOP csevegő, esély latolgató + Tipp-TOP 2017. /Maci roadshow: szüreti tippverseny/

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: *-ToFarmer-*, témanyitás ideje: 10.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Benéztem a TOP-ba és látom milyen sokan vagytok Magyarok. :inlove:
    Nagyon drukkolok Nektek.
    Hajrá Magyar Csapat !!!!!

2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A bonusz nem 24 órás?

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bizonyám. :)
    Együtt vagyunk, győzni fogunk.!!!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.17
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem. Van 12 órás , 6 órás és van 24 órás is. Azt mindig figyelni kell hogy hány órást kapsz. A sima pörgetésben van a 6 órás de az csak + 1 termést ad.

Utoljára szerkesztett: 16.11.17
  5. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

Az első oldalon breki072 egyik írásában van egy link egy nagyszerű szurkolói képpel.
    Mivel a kép túl nagy méretű volt ezért lekicsinyítettem olyan méretre amit még elbír a fórum.
    Így azért mégis többen látják mivel a linkre nem mindenki kattint rá.
    Nem akartam, hogy elsikkadjon ez a remek kép.
    Köszönjük brekinek a nagyszerű képet!

HAJRÁ Magyarok!!!

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Van igazság abban amit mondasz, de lássuk be, amikor egy nemzetközi versenyben több magyar induló van és van egy abszolút esélyes, akkor igenis nagyon drukkolunk neki.
    Ez semmit nem vesz el abból, hogy a többiekre is büszkék vagyunk, de a nyertes a magyaroknak hozza el az első helyet (átvitt értelemben).
    Hadd drukkoljon mindenki, akinek szeretne.
    Mások név szerint emlegetik a szomszédjukat, barátjukat. Nekik se szólunk, hogy "hékás, más magyar is indul, nem csak a kedvenc szomszédod".
    Igen, én is nagyon drukkolok Csocsonak, elhiheted.
    Ahogy írta valaki, lehet őt szeretni, vagy nem, de a magyar zászló az élen mégis sokunkat büszkeséggel tölt el. És jelen helyzetben (legjobb tudomásom szerint) ő az egyetlen No1 esélyes a magyarok közül.
    ----
    Update: SzabadEurópa nem Csocsotól, hanem tőlem fog kapni valamit, ha Csocso nyer. Mondjuk egy...... piros kacsáááááát. Hááááááp! :D:D:D:inlove:

7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Én a 12 órással mostanában nem találkoztam,a 6 órás meg nem sokat ér a plusz egyével.

8. kukori80

Nem hiszem el hogy mindenki mindenbe beleköt.Természetesen mindenki minden magyarnak szurkol, még a 3000. helyezettnek is hogy magyar legyen. Ninett semmi rosszat nem írt, nem értem hogy miért kell mást belegondolni.

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Számolgatok...
    A végén meglesz a 33 olyan magyar induló, aki 9x3-at dobott be. xDxD
    ------
    Egy kérés: valaki le tudná írni pontosan a címer mintáknál a magyar zászló pontos helyét?
    Vannak néhányan, akik rossz zászlót választottak. Hátha segítene nekik, hogy hányadik sor, hányadik ikonja a magyar zászló.

10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Korábban Beko azt írta, tereljük vissza a beszélgetést az izgalmas szurkolásba.

Úgyhogy most még hangosabban:

HAJRÁ MAGYAROOOOOOK!!!

ÉS CSOCSO, csak azért is külön drukk neked, mert te vezeted a magyar- és a világranglistát egyaránt, tarolj csak tovább!!!!

kekmaci75, Cyra65, *-ToFarmer-* és 17 más kedveli ezt.
  11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Egyéb.
    Harmadik oszlop és 26 "lépés" lefelé! :)
    Vagy le görgetsz a legaljára,az első oszlopon felmész 6-ot és oldalra 3-at!

12. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Már pedig van ilyen mint egy nagy családbán ahol az egyik kis tesó féltékeny a másikra hogy azt jobban szeretik, csak mi már nagy gyerekek vagyunk;)

Gio, *-ToFarmer-*, dettiapa és 9 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Végre itt lehetek én is, nagyon szorítok minden magyar gazdának, és természetesen Csocsoovb-nek még jobban, mert Ő képvisel bennünket kis magyarokat, úgyis olyan keveset tudnak rólunk, legalább most egy kicsit érdeklődővé válnak és ezt is Csocsonak köszönhetjük :):inlove:
    Amúgy az irigység az elismerés legőszintébb formája, nem írom le kinek üzenem, úgyis rájön és egyébként tényleg nem szabadna etetni a trollt (vagy ogrét), mert egyre nagyobb lesz és itt is marad.
    Gondolkodom az induláson, de hétvégére marad a döntés, mert akkor van időm rá, és gondolkodom azon is, hogy moderátornak állok és akkor nem törökverő leszek, hanem trollverő.:p;)

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Rajtunk most a világ szeme,
    Csocso aki minket vezet!

Hajrá lányok, hajrá fiúk!!! [​IMG]

15. kukori80

De nem lehet ilyen egy játékban. Ez nem egy család.

16. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Igazad van, nem tartottam be a saját tanácsomat :D De láttad, már annyi is elég volt a trolletetéshez, hogy drukkoltam :D

Ninett, sajnálom, hogy Te is belekeveredtél, de csak azért, mert cuki vagy és megvédtél (és Csocsot és mindenkit) :inlove:

Tényleg ne etessük a trollt, mert még ideszokik xD

Na, elteszem magam holnapra.

35.500.000 PÉ pillanatnyilag az 1000. hely,
    18.626.000 PÉ a 2000. hely és
    12.200.000 PÉ a 3000.

Jó éjt! Jó szurkolást! ;)

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nyah, tavaly is megkaptam, most is... nnyi. Jobb lesz nem szur
    Én is inkább lelépek.... Tavaly is volt geb.sz, most is, pedig mindig csak drukkolok.De már ez is baj??? (Ezt nem neked írom)

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha h.lajosvilmos

50 milla ? :inlove: Én most éppen 1.194 vagyok :pMire ezt leirtam ....... 1201 :eek:

19. Fätum

Fätum Fórumőrült

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Báró!;)
    Gratulálok! Ezek szerint mégis csak-csak elindultál!
    RÁ-RÁ-HAJRÁ
    Mindenkinek aki indult! :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.