Fórum játék TOP-TIPP és Csevegő!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kékmadár1, témanyitás ideje: 20.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marilla74

Marilla74 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is szeretnék minden TOP-os magyar(és nem magyar) gazdának gratulálni! :) Külön köszönet a HUNGARY alakzatra összeállt farmtársaknak a kitartó munkáért, melyet végül siker koronázott. Úgy vélem, ez a látvány magáért beszél, és minden magyart büszkeség tölti el, ha rápillant. :D Hatalmas gratula továbbá a 3. helyre befutott magyar gazdánknak! Igazán elégedetten dőlhetünk hátra!Jövőre ugyanitt :p

R.Daneel, -Fülemüle-70, Imi* és 16 más kedveli ezt.
  2. özséb

özséb Aktív író

[QU OTE="kukori80, post: 942088, member: 1135"]Szia, ha kérhetek egy nevet és egy kb. beadott milliós értéket, akkor szívesen megnézem.
    A nevem özséb 146285406 értékben adtam be. Köszönöm az önzetlen segítséged:)

Szia, kerestelek én is, de a 958. helyen nem magyar szerepel. Azért nem találtunk.[/QUOTE]

-Fülemüle-70, ljanika6, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 1892. lettél, gratulálok.

-Fülemüle-70, ljanika6, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megvan a hiba oka, angolok (en) között hoz, hiába van magyar zászlód:
    958-Teena- en398 362 845

Ez az általam írt 375. hsz.-ben levő Excelben is így van, az összesített minden résztvevő listában. :) Ezek szerint a weblapon levő lista valamiért angolnak nézett. ;) Bocsi, kellemetlen ez nekem duplán, mert nem áll módomban a besorolást ellenőrizni, én meg hu-ra szűrtem és ezért nem hozott a magyarok között.
    A lényeg, hogy megvagy, bent vagy! :inlove:

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Helló! Nálam mindkét farmomon az eventóránál megjelenik a TOP lista, igaz, azt írja mikor belemegyek, hogy majd később, de ha ráklikkelek a közepére, akkor megjelenik a TOP lista.... ha gondoljátok, próbáljátok meg....:)
    Nálam is a 958. helyezett -Teena- magyar zászlóval... a magyarok között..

Leho69, -Fülemüle-70, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  6. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Minden gazdának , aki indult a TOP megmérettetésen szívből gratulálok :)

A szurkolókat is egy hatalmas köszönet illeti , a kitartásukért , az önzetlenségükért , a segítségükért , és azért hogy még az utolsó pillanatokban is ennyire tudnak örülni társaink helyezéseinek . . . El sem hiszitek , hogy mekkora kincs ez mostanában :)

R.Daneel, -Fülemüle-70, -Teena- és 10 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia Genka. Szerintem ne legyen kellemetlen, mert nálam se mutatta. Ott lehetett a baj, hogy valamiért frissített a lista , mi meg nem léptünk ki belőle zárás után (lehet hogy kizártak valakit) és ott már nem mutatta Teenat nekem sem. Az a lényeg, hogy megkerült a kis csavargó. :)

-Fülemüle-70, -Teena-, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  8. özséb

özséb Aktív író

Szia! Köszönöm a gratulációt:)
    Nagyon szépen köszönöm,hogy megnézted!! Fog változni a lista vagy végleges ?Kapok ajándékot?
    Nagyon örülök:) Ez volt az első részvétem.:)

-Fülemüle-70, -Teena-, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia Imi és mindenki, aki megvalósította az ötletedet! Gratulálok és megkövetlek benneteket, mert nem csak a látvány lett szép, hanem a munka, összetartás, odafigyelés, amit beleraktatok. Szkeptikus voltam(általában az vagyok), de megdobogtattátok a szívem:inlove:. Köszönöm és még egyszer gratulálok mindenkinek, aki a nagyban és a kicsiben szerepelt. S nem utolsósorban azoknak is, akik elindultak a megmérettetésen! Szép volt!!!:inlove:

R.Daneel, -Fülemüle-70, Imi* és 12 más kedveli ezt.
  10. Putyi9

Putyi9 Utánpótlás-írogató

Köszönet minden szurkolónak az önzetlen segítségért

-Fülemüle-70, -Teena-, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  11. kukori80

A lista picit változhat ha kizárnak valakit, de nagyságrendileg nem nagyon.
    Miután bekerültél a 2000-be, ezeket fogod kapni pár napon belül:
    - 2 kastély játszótér fejlesztés
    - 15 AB
    - 15 party pörgetés
    - szint x 250.000 TP

-Fülemüle-70, Sali~*.*, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!:)
    Gratulálok és elismerésem mindenkinek aki elérte a kitűzött TOP-os célját, külön is még a fantasztikus 3. helyezettnek,
    hálás köszönet szívből a lelkes szurkoló csapatnak és a csodaszép HUNGARY feliratot összehozó gazdáknak is:inlove::inlove::inlove:

Nagyon örülök hogy sikerült a 3000-ben maradnom, nekem minden pillanata izgalom volt mert még sose indultam és most sem terveztem... csak néhány ládát akartam begyűjteni... de aztánxD fejest ugrottam a mély vízbe.
    Remélem jövőre is Veletek ugyanitt:)

-Fülemüle-70, Imi*, pampi21 és 13 más kedveli ezt.
  13. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Köszönöm a gratulációt és szeretnék én is gratulálni minden kedves játékostársamnak az elért eredményéhez!
    Ez a Top egyben a játékom végét is jelenti, mert ez az új irány amit a játék követ, számomra már nem ad játékélményt, ezért szerettem volna méltó módon lezárni ez elmúlt 7 évet és úgy érzem sikerült.
    Kívánok nektek további örömteli játékot!

14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Úgy tűnik, én sem látszom a magyarok között Genkánál a 761. helyen... Sebaj, a lényeg, hogy sikerült bent maradni és csak 28 milliót dobtam be "feleslegesen".:D Gratula minden topposnak!

R.Daneel, Leho69, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia Kata, én látlak és gratulálok, de csak úgy, hogy kiléptem a listából. Addig nem mutatott nekem se minden magyart. Valami biztos történt közben, amiért nem mutatta.

-Fülemüle-70, ljanika6, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  16. özséb

özséb Aktív író

Nagyon köszönöm:) :)

-Fülemüle-70, ljanika6, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Teena, most is ott vagy a 958-as helyen - az eventórából nyitottam meg a listát. Ez kimaradhatott (tudod, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik,) szerintem Genka hamarosan javítani fogja.
    Kedves Genka,
    köszönjük a lista elkészítését.
    Gratulálok Minden Gazdatársamnak aki benn tudott maradni a TOP-ban, s azoknak is, akik megpróbálták, mert tapasztalatot szereztek, hogy jövőre benn is tudjanak maradni.

18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Gratulálok Mindenkinek, az indulóknak és a szurkolóknak is! ;):)
    A Bátraknak és a Bátortalanoknak!:inlove:
    A TOP 1000-be jutottak, :inlove: külön is fogadják őszinte elismerésemet!
    1001-3000 közötti Társaimnak szintén kijár a tapsvihar!

Ilyenek voltunk ma kettőig!

Szép, örömködős estét kívánok Nektek! Jövőre ugyanitt!

Utoljára szerkesztett: 28.11.18
    R.Daneel, -Fülemüle-70, Imi* és 13 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia drága Encyberama! :inlove:
    Először is szívből gratulálok neked a sikeres szerepléshez!:inlove:
    Ne tedd ezt velünk, és magaddal sem, hogy most befejezed! :oops:
    Pihentess egy kicsit légyszi, aztán újult lendülettel folytatva ismét együtt farmozhatnánk. :inlove:

Szia Kata! :)

Az eredeti lista, amelyből hu-ra szűrve készült a magyar lista téged is angolok között hoz, azért nem vagy a magyar listán. Pedig az az Excel is a BP táblázatból készült.
    Kérlek benneteket, ha az event órából való kikeresés helyett táblában szeretnétek bármit megnézni, akkor nyissátok meg a minden játékost tartalmazó Excelt is, abban valóban mindenki bent van a 375. hsz-ben megadott linkről.
    Találtam még egyet, mert a Napsugár nevet á-val csak nálunk írják, itt meg mégis angolok között hozzák:
    Sajnálnám törölni azt az 557 indulónak a nevét tartalmazó táblázatot, mert nem azt érdemelnék ilyen dolog miatt. Pedig lehet, hogy azt kellene tennem. :sleepy:

-Fülemüle-70, Imi*, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Nagyon gratulálok minden TOP-osnak, ha itt tudtam volna lenni a 2000-ben lettem volna benne kb. annyim lett volna erre a célra. Remélem jövőre ismét beszállhatok, és nem akadályoz meg a VV. Külön gratulálok az első 100-ban bennmaradó és teljesítő magyar gazdatársaknak, nem semmi pajtaérékű cuccot dobáltatok be. Remélem senki nem nullázta magát :)

R.Daneel, -Fülemüle-70, Imi* és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.