Torta rendelésre - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ne haragudj hogy kiváncsiskodok, de mi az a kék, sárga?

tücsökbby16 likes this.
  2. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm szépen:)

tücsökbby16, -W-595- and Ninett79 like this.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Az új cukrászda padlója olyan. Járólapja vagy mi az. :D

kisvirág and tücsökbby16 like this.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Igen, a kéket.

5. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Raktár - Váza - Dekorációs tárgy. Csak beírod a keresőbe és kiadja! Kék-sárga mintás a padlója, az az új! (A régi padlója szürke volt.)

tücsökbby16 likes this.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

7. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm szépen:)

kisvirág and tücsökbby16 like this.
  8. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Köszönöm,már meg is van. :)

tücsökbby16 likes this.
  9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

10. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Mondjatok valami jót, ami adja a felreppenőt! Nálam még ráadásul a torta készítésekor a második elem kiválasztását átugorja, így rossz a tortám, alig kapok érte pontot.

tücsökbby16 likes this.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem kattintasz véletlenül duplán? Rutinból? Mert ha a torta alapjának kiválasztásakor esetleg duplán klikkelsz, azt már betudhatja a rendszer a következő elem (jelesül a máz) kiválasztásának és ezért ugrik neked rögtön a 3. alkotórészre. Esetleg.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megérkezett a farmokra az új cukrászda!

Kérünk Mindenkit, figyeljetek erre az információs ablakra:

13. tücsökbby16

tücsökbby16 Fórum-zöldfülű

Nekem a 40 medvebarlang adott 1 utalványt ,viszont egy bent felejtett árva narancs tyúkól ugyanennyit.xD

14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Beírtam a hibabejelentéshez is, ott is ezt a választ kaptam, ezért nagyon odafigyelve csináltam, de az eredmény ugyanaz, sajnos. Köszi, igyekszem majd lassan csinálni és majd lesz valami. De legalább lenne felszálló. Az elmúlt tortásnál sem szerettem ( ott velem volt a baj, nem bírtam megjegyezni a színeket), de most már egyenesen hátat fordítanék neki, de az event, az event, csinálni kell..

15. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Végre megjött a cukrászda nem tudok állandóan gépnél ülni most raktam ki de ma már nem tudom learatni éjfél után is csak reggel...:mad::cry::cry:

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Gyártsad a malomban a tortabónuszokat, az 3 órára csökkenti a cukrászda idejét, jobb mint kivárni a 12, 18 órás
    fákat, ólakat.:)

17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is ugyanigy jártam

Maszatka47 likes this.
  18. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Megvettem a nagy kosarat a cukrászdából, de nem találom az ajándék cukrászdát és a tojásfőző gyorsítot sem!
    ID 2374859

Maszatka47 likes this.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Nekem az előző tortásnál volt hasonló problémám.....akkor javasolták az egér-cseréjét..... utána jó volt.

szemike50 and Maszatka47 like this.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindegy mit aratsz, lehet 100 mamutod 2000 raktárházad egy aratásra géppel területenként egy utalványt ad.
    Legközelebb visszaadom nekik.
    Fut két event és olyan, mintha egy sem lenne. Zseniális megoldás, csak azt nem tudom ki élvezi ezt.
    Ha valamit el akarsz szúrni, bízd a BPre.
    Reggel ki fogom szedni a raktárházakat és mamutokat, melyeket nem szoktam még ültetős eventekkor sem, és átállok komfortra. Süssék meg a tortájukat.

Thread Status:
Not open for further replies.