Torta rendelésre - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem találod kérlek keresd fel a játék supportját. Válaszd az általános kérdéseket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én most ráérő időmben ugyan nem puskával, de arra vadászok mikor fial már valamelyik , annyira megörültem hogy látok már egy jelet és véletlenül majdnem a harkályfészkem bánta, pedig azt reggelre tartogatom. Oda sem néztem cumi vagy felkiáltó jel van rajta. Ezek után majd reggel folytatom bízva hogy szerencsésebb nap lesz. Jó éjszakát aki még ezután tér nyugovóra.

Maszatka47 likes this.
  3. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Maszatka47 likes this.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem azért vagyok itt, hogy vigaszt nyújtsak :) De ha te igen, akkor engem az vigasztalna, ha az, akit nem érdekelnek az írásaim, egyszerűen továbbgörgetne :) Amúgy hiszem, hogy ennek az átmásolásnak (amit egyetlen egyszer tettem meg, nem 36-szor) volt értelme, mert hátha valaki, aki nem jár olyan magas szinten, mint feltételezhetően te, pont így értette meg az összefüggést a két event között vagy talált egy okot, ami miatt csinálhatná :)

,,Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" :)

Más. Én már / még csak (az olvasótól függ a megítélése) 5 nagy ajándékon vagyok túl a kijelző szerint, de nem aggódom, mert olyan kevés utalvány kell összességében az eventhez, hogy ennyi nap alatt biztos össze fog jönni. Sőt, azért sem aggódom, mert nem tetszik az a kitehető, amit a sor vége nyújt. Inkább a menet közben kapott ajándékoknak örülök, mert ingyen utalványokból ez is jó :)

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, az aratásból nem sok röpim lett, de pár kutyulásból lett annyi, hogy már csak az utolsó ajándék várat magára...Nem bántam meg, sok elment, de lett pár jobb állatom, mennek a piacra, a reggeli aratással meg befejezem és jöhetnek a plusz ajik...vagy lehet, hogy pár keverést még beteszek...
    Lett 168 emlős jelvényem, az se' rossz.

Kevertem még, buktam ugyan, de kész lettem. Holnap folyt. köv. Kiléptem.

Last edited: Jul 20, 2017
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ebben a kérdésben teljesen egyetértünk, így gondolkodom én is az eventről, még azt tenném hozzá, hogy szeretem a memóriajátékokat és élvezettel rakom össze a tortákat:) Ettől kezdve számomra ez nem nyűg, hanem egy nagyon jó és élvezetes játék:)

7. bajnok05

bajnok05 Fórum-zöldfülű

Hol találom a cukrászdát ?

Maszatka47 likes this.
  8. t01andi

t01andi Utánpótlás-írogató

Igen, látom. hogy nem érkezett meg. :( Vártam is türelemmel, de meddig várjak még? Mert még mindig nem kaptam meg! :mad:

Maszatka47 likes this.
  9. mátrixtomika

mátrixtomika Utánpótlás-írogató

köszi a plusz cukrászdát! :D

Maszatka47 and Gio like this.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    A baloldali menü vázaikonjára kattints rá ott fogod megtalálni.

HéricsBáró, Maszatka47 and Gio like this.
  11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

hát, aratásnál se az ólaknál, se a fáknál nem jönnek a felröpik, még annyi se, mint eddig :( még az egyéb cuccok se! nagyon lefojtották, nehogy ne fogyjanak a pénzes kosarak?

t01andi, soresne and Maszatka47 like this.
  12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Elárulnád milyen plusz cukrászdáról beszélsz? 1 van a tulajdonodban, feleslegesen ne kelts feszültséget kérlek.

13. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szerintem a régire gondol, amit először kaptunk véletlenül:p
    (ami nem ad utalványt)

Maszatka47, tothkrisi5 and Gio like this.
  14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ezzel csak az a baj, sokan félre értik és a supporton reklamálnak, hogy nekik is kell a második :)

15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Ezért kell 10 percenként kiírni jóóó nagy piros betűkkel, hogy ne zaklassák ezzel szegény supportereket :D

Maszatka47 and ljanika6 like this.
  16. mátrixtomika

mátrixtomika Utánpótlás-írogató

Így van ahogy *bálint* írja, egy új egy régi és mivel pont előtte kerestem vmi kiteendőt a szigetre így nagyon jókor jött! :D

Maszatka47 and Gio like this.
  17. Firecats

Firecats Fórum bárója

Azért vagyunk, hogy zaklassanak, ha nem tennék unatkoznánk. :)

18. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok én nem kaptam meg az új cukrázdát ID14999302 kérlek nézetek utánna elöre is köszönöm

Maszatka47 likes this.
  19. Firecats

Firecats Fórum bárója

20. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    Idézek az egyik moderátortól:

Maszatka47 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.