Torta rendelésre - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Eddig nem volt divat hogy az eventhez tartozó felröppenőket a ritka kategóriába sorolták volna, most már ez lesz a trend?
    Kiváncsi vagyok hogy a 40 medve tenyésztésre mennyi felröpi jön majd este, mert ma 2 db-nál tartok,az is a cukrászdából.
    Talán az event felröpit nem kellene oda sorolni ahol kezdéskor a fúró volt.;)

Gio and Maszatka47 like this.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az új cukrászdát tetted ki a farmra? azt amelyiknek sárga-kék a háttere?

Maszatka47 and Gio like this.
  3. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Szerintem nem, de nincs másik, csak ez az egy.

Maszatka47 likes this.
  4. Angyalszárny

Szia!
    Ha egy eventben be kell adni 1500 felreppenőt, természetesen gyakrabban reppen fel, itt csak néhány tucatra van szükség!

Maszatka47 and Gio like this.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Azt, hogy ebben az eventben most nincs felhő, már megírta Angyalszárny. Amit hozzátennék:
    Ami itt rövidülhet, az a Cukrászda kitehető (sárga-kék padlós) 6 órás érésideje. Amit ez ad, az a Tortautalvány, amivel játszhatsz Röfivel.
    A rövidítéshez Tortabónusz kell, amit a Malomban keverhetsz uborkából, búzából, almából.

6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, a medvés tenyésztéses eventhez !!! :cry::cry::cry: EVENTISMERTETŐ , TENYÉSZTÉS EVENT MA 18 ÓRÁTÓL.

FÓRUM !

Sali~*.*, Maszatka47 and katimami51 like this.
  7. kpetra

kpetra Haladó

Nekem tegnap este 1 db utalványnál nem jelent meg az összeállítani kívánt torta képe, pár másodperc múlva pedig jött a kirakós ablak.
    Na, hasamra ütöttem, kiraktam valamit. Persze nem volt jó.
    A BP nagyon nem áll a helyzet magaslatán. A tortautalványok is alig jönnek. A 3 terület fel van osztva felében fa, másik felében állatok.
    Egy aratás dob is kb 8 utalványt. Elég szánalmas.

:( >:( :cry: -.-

Maszatka47 likes this.
  8. t01andi

t01andi Utánpótlás-írogató

Jah, milyen plusz cukrászda? Mert én meg egyet sem kaptam! :mad:

Maszatka47 likes this.
  9. Angyalszárny

Szia!
    Alaposan nézz körül a farmod minden szegletében, s meg lesz!

Sali~*.* and Maszatka47 like this.
  10. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Oké, de ha ez nem a jó, akkor hol van a jó cukrászda? Mert az nincs sehol

Maszatka47 likes this.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! Úgy zavar, hogy jobban örülnék valamilyen különleges jutalomnak. Ami érdemleges olyan kiváltani valóm nincs. Csak azért, hogy legyen, meg minek? Esetleg, ha egyszer szükség lesz rá, biztosan kiváltom. Addig meg úgy is lesz még csillag, mert nem fukarkodnak vele. Már néha sok a kacatból. Mit vegyek csillagért v banánért? Nem lehet semmit. Ezt panaszolom kissé.
    Ha bármelyiket értelmes dologra lehetne költeni, akkor ujjonganék, de így nem tudok.
    Persze az alacsonyabb szinteken jó, de most a bahán 346. szinten vagyok mit kezdjek vele. Még olyan sincs, mint a fő farmon, hogy pl új gazdaköri lesz, szurkolok, hogy elérjem.

Evita-55 and Maszatka47 like this.
  12. t01andi

t01andi Utánpótlás-írogató

Nincs mit körülnéznem, tegnap óta nézelődök. xD Csak a régi van. :(

Maszatka47 likes this.
  13. Angyalszárny

Szia!
    Akkor kérlek írj a supportnak, ott tudnak neked segíteni!

Gio and Maszatka47 like this.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Eddigi tapasztalataim tenyésztés 50%-ban adja az utalványt 50 tenyésztésre 22 utalvány
    ASmit nem értem hiába fenyítem be a macikat 2 aratásnál egy terület maci adott 0 utalványt pedig még málnást is tettem melléjük meg nyuszikat ha adnak utalványt mehetnek a málnásba a nyuszival... de ez sem hhasznált egy terület ló adott 7 utalványt 1 terület béka 6 utalványt és reggel be tettem egy terület egeret egy ludat és a 2 területből feljött 20 utalvány!!! Eddig nem úgy volt hogy a hosszabb érés idő a jobb?

15. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

A torta bónusz nem csak tovább mutatja a tortát?

Maszatka47 and -kaktuszable- like this.
  16. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Amikor teljesítünk egy részt, és megjelenik a felugró ablak, a "szép" direkt van 3 sz-szel írva?:p:D

17. Zsofigi

Zsofigi Haladó

A váza ikon alatt kell keresni - ezt senki nem írta eddig!!!

Maszatka47 likes this.
  18. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Mi a tapasztalat a fák NEM adnak torta utalványt??? egy darab sem jött fel, egy farm földet csak fával ültettem be- semmi!!! Egyébként is nagyon kevéske jön. Szép napot kívánok!

Maszatka47 and osztrak12 like this.
  19. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Most komolyan az a baj, hogy túl sok utalványt kaptál? :)

Áruld már el, hogy mi ebben a szánalmas... Ha reggel aratsz és 8 utalvány, este is aratsz és még 6-7-8 utalvány, az naponta 14-16 utalvány. Ennél több nem is kell 1 nap alatt, hiszen összességében 62 utalvánnyal teljesíthető a teljes tortás event.

Komolyan nem értem az embereket. Nem 1200 db felröppenő kell, ahol ennyit kellene nyürrögni a pár db felröppenő miatt, ott érteném, de itt össze-vissza 62 db nyomorult utalvány kell, akkor pontosan miért balhézik mindenki? És minden 2-3. nyürrögő beleírja azt is a bejegyzésbe, hogy ,,pedig xy. szinten vagyok". Ugyan mit befolyásol, hogy ki milyen szinten van? Semmi köze nincsen a felröppenőhöz, az a szerencsefaktoron múlik.

A tortás event főnyereménye, az a kitehető, egy kalap szamócát nem ér, más eventekben össze lehetett szedni ennél jóval húzósabb kitehetőt is. Éppen ezért nem kellene ennyire véresen komolyan venni, amennyi utalvány jön, annyi jön, azt el kell játszani és örülni az apróságoknak, amit ingyen dobál a rendszer. Senki nem mondta, hogy kötelező tenyészteni, de akkor ne is tegyük olyan magasra a lécet, hogy nekünk minden kell, de azonnal és ráadásul nem érünk rá még az utolsó nap reggel is utalványt kapni, mert mi az event első napján meg akarjuk kapni mind a 62 db-ot.

Szórakozzunk, tortázgassunk abból a néhány darabból, ami jön naponta, aztán aki hétvégén belehúz a tenyésztésbe, az még 1 kis etxrát is kap játszani :) Ne depizzetek már, itt strandidő végre, itt a nyár :inlove:

20. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Csak amit hirtelen találtam :)
    #176.
    #224.
    #271.
    #349.
    #378.
    #380.

Thread Status:
Not open for further replies.