Torta rendelésre - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kész a tortás event.... ami ezután jön az ajándék,)

Maszatka47, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Szió :) Nem titok a korom 41 éves vagyok a Velorex pedig az a kicsi ponyvás 3 kerekű kocsi, ha jól tudom. Jót nevettem a hasonlaton, de igen valahogy így :D Most arattam le a 122 tenyészetet, nagy ugrások nem lettek, pár jegesmaci alapból, meg egy ilyen kávéspincér vagy mi, többi csak a következő, ill. cirkuszi. És 29 utalványt kaptam. Na megyek tortázok, meg medvézek még. Jó játékot kedves gazdatársak. Tenyésszetek abból több utalvány jön, mint aratásból. Most 3 terület 2 db-ot adott, ólak, fák vegyesen.

maszilva, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bizony onnan;) összesen 62 érkezett a tenyésztésből ;) Kb 400 szupertáp elhasználásával!:p

Ágica-1958, kisvirág, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  4. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Ágica-1958, kisvirág, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A medvés eventtel "kész vagyok" így is úgy is. Ha befejezted, vagy fogod akkor figyelj mert 2 db felhősor van.
    Csak hogy én is eláruljak valamit magamról, 68. éven vagyok túl ,5 és fél unokám van a fél a pociban lakik még, novemberben látja meg a napvilágot reméljük egészségesen, ő lesz a 6. lány.

gabianyus, -kaktuszable-, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  6. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Ágica-1958, kisvirág, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  7. verda

verda Haladó

Fákból ólakból nekem sem jött egy sem.
    Megint a bűvös szó: "jöhet".
    Hát ez annyit jelent, hogy nem jött.

inanna11 és Gio kedveli ezt.
  8. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Túl aggódtuk az tortautalványok érkezését a farmról, kár volt műsorozni, megkövetem a Bp -ét . Annyi jött össze, hogy már réges rég befejeztem az eventet sőt folytattam igaz ott már csak jobbára Btp, tp, csillagot, medvét, elvétve szupitápot ad no meg bájitalt, de az is jól jön.Még mindig van 30 db utalványom de már belefáradtam sok volt mára. Jó éjszakát, aki tesz a dolgát annak kitartást és sok sikert.

-kaktuszable-, kisvirág, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  9. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Gratula annak aki befejezte a tortásat. Én se aggódtam,mert a neon ólara és a mamutfákra csak 1 utalványt kaptam,reménykedtem a medvékbe. Most értem haza a strandról és arattam. A 130 tenyésztés adott is 25 db. A 99-es szinten ragyogó.

maszilva, Ribiszke és Gio kedveli ezt.
  10. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni hogy mennyi ól és fa ad tortautalványt? mert nekem 3 területen vannak kirakva de most is csak egyet kaptam,
    Tudom hogy a tenyésztés is ad de , ettől függetlenül kérdezem :( :(

Gio kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

SZia, semmi köze a torta utalványoknak a szintedhez, én a 150-es szinten kaptam 30 db-t, még egy kör a tenyészházban és már meg is van szükséges mennyiség

12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Aaaatyaég...event befejezve és pluszban van 172 utalvány :'( az életben nem fogok ennyit eljátszani, borzasztóan elegem van belőle már xD direkt növényt rakok holnaptól, mert az nem adja...Hajrá a még küzdőknek! :)

13. margit_p_e

margit_p_e Utánpótlás-írogató

Látom, többen elkészültek. Végig vitték.
    Kérdésem: Nem a 450-nél van vége?
    (utána plusz ajik pötyögnek)

Maszatka47 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. fügyi69

fügyi69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valaki meg tudná mondani mire jók a haladási pontok, ha a torta darabszáma számít?

Maszatka47 kedveli ezt.
  15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Tévedésben vagy, mert nem csak a torták száma számít, hanem a sikeres öszzeállításuk is. Arra jók, hogy attól függöen kapod a haladási pontokat, hogy mennyire vagy sikeres a torták összeállításában. Hiába készítesz el két tortát, ha abból az egyik hibás, akkor kevesebb haladási pontot kapsz. Illetve akkor is kapsz haladási pontot, ha sikertelen az összeállítás.

Gio, Maszatka47 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  16. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! Ma már nem kaptam a tenyésztéskor utalványt. Már kétszer is arattam, de egyet sem kaptam. Vajon miért? Tegnap pedig bőven adta.

Maszatka47 kedveli ezt.
  17. fügyi69

fügyi69 Utánpótlás-írogató

Szia! Ezt értem, de mire jók? Hová számít bele, vagy mire lehet felhasználni?

Maszatka47 kedveli ezt.
  18. Natichriss

Natichriss Járnitanuló

Szia ! Gratulálok- ezt hogy csináltad?. Nekem a ma reggeli aratásból 1db utalvány, azt is a kitehető adta.

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Kedves Modik és Mindenki!;)
    Voltak rendelési problémáim:),tanácsotokra a Support-hoz fordultam.:oops:
    Megoldották!:D:D:D
    Elnézés kérek!!!(mint ígértem):inlove:Remélem nem bántottam meg senkit a türelmetlenségemmel:oops:?!
    Sikerült minden eventet teljesíteni;)!
    A többieknek kitartást!
    Hajrá!

Gio, Ribiszke, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Te nem tudod sehova felhasználni, mert a rendszer automatikusan kezeli a tortakészítés képernyő alján a haladási csíknál. Ha figyelemmel kíséred a csíkot, ott van jelentősége. Igaz nem számokban mutatja, de a zöld csík hosszából következtetni lehet a haladás mértékére.

Maszatka47 és -W-595- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.