Torta rendelésre - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az összes utalványom elsütögettem így kész lettem az eventel :inlove::inlove::inlove:, a macik még tenyésztés alatt a második felhőhöz ;).

Ágica-1958, Gio, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  2. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Még tegnap este kész lettem mind a két eventtel. A legtöbb utalványt a tenyésztés adta. Reggelre is maradt , kaptam értük néhány hasznos dolgot, pl aranybanánt, szupitápot. Kész vagyok,de nem érzek semmi elégedettséget mint máskor a jól végzett "munka" után.Lehet túl fáradt vagyok. Hajrá mindenki, sikeres tortázást!

heureca3, Gio, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia Margit!
    Igen, ahogy írod!:) Addig sütögetsz ameddig szeretnél, ill. amíg utalványod van. Jók a nyeremények, érdemes.;)

heureca3, taga1, Ágica-1958 és 5 más kedveli ezt.
  4. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Szia! Nekem se adott ma egyetlen utalványt se. A tegnap sem voltam elkényeztetve, pl. 30 tenyésztésből kaptam 4 darabot. Össz-vissz mind a kemény 16 utalványom megvan. Na de ez van, ettől még jól tudok aludni.;)

heureca3, Gio, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok! Miért van az, hogy kimaradnak a torták 2 vagy 3 részei? A gép tisztítva lett, tehát ez nem valószínű, hogy az okozza. Másnál is van ilyen, vagy csak nálam?

ID:1468438

heureca3 és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Megsütöttem az összes tortát :inlove::inlove::inlove:, mostmár nyitni kell egy cukrászdát rám ne romoljanak xD.

heureca3, taga1, Ágica-1958 és 9 más kedveli ezt.
  7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nagyon figyelj arra hogy egyszer kattints a torta részeinek kiválasztásánál, mert a dupla kattintás okozhat problémát!

heureca3, Gio, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A "kötelező" résznek az utolsó doboz ajándékával igen, ott van vége, de bátran folytathatod tovább, érdemes, ha van kedved és utalványod is hozzá. Én folytatom az event végéig:)

HéricsBáró, heureca3, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  9. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Csak egyszer kattintok, de a múltkori tortás eventnél is ez volt, de jobban odafigyelek hátha az izgalomban valóban még 1x megnyomtam a gombot. Köszi a tanácsot, szép napot továbbra is!!!

heureca3, Ágica-1958, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Próbáld meg ellenőrizni az egered kattintását a saját gép beállításainál, lehet, hogy a kettőnek érzékeli a játék, pár pillanatig tart csak, érdemes megnézni és ha kell változtathatsz a beállításon.

Utoljára szerkesztett: 22.7.17
    HéricsBáró, heureca3, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok és még maradt 127 utalványom.

heureca3, Ágica-1958, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Gratulálok Blökix!
    A maradék utalványokat fel tudod használni ha tovább sütögetsz.;) Megéri a + ajándékokért, még macik is jöhetnek! ;):p

Maszatka47, heureca3, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  13. Blökix

Blökix Fórum hercege

Köszi!
    Persze,csinálom tovább,ingyen van.

heureca3, Ágica-1958, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Valóban a dupla kattintás okozza:DNagy buzgóságomban én is elkövettem ezt a hibát , aztán meg csak néztem ki fejemből ,hogy" na most mi van torta ???".xD

heureca3, Ágica-1958, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. fügyi69

fügyi69 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ, további szép napot.

Maszatka47, heureca3 és Gio kedveli ezt.
  16. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

A kért torták készre sütve... Most a saját kedvemre sütögettem még közel 20 darabot, és ha még lesz, utalványom, akkor azt is elkészítem, hiszen az ajándékért megéri...
    Mindenkinek jó játékot!

Maszatka47, Sali~*.*, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,

Éjjel én is kész lettem az eventekkel. :)
    230 tenyésztés kereken 60 utalványt adott, így a korábbiakkal együtt 86 utalvánnyal vágtam neki a sütögetésnek.
    Még van belőlük, folytatom majd az event végéig, de azt hiszem, nekem a Tortabónusz malmozása a több utalványhoz vezető út.
    Meg kell ugyanis állapítanom, hogy szinte semmi nem ad semmit. :eek:
    Most arattam, az Óriás ólas-fás terület adott kettő felröpit, a másik két terület, a csupa fás Tisztás, és az egér-liba kombós Főfarm konkrétan semmit ... Kipróbáltam tehát Apuci módszerét a rövid érésű ólakkal, de nálam nem műxik. :( Pedig olyan elvetemült voltam, hogy a Vadaskertbe kakukkot tettem. :D Talán a béka kap majd egy esélyt az egér mellett (Lopyright Apuci :) ), de csak azért, mert korábbi eventekből halomban áll nálam a tápjuk, jók lesznek a kupákba. ;)

Szóval kész vagyok, nem elégedetlenkedem, csak egyszerűen megjegyzem, hogy szívszorító látni aratáskor a felrőpik hiányát..., azaz a semmit :)
    Amiért sírok igazán, az, hogy elfelejtettem megvenni a borsós-dinnyés felhőket! :cry::cry::cry:

Szóval a kevés röpivel rendelkezők is biztosan kész lesznek, hajrá! :)

Utoljára szerkesztett: 22.7.17
    Maszatka47, heureca3, Ágica-1958 és 2 más kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sokat tenyésztettem, az adott ennyi utalványt :)

Kicsit, hangsúlyozom, tényleg csak kicsit, de olyan majomkirálynő-hangulata van, nem? ,,Ingyenbe" xD kapott utalványokkal lehet ,,sok kicsi sokra megy"-alapon gyűjtögetni, TP-t, csillagot, AB-t és medvéket...oké, nem szórja olyan bőkezűen 1 körben, mint a királynő, de azért nekem hasonló :) Már 205 utalványt kéne elsütnöm...És ez is hasonló a királynőshöz, először alig akarta adni a kosarakat az ól, aztán mindenki azon matekozott, hogy hogyan lesz ideje eljátszani annyit xD

Maszatka47, Sali~*.*, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia, igen valahogy ilyennek érzem én is:), de örülök neki, hogy folytathatom:)
    PS: Visszajöttem, mert közben azt elfelejtettem ideírni, hogy a tenyésztéstől viszont besokalltam.. és ott azt mondom, hogy elég volt.. van annyi amennyi, de egy falat tápot állat többet a terepbe nem kap. Terveztem két nagy csomag vásárlását, egy lesz belőle pótlásnak és ennyi.:oops:-.-:wuerg:

20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem terveztem csinálni egyik eventet se. Tenyésztésnél Jónás egy picit felcsigázta az érdeklődésemet a felhővel, de szerencsére ez elmúlt az ismertető olvasásakor :)
    A tortás eventnek is csak azért álltam neki, mert "ingyen" röpköd a felröpi. A medvék se adták nagyon a felröpit (napi egy aratással meg pláne:) ), mégis már csak 1-2 felröpi kell, hogy kész legyek az eventtel. Szóval ez a pár felröpi is elég:) Mondjuk azt nem tudom mit adott nyereményként, nem figyeltem, és nem is néztem mit adhat.:)
    Tenyészteni egyáltalán nem terveztem, és ezt szépen tartom is jelenleg:) Próbálom tartalékolni a majomkirálynőtől kapott dolgokat. És ahogy olvasgatom a tenyésztési eredményeket, nem is bánom:) A piacomon még mindig olcsón tudok vásárolni, nem igen pakolgatják ki a dolgokat. Tegnap viszont elcsíptem pár tenyészmedvét 0,10 csp-ért:D Kicsit belekontárkodhattam a farmok közti deportálásba:D:D
    Szia Szomszédasszony:)
    Teljesen megértem, hogy így döntöttél. Talán egyszer leesik a BP-nek hogy valamit tenni kéne...

Maszatka47, heureca3, Ágica-1958 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.