Torta rendelésre - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok itt is!
    Ezt azért elkezdtem, tavaly is szerettem ezt az eventet. Most kezdtem el, a napokban nem nagyon farmoztam, így hát kicsit le vagyok maradva úgy érzem :)

Maszatka47, heureca3, Ágica-1958 és 3 más kedveli ezt.
  2. Bathilda

Bathilda Junior szaki

A torta event kész lett már tegnap. Begyűjtve minden jó.
    Sok tortát mindenkinek!:):)

Maszatka47, Puli-tanya, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Kész mindkettő eventke! A fene a macik lusta pofáját, nem ugrottak?Nemhát!!! A bumm kész átverés!!!Közel 600 tápból meg is oldottamxDxDxDAzóta jön ám a torta recept 1000-rel, hogy kenné a BP a hajáraxDxDKomolyan mondom, ha egy jó piáros, vagy gazdasági szaki a BP-hez szóljatok.majd én fellendítem az üzletetxDTuti jön a lóvéééé, de nem ilyen eventet akarunk ugye?xD

Maszatka47, Puli-tanya, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Tortás event már rég készen van, de van még utalványom azt is eljátszom mindjárt, mert jól jön minden plussz ajándék. Meg lehetett tényleg csinálni, hisz nem sok utalvány kellett, a képszerkesztővel, meg mindig tökéletes tortákat sütök :p

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  5. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Tortás event is kész :inlove:, van még utalványom még sütögetek és gyűjtögetem az ajikat :);).

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Torták kisütve ;) , mackók tenyésztve :D, nyeremények bezsebelve xDxDxD:inlove::inlove::inlove:

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Lassan minden állatom kiszedem, mert csak annyi haszna volt, hogy gyarapodtak az állataim pár db-bal. 1 kezemen meg tudom számolni mennyi tortajegyet adtak 1-1 aratással, pedig mindenütt ól volt. A bahán hagyok csak ólakat, hisz ott mindig az van.
    A tenyésztés volt az, ami nem fukarkodott. Ha nem ólazok be, akkor is teljesíteni tudtam volna az eventet. Van még 29 db, tán még 1-2 jön hozzá, igazából már kedvem sincs vele bohóckodni. Nagyjából már 50-60 db-ot elköltöttem, ezek már csak hab a tortán, ha már van.....
    Azért annak örülök, hogy a 2 event miatt ma vagy holnap ismét szintet lépek. Lehet, hogy 1 óra múlva még elkap a hév, s mindenáron ma szeretném, s összekaparom a még hiányzó tp-t, hisz a gazdakörben mindig van valami leeső tp :) Az már a 125. lesz. Most abban ringatom magam, icipicit hajlok afelé, hogy még idén 200as legyek. Kicsit ez a gondolat feldob farmügyileg. :)

(Még annyit, most az utalványt a raktárház sem adta nekem, inkább csak a neonok.)

Ribiszke, Maszatka47, Puli-tanya és 10 más kedveli ezt.
  8. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Úgy legyen, drukkolunk a 200. szinthez

9. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Gratulálok Mindenkinek, aki végzett, s drukkolok a még kirándulóknak, sütögetőknek. Én végeztem, felhők üzembe helyezve. Még tortázok, bár nincs nagy energiám hozzá, hangulat függvénye, hogy sikerül. Én igazából már a Bahama bővítést várom nagyon. Szupi lesz, hogy több hellyel rendelkezünk majd, hisz a mostani terület nagyon szűkös. Szép hétvégét kívánok Mindenkinek !

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  10. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia!

A felröpik nekem is elég gyéren jöttek, 3 területről volt hogy 1 db xD
    A tenyésztés alatt lezavartam a tortákat is, és brummogástól hangos a farmom, mindhárom területen medvebarlangok kint, piacon 29.000 db/maci.. ráadásul egész napom is szabad mellette, legalább " megtollasodom" még jobban xD

Úgyhogy eventek befejezve, hátradőlés van xD

Drukkolok a 200-hoz!

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kész vagyok a tortás és macis eventtel is, végre tenyészthetek kedvemre, már csak a macikat kell pótolnom, remélem sikerül még egy
    druidamedvét kitenyészteni :)

Puli-tanya, Othep, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszi.
    Most picit több időm van farmozni, gondoltam ki kéne agyalnom valami tervet, mivel tudnám könnyíteni a pontgyűjtést. Próbálom gyűjtögetni a lehetőségeket. Aztán majd "meglássuk" :)

Nálam mindig alacsonyabb árak vannak, ha el akarok adni :) Csak 17 ezer a medve is most.

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A tortás eventtel végigértem. Maradt 10 db tortautalványom, amihez most keverem a tortabónuszt. Így a plusz 10 tortaösszeállítás holnapra marad. A medvék nálam kipusztulhatnak, mert csak az első kőrt csináltam meg. A második olyan sokat kér, hogy befejeztem a tenyésztést. Nincs elég szupertápom, de medvén sincs.

Maszatka47, Puli-tanya, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  14. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Learatok mindent csak a cukrászdától kapok tortajegyt kevésnek gondolom 3 területről ólak xxl-es fák

15. petyula10

petyula10 Utánpótlás-írogató

Nem tudom kinek hogyan sikerült az event,hiszen hiába aratok minden területen fa és állat van kint,mégis egy vagy jobb esetben 2 utalványt kapok.Ha akarnék sem tudok így haladni.>:( Van valakinek ötlete,tippje milyen kicse.....t állatot vagy fát rakjak le hogy kapjak utalványokat?

Maszatka47, Puli-tanya, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Megint arattamnéhány ólat 10 twnyésztést és pár fát az eredmény 1 torta. Itt valami nem stimmel!!!

Maszatka47, Puli-tanya és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nekem is csak úgy lett meg, hogy tenyésztettem medvét! Amúgy én is aljas húzásnak tartom a BP ezen húzását, hogy azt írja, hogy fa, meg állat ól aratásból is jön utalvány! Jön egy fenét! Egy az ezerhez! :( :( Ja! És a tenyésztésnél is minden 5. adott kb! :( :(

Maszatka47, Puli-tanya, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  18. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Én hosszú érésű állatokat raktam be, és nagyon szépen adta az utalványokat.

Maszatka47, Puli-tanya és heureca3 kedveli ezt.
  19. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Nálam is előfordult párszor.

Maszatka47 és Puli-tanya kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Kérem, je
    Tegnap jött is, de ma, mintha fogamzásgátlót kapott volna, tenyésztésnél SEM jött. Illetve csak 1 mutatóba, hogy ne aggódjak, hogy megszűnt ez a lehetőség. Pedig ma is 40 körül tenyésztettem :(

Maszatka47, Puli-tanya és heureca3 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.