Torta rendelésre - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::p:p:p
    végre,már jojózott a szemem annyira figyeltem milyet kell csinálnixD
    maradt még utalvány,majd szépen lassan megcsinálom,mikor tudok koncentrálni8)
    megyek vissza a macikhoz:D már piacra mennek;)

2. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Teljesen mindegy mijen állat vagy fa van kint,a három területről max 5utalványt kaphatsz de inkább4-et.A tenyésztés jobban adja és ha tudsz a malomba keverj torta bónuszt.Ha learattad a cukrázdát kattints rá és adj neki 1-et ,3 órára röviditi le az érés idejét.

3. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok , szép reggelt mindenkinek !
    Ez a csevegő már lassan csak panaszokkal van tele :( Lehet a Panaszkönyvbe kellett volna írjak. /
    Hajnalban kelő "madárként", most arattam le 3 területet :
    egyiken csak fák/20 órás/, 0 tortautalvány,
    a másik területen csak ólak /maci, róka, hal, néhány terményes/ , 0 tortautalvány,
    a harmadik terület, vegyes, 15 ól /vegyesen/ , a többi fa, /20 órás/,0 tortautalvány :(
    Megvan a véleményem arról , hogy ritkán jön, nyugodtan írhatnák, hogy egyáltalán nem jön, csak TENYÉSZTÉSBŐL, mert ami utalványom van , az csak abból jött. / Bocsi, a Cukrászdából is 4 db/
    Azért nem kellene ennyire lecsökkenteni a felröppenők számát !!!! Tenyészteni már nem tudok, elfogyott a sztáp, venni meg nem tudok/de nem is akarok ezek után !/
    Amennyi van, majd elsütögetem, ezentúl nálam is az lesz az új szlogen : "Jutok , ameddig jutok " ! :(
    Szép vasárnapot, jó eventezést mindenkinek !
    Ui: Learattam 3 mamutfát, 3 felröppenő, SZUPER :D

Last edited: Jul 23, 2017
  4. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

És pontosan milyen ólak voltak nálad?! ;)

kutyaszálló, Ivibaba54 and Gio like this.
  5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Event befejezve!Még az elején nem gondoltam volna,hogy sikerül,a gyér felröpik miatt,most meg már pluszban is vagyok! Most már csak a plusz ajándékokért játszom! Jó játékot kívánok minden gazdatársamnak! :D

6. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Ez a tortás event meg a medvés se volt nagy durranás ,a kapott ajándékok is épp hogy csak.....pfffff.A medvésre a felhő nem éri meg,a tortásra meg nem is lett felhő.....de jóóóóóó

ljanika6, kutyaszálló and Csókos like this.
  7. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Akkor ne csináld:) Én a játék kedvéért játszom:inlove:, nem nagyon szoktam megnézni, hogy megéri-e. Ha tetszik csinálom, ha nem tetszik, akkor nem. Tegyél Te is így. Nincs kényszer ültetés, töltögetheted a pajtádat kedvedre. A kapott utalványokat viszont szerintem érdemes eljátszani. Nekem minden szupertáp, AB, medve, BTP, TP stb..amit a tortás ad, jól jön, mert sok kicsi sokra megy.
    Örömteli játékot kívánok Neked.

8. bundusz68

bundusz68 Törekvő

A második medvés felhő azért ér valamit, nekem legalábbis 100500 bahatp-ét. Igaz hogy egyre gyorsabban lépek szintet, de kell a banán, ha másra nem hát a majmoknak jó leszxD. A tortás cuccokat egymás mellé raktam a kergén és most egész jól néznek ki, olyan mint egy minicukrászda, és én szeretem az édességet, nyamm nyamm ))

9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó, én nem is azt mondom, hogy sok kicsi. A medvék adtak 2.370.000 TP-t és ehhez adott a tortás még pár százezert. Sokat kellene ezért kapirgálnom, nem beszélve arról, amit a felhő ezen túl ad. Azoknak, aki meg tenyészettek, bónusz volt a tortautalvány.

10. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok , csodás szép napot nektek!:DÉn ezen a hétvégén maximálisan megnyaggattam a szerelem házikót ,minek eredményeként jelentős utalvány mennyiségre tettem szert , jól a nyakamra maradt a sütögetés .Neki is gyürkőztem derekasan , de egy idő után belefáradtam ,gondoltam inkább irom én is úgy egy kicsit lazithatok..;)Hát gyerekek!:wuerg:Én leirtam!!!Tudtam,hogy leirtam ,de nem igen tudtam,hogy mit irtam,ezért egyelőre abbahagytam.:p

11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) holnap már költheted a banánokat! :) Jön..jön..Baha új terület :)

12. Lilioceris

Lilioceris Fórum-zöldfülű

Sajnos ma délelőtt nekem sem jött tortautalvány, még a 18 tenyésztésből sem.Egy kicsit elszomorító.

13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Talán átlépem a 315-ös ajándék csomit a mércén, de nem biztos, mert a felreppenő nem nagyon jön. :) :(

14. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Igen pontosan így van:D Ingyen van minden, nem kell kapálni, csak játszani kell értexD
    Hozok egy kis statisztikát az event utáni 50 tortámból:
    2AB, 16 szupertáp, 6 rövidfejű maci, 40 maci, 4 csillag, 24ó teny.robot, 4 r.zselé, 64 bájital, 287500TP és 546000 BTP kb. 1 óra alatt.
    Azóta rengeteg tortát gyártottam, már nem írom az ajikat, de kb. ugyanezek :D

Szia! Igen kicsit fárasztó ebben a melegben tortát sütögetnixD Én egymás után 20 tortát tolok le, közben szüneteket iktatok be, hogy ne unjam megxD

15. majoranna65

majoranna65 Haladó

Sziasztok. Tegnap este befejeztem a tortásat is, igaz nincs felhő ajándékba, de a többi jutalom is jól jön, hisz ingyen van. Tortás jegyeim abból a tenyésztésből lettek, amit a maciknál kaptam (annyit tenyésztettem csak, amennyi jelvény kellett), és még a cukrászda is adott. Így bőven több jegyem lett, mint 62 db. A malomban pedig kevertem bónuszt, amit viszont csak a 3 tortásnál használtam fel, a többire elég volt az idő. Nekem már az előzőnél is az jött be, hogy leírtam "vakon" amit látok (csak képernyőt néztem, a kezem rutinból írt), csak kezdőbetűkkel.Pl. kék=K, csíkos=csí, rózsaszín=R, stb. És büszkén mondhatom, hogy minden egyes tortám sikerült :inlove::). Most ott tartok, hogy csak a + jutalmakért sütögetek. Még mindig van 21, amit elkészíthetek, de most egy kicsit lazítok. A cukrászdát is kint hagyom hétfő estig (mert nekem a kedd kiesik), és ha lesz jegyem, sütök. Eddig is sok mindent kaptam mondhatom ingyen: 2csillag, 32medve, 4 rövid nyakú, 24.250 TP, 150ezer BTP, rózsaszín zselé, bájital, szóval nem panaszkodhatok. Hisz a sok kicsi sokra megy, vagy ajándék lónak ne nézd a fogát, stb. Mindenkinek sok fincsi tortát kívánok, jó játékot, hiszen ez egy játék a saját jó kedvünkért és nem vérre menő csata. :)

16. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Tanács:A mammutfákra küldj kacsa katát,és adj kérget.Ezzel növeled a tp számát illetve csökken az érési ideje ;)

17. 2Emma2002

2Emma2002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mi van olyankor, ha a Cukrászda sem ad utalványt? Kb. 10 perce arattam, három földről egy darab se röpködött, igaz, az egyik földön nem sok mindenem van, mert éppen átvariálnám az állatokat (Nem is értem, miért, mert egyik se ad úgyse!) De a Cukrászda se??? Tök jó, hogy a tenyésztés legalább behozza! Farmnevem 1Emma2002 ID: 13939775 Köszi, ha tudtok segíteni!

ljanika6 likes this.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hasonlítsd össze a nálad kihelyezett cukrászdát és a képen látható tárgyat:
    [​IMG] Ez ad az event ideje alatt 6 óránként utalványt. Lehet rövidíteni is az érési idejét.

19. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszi Nagy Tesó ;)! A mai sütis hozamom (ez nem minden):):
    1 arany banán
    8 csillag
    12 szuper táp
    56 db medve
    8 db rövidfejű
    BTP 313.950.-:)

Ő akarta :D!
    Ne hagyjátok bent!;)

20. -katalinjani-