Torta rendelésre - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 2Emma2002

2Emma2002 Fórum-zöldfülű

Köszi a válaszod, de épp ma leveleztem le egy másik farmomnál ugyanezt a hibát veletek! EZ a Cukrászdám nem adott tegnap, s a másikon is EZ a cukrászdám! De már mindegy is...

Maszatka47 kedveli ezt.
  2. Karate-kid

Karate-kid Fórum-zöldfülű

Szia! Szerintem érdemes. Nekem ma reggel volt 84 db utalványom, 14-et játszottam el. Kaptam egy csomó TP-t, BTP-t, 1 aranybanánt, x óra tenyésztő robotot. Szóval, én úgy gondolom megéri! :)

Gio, Maszatka47, Feca29 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Szombaton befejeztem a tortás eventet, azóta egyetlen utalvány sem jött aratáskor csak a tenyésztelepekből és a cukrászdából..Esélyegyenlőség.

szellorozsa és kovacstne kedveli ezt.
  4. -anina-

-anina- Fórum-zöldfülű

Nekem nem ad utalványt a fákból, ólakból.

szellorozsa és kisboszi26 kedveli ezt.
  5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia érdemes!

szellorozsa, Gio, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Érdemesnek érdemes, csak már unogatom, nem győzöm készíteni a tortákat.Még mindig 100-on felül van.Írni, készíteni...nem semmi idő.

Beus85, szellorozsa, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. flamne

flamne Törzsjátékos

Aratok vetek vannak állataim is , tenyésztek is, de utalvány csak pár darab. Miért!!!! Köszönöm!

szellorozsa és ezazt kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Egy oka ez:

A "Torta rendelésre" event maximális tejesítéséhez 62 db utalvány szükséges.

Így a felröppenés aránya nem számottevő sajnos.

Elkészültél az eventtel?
    Már pluszban tortáznál?

szellorozsa, ezazt és Maszatka47 kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Már 350-bél tartok. Nem látok esélyt rá, hogy holnapig befejezzem, de azért közel voltam hozzá... :)

10. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Nekem is kellene vagy 5db de sajnos a tenyészet elfelejtette hogy néha adnia is kellene legalább 1 -1 utalványt!

11. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Valóban utalvány szinte csak a tenyésztésből kapható, de nekem tetszett az event, nagyon sok volt még pluszban, rengeteg ajándékot begyűjtöttem, bónuszt alig használtam, a papír, ceruza - ami mindig kéznél van - nekem sokkal jobban használható még a 3 tortánál is. Olyan is volt, hogy a vadas 14 macinál egyet sem adott.

12. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok !
    Nekem nem lesz a szívem csücske ez a játék ! Ötödik napja játszunk és mindössze 28 tortautalványt kaptam.:( Nekem még a tenyésztésekből sem jött !
    Nem igazán értem , hogy is van ez, van aki 3 napja kész az eventtel , valaki meg "szinte" elkezdeni sem tudja . Az biztos befejezni nem tudom majd :(
    További ilyen "JÓ" eventeket kívánok még a BP-től !!:(

szellorozsa, edibedi2002, kuekev és 2 más kedveli ezt.
  13. Lobkovita

Lobkovita Fórum-zöldfülű

Sziasztok, valaki meg tudná mondani mire jó az emlősök jelvény? Sehol nem találom a leírásokban :/

14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A medvés eventben a feladatokhoz kell.

Lobkovita, szellorozsa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

Elkezdtem a tortasütögetős játékot, van még 110 tortautalványom,
    de úgy döntöttem, nem töltök most 1-2 órát tortamemorizálással.
    Ezt a szabadidőt majd akkor használom föl, ha számomra jobb ajándékok lesznek.

Nem akarom senki kedvét szegni,
    de szerepeljen itt az eventcsevegőben,
    hogy csak arra fordítok időt, ami vagy szórakoztat (drága Ingrid, hiányzol)
    vagy elegendő hasznom származik belőle (felhősor, titokjutalmak, stb.)

Úgy vettem észre, a felröpi gyakoriságot növelő bónuszok
    növelték a tortabónuszok gyakoriságát - vagy csak véletlen szerencsém volt.

Vannak, akik szeretik ezt a fajta eventet: nekik további jó sütögetést,
    vagy gratula, ha már befejezték:)

16. edibedi2002

edibedi2002 Utánpótlás-írogató

Szia! Én sem tudtam befejezni az utalványok miatt, de már meg sem lepődtem...újabb befejezetlen event a felröpik miatt. Igaz nem tenyésztettem ezerszámra, de se innen se onnan nem igazán jöttek az utalványok. Van akinek jön, van akinek nem:(

szellorozsa kedveli ezt.
  17. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Hárman három farmon gazdálkodunk, de senkinek nem sikerül a befejezés.:cry:

szellorozsa kedveli ezt.
  18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nekem még van 60 tortautalvány...az eventet már tegnapelőtt befejeztem...a tenyésztés adott sok utalványt...szóval nem nagy kedvem van hármassával sütögetni mer nállam gyér a nyeremény...bájital..rózsaszínzselé..legtöbbször...lehetne többször TP...szóval én lehet leállok..

19. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

sziasztok !
    ez azért meglepő, mert nekem is nagyon gyengén szoktak jönni a felrepik, és kinlódok velük folyamat.
    Most azonban mind a három farmomon 90-110 ig jött tortautalvány, a tenyésztésnél az volt a tapasztalat, hogy 50 tenyésztésre jutott mindig legalább 15-20 utalvány. Aratásból nagyon gyengén jöttek, ott max. 2-5 aratásonként.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A „Torta rendelésre” event végeztével a topicot zárjuk.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.