Torta rendelésre - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszi:)

Maszatka47, ho-hoboy és szellorozsa kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Most mar 2 tortas jon , arra maradt meg 4 utalvanyom, de meg gyujtok hozza es akkor ugrok neki ;)

Maszatka47, -W-595-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Tisztelt moderátorok!

Az rendben van, hogy a két játék összefügg egymással, de mi van, ha valaki csak a tortás eseményt szeretné megcsinálni?
    Meg kell adni a játékosoknak a szabad választás lehetőségét, hogy eldönthessék, melyiket kezdik el és fejezik be.
    Ehhez a döntésükhöz viszont meg kell teremteni a feltételeket, mert ha nem, elszáll a jó és vállalkozó kedv.
    Esetünkben, ha valaki szupertáp hiányban szenved, nem tudja a tenyésztést elkezdeni, vagy befejezni.
    Így az onnan származó – és nem minden tenyésztésből röppenő – tortautalványtól elesik.
    A fák és ólak – tapasztalatom szerint – igen gyatrán adják a felröppenőket. (44 mackó 0 felröppenő, 44 kacsa 1 felröppenő)
    Ilyen arányok mellett esélye sincs azoknak, akik csak a tortás eseményre pályáznak.

Üdv:

rudcsi24, Varázslat6869, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  4. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

Már alig várom. Be is raktam a macikat. Hadd érezzék jól megukat a kis házikóban.

ursa11, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  5. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

egyetlen egy darabot sem ad fákra és ólakra... lehet rosszul olvastam, hogy ezekre ad utalványt?

rudcsi24, Maszatka47 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Úgy tudom csak a tenyésztésre ad utalványt és azt sem mindegyikhez. Elég nagy káoszt tapasztalok, mert próbából betettem 5 alap medvét mivel csak az van ill. a runán kiváltott 1 sb kozák medve . Szó mi szó kaptam a következőket és 1 db kávé pincért és mindegyikhez azt a kék nem tudom minek nevezzem virág ? és csak egyetlen egy utalványt.

Maszatka47 és długa kedveli ezt.
  7. Ricsi1

Ricsi1 Utánpótlás-írogató

Nálam sem adott!

Maszatka47 kedveli ezt.
  8. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is most vettem be, úgy látszik ebből ma már nem aratok semmit8)

Maszatka47 és Evita-55 kedveli ezt.
  9. -agi07-

-agi07- Utánpótlás-írogató

Hát én most mégegyszer elolvastam miután az ólakra és fákra 2 területen 3 utalványt kaptam, azt írja ólra és fákra!!??>:(:(

10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ahogy beletekintek a hsz. halmazában elég sok a kérdés, valahogy nem gömbölyű ez az egész.

11. Natichriss

Natichriss Járnitanuló

Szia ! Ez azért van , mert lassú vagy. Próbáld meg gyorsabban csinálni, menni fog az. Sok sikert!

Maszatka47 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  12. Ricsi1

Ricsi1 Utánpótlás-írogató

Az a 3 szerintem az, mit kezdéskor kapunk??

Maszatka47 kedveli ezt.
  13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szisztok!
    Nekem kész is a tortás event. A tenyésztésekkel ad annyit, hogy meg lehet csinálni. Kitartást mindenkinek :)

Maszatka47, Gio, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -kriszta66-

-kriszta66- Fórum-zöldfülű

Én is észlelek hibát.Átugrálja a lehetőségeket és csak hibásan tudom befejezni. Ez csak nálam van? Üdv.

Maszatka47 kedveli ezt.
  15. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Nagyon nem jó valami mert nem engedi befejezni a torta diszitést . Még be sem fejezem és már aszt írja hogy kész . Másnál is van ilyen hiba vagy csak nálam . Köszönöm a választ . Lázárné

Maszatka47 kedveli ezt.
  16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Teljes mértékben igazad van! Az event kezdése után arattam volt szép számmal ólam és 5 macit beengedtem a szerelem szobába abból kaptam 1 db-ot , állítólag 2 alapból kaptuk ezek szerint a fialásokra is 2 db kaptam, mert összesen volt 5 db. Hát ez nem biztató és a lécet még szét is kell húzni na meg a mi idegeinket is próbára tenni. Úgy döntöttem a bummmmm előtt nem adok szabad utat a medvéimnek, bírják ki holnapig pihenjenek ebben a melegben és holnap mehet a móka.

ursa11, Maszatka47 és szili48 kedveli ezt.
  17. cukimont

cukimont Utánpótlás-írogató

Próbaként 10 tenyésztést inditottam, 1 :cry:utalványt adott, elég sokat kell tenyészteni , hogy a
    tortást be lehessen fejezni.>:(

Maszatka47 és Evita-55 kedveli ezt.
  18. n_nzsoka

n_nzsoka Utánpótlás-írogató

Nekem tökéletesen működik a torta díszítés ami hiba lett az magam miatt.

Maszatka47, Gio és -kaktuszable- kedveli ezt.
  19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A torta minden részét kiválasztottad?

Maszatka47 kedveli ezt.
  20. długa

długa Járnitanuló

Bocsi, de a Modik nem tudnak semmit tenni a felröpik arányába. Nem csak a fák és az ólak, de a tenyésztés is 1: 5-höz adta (valaki írta).Nálam hosszú ólak és 12 órás fák vannak kint , töltögetem a pajtát. 6 felröpi jött össze, néhány medve, és egy első szintű a többi.....mivel az event után jön az állandó gazdaköri ezt sem kell már tenyésztenem, ajándék. A tortásnak igazából nincs tétje, így szerintem amit kapunk ajándékok.

Maszatka47 és -kaktuszable- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.