Továbbfejlesztési és egyéb ötletek archivált hsz-ei.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Eddig a kísértet és a szellem ugyanaz volt, néhol így, néhol úgy jelent meg a neve.
    Nem ötlet, hanem kérésem volna:
    a piacon a saját tenyészállataimat is legyetek szívesek növekvő sorrendbe rakni (mint a megvásárolhatóaknál), mert így random össze-vissza vannak, és 2 alkalommal véletlenül sem egyformán jelennek meg (=ettől random). Én képtelen vagyok a sok fantázianevet megtanulni, így külön kínlódás, hogy milyen szintű állatkám van egyáltalán. Az ideális az lenne, ha a 0-s tételek is megjelennének, akkor tudnám pontosan, hogy hol tartok. Ne mondjátok, hogy a pajtából keressem, mert ott még nagyobb a katyvasz számomra. Beállítottam szintre, össze-vissza adja a különféle jószágokat: most az elején 2féle panda van, majd 2 teve, újra panda, denevér, holló - nem sorolom. Semmi épeszű logika nincs benne. A db-szám és a névsor sem segít: a db-számnak számomra nincs értelme, nem tájékoztató; a névsort pedig képtelen vagyok megtanulni - mint már említettem. Ahogy egyre több színes állat áll be,egyre nehezebb követni.
    Köszönöm, ha valaki megvalósítja.
    Ja, még egy:
    OK, hogy a 200-as gazdák kapnak valami elismerő kütyüt, de sztem eléggé motiváló volna, ha a 100 és 150. szinten is lenne valami hasonló.

Shirkán53 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  2. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nagyon egyszerű javaslatom van: a strandklub is legyen a paszulyra kitehető. Jelenleg nincs olyan, 2x1-es méretű cucc, amit a paszulyra lenne érdemes tenni; az eventes tárgyak vagy fent vannak az elért szinten, vagy túl értékesek, hogy abból 2-3 darabot feltegyek, hogy feleannyi TP-t kapjak értük. Momentán sem a kalóznál, sem küldhetőként nincs paszulyra tehető 2x1-es tárgy. (A nemrég megszüntetett "Télapó kis segítői" mintájára.) A titokládákban talán előfordul, de azért túlzásnak érzem több tucat FA-t elverni, hátha lesz belőle egy 2x1-es kergés tárgy.
    Megvenném a hiányzó paszulyos szinteket, de minek, ha nem tudom feltölteni?

Üdv:
    Minimaci

-B-bett, Gvali0105 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  3. Piros*

Piros* Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nekem a Kerge kerttel kapcsolatban lenne ötletem.Lehetne Tenyésztésre is használni a Kerge kertet,akkor nem kellene állandóan beszedni az ólakat,földeket.A Paszulyon sok minden elfér,jó lenne,ha minden gazda eldönthetné,hogy tenyészt, vagy kirakható elemeket tárol itt.A Bahama feladatokban aranybanán lenne a csillag helyett a Gazdakörben.

4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Most lett kitéve a Halloween 2014 és a megnyerhető paszuly Amit ad: +20% TP a teliholdas éj növényei számára 12 órán keresztül és 5000TP. Szükséges idő: 24:00 óra
    A teliholdas éj havonta 24:00 idejű a felhősort 1 alkalommal lehet ez alatt indítani és 12:00 keresztül hat - ne legyen már ennyire "olcsó János" a BP. Legyen 24:00 a hatásidő ezzel nem lesz akkora orbitális +TP amihez hozzá lehetne jutni, csak éreznék a játékosok a törődést...

Lydia01 és -B-bett kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

amikor felhősor is jár egy eventhez, nem tudjuk a kitehetőt a földekre kitenni, mert a felhősoron is szükség van rá.

Javaslatom:
    Akinek már megvan az adott felhősorhoz minden kitehetője, legyen lehetősége másik kitehetővel lecserélni az egyes elemeket.
    Ez a lehetőség addig álljon fenn, amíg megvan az illetőnek a felhősor összes kitehetője.
    Ezért az opcióért szerintem megérne alkalmanként mondjuk 50 csillaggal fizetni.

Némelyik kitehető olyan aranyos, hogy jó lenne őket látni a kergén vagy bárhol, kár elrejteni a felhősoron.

Jó eventezést:)

K&K

Numiz, dalmata10, S.Dave és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kyly2

kyly2 Fórum-zöldfülű

Magas szinten vagyok !Rengeteg fa ,ól van amit nem tudok használni !Olyan lehetőségre gondoltam ,mint a babfa ,hogy kilehetne pakolni !

mária4702 és _tHUNder_ kedveli ezt.
  7. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Én azt szeretném kérni a fejlesztőktől, hogy a földekről a kosár ikon megnyitásakor belehessen lépni a piacra. Mert, ha bizonyos piacos árukat kell vásárolnom, nagyon sokszor oda-vissza kell ugrálni a földek, a piac, és a kosár ikonhoz, holott oda van írva, hogy "Bevásárlókörút! Csak egy kattintásra van minden üzlet", ha már a bankba minden területről két helyről be lehet lépni, akkor ezt a csekélységet igazán nagyra tudnánk értékelni, főleg azok akiknek gyengébb minőségű a gépe, vagy valamilyen lassú nete van. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én ezt a javaslatomat már jeleztem itt valahol a fórumban, de sajnos választ még nem kaptam, még arról sem, hogy továbbították a Bigpoint-hoz, és arról, hogy érdemes-e vele foglalkozni.

Köszönöm a válaszotokat!

Pharmer500#2 és -B-bett kedveli ezt.
  8. -_Esme_-

-_Esme_- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kérdésem, hogy lehetne-e több dolgot sms-ben fizetni, (pl.: evenkor a kis kosarakat) nem csak bankkártyával, és utalással. :)

mica60 kedveli ezt.
  9. Stephen9988

Stephen9988 Fórum-zöldfülű

Szerintem jobb lenne, ha egyszerre 5 féle tápot is elkezdhetsz gyártani! Sokkal egyszerűbb lenne, nem kell perceket/órákat várni, hogy készlegyen egy fajta táp.

mica60 kedveli ezt.
  10. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Nagy igazság: Amíg ugye nem olvasom el addig nem tudom mi áll benne.
    Észrevételem a Spam sarokra van kihegyezve.Olvastam a megváltozott szabályokat amellyel tartalmilag/formailag sincs kifogásom,de annak a hasznosságát megmagyarázó indokkal nem egészen értek egyet.Idézet : Hogy miért van szükség a fentiekre?
    Egyszerűen gondold át: Ha Neked kellene elolvasni egy közel 100 soros hozzászólást

- Ha nekem kellene átlapozgatni/átnyálazni(és át kell !)ugyanazt a hirdetést amit egyesek naponta/kétnaponta egy kis/apró módosítással(olykor még anélkül is)szem elé helyeznek az nem gond ??? Azt nem fölöslegesen olvasom át x26-szor? és nem foglal helyet feleslegesen? Ezek a hirdetésszámok cserenap közeledtével x-szer több lesz és felgyorsulva(elsőség miatt)egyszerűen őrület lesz.
    Miért nem lehet egy gazdának EGY hirdetésfelülete amelyet naponta akár többször módosíthat és naponta egyszer a topic elejére helyezhet?! A jelenlegi 27 hirdetésoldalból vagy tíz oldalt lehetne spórolni(ezáltal nem lapozgatni/átolvasni/keresgélni)-bár most erre van "idő" .Észrevételem szerint 6-7 olyan gazda van aki -vagy ugyanazt,-vagy majdnem ugyanazt hirdeti(minden nap vagy kétnaponta),Nem beszélve az olyanokról amelyek(mint jómagam is rákérdeztem egy-két hirdetésre)már nem is aktuális !!!
    Kötelezni kéne(mert magától NEM jut eszébe(sajnos)őket,hogy az elavult vagy Nem aktuális hirdetéseiket újra átfogalmazzák EGY hirdetésben vagy töröljék(Ha nincs aktualitása)azt !
    Köszönöm a figyelmet és bízom abban,hogy lesz változás.

11. ngergo1999

ngergo1999 Utánpótlás-írogató

én azt javaslom hogy a bahamára mehetne egy uj sziget ahol ott is tudnánk ültetni és szintlépéskor ne 5 aranybanánt hanem 10 et kapjunk

12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A 10 banánt támogatomxD

hmama, csicsóka.57, Ppucs és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Borostyán

Borostyán Törekvő

Fura, hogy a mozi nem jelenik meg, de rajta a kérdőív kitöltése minden további nélkül!

gomboc58 kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Én arra szeretném kérni a moderátorokat, hogy jelezzék a BP felé, hogy még1x lehessen már megvenni azt az aranybanánt adó kitehetőt! Biztosan sok bevételt jelentene nekik és mi is jól járnánk, akik lemaradtunk róla ilyen-olyan okokból. Köszönöm szépen! :)

Difuid, Shirkán53, Ppucs és 2 más kedveli ezt.
  15. döncimama

döncimama Utánpótlás-írogató

_Nekem az jutott eszembe, hogy csinálhatnának egy programot, melyen minden gazda (rákattintva) tudhatná mennyi a pajta értéke, és hogy ebből mennyi a TOP-os érték. Nagyon sokan dolgozunk tanulunk, így időnk sincs felmérni, hogy hol is állunk!

Marika312 kedveli ezt.
  16. hoya1

hoya1 Utánpótlás-írogató

Enyhén meglepődtem, hogy a mostani event-nyeremény nem komplett aratómunkás, hanem csak aratógép. Egy növényes eventnél ha ajándékot akartok adni, akkor olyat adjatok, amivel lehet is mit kezdeni. Ettől már csak a keréken nyerhető 3 órás vetőgép rosszabb, mert önmagában semmire sem jó, viszont nem lehet kipótolni 3 órás aratóval.

Vagy lett volna a mostani nyeremény kevesebb óra és legalább arató-vető, vagy 48 óra, hogy érdemes legyen mellé vetőt venni. A legjobb az lenne, ha jobban variálható lenne a vásárlás intervalluma, valamint, ha lehetne 1 órás munkáscsomagot is venni. 1-1 FA-t sokkal könnyebben és gyakrabban rászánnánk. Azt hiszem, többen mondták már, hogy a 3 órás kupont is jó lenne szétválthatóvá tenni 1-1 órásokra. Sokkal hamarabb elfogyna...

Off tartalom eltávolítása.
    A belépési videóról
    ITT olvashatsz.

_tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.14
    gomboc58 kedveli ezt.
  17. pirikeb

pirikeb Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nekem a felhősorhoz lenne egy ötletem.A Halloween 2014-es felhősor nyereménye a +20% TP.Ezt megkaphatnánk minden nap például egy csontváz formájában,ami az éléskamrába kerülne,mint pl.a körhinta nyereménye a maja maszk és akkor használnám fel,amikor szeretném elfogyasztva,vagy egy ezüst rekeszbe téve és akkor még a pinkipie is hatna rá.Köszönöm szépen: pirikeb

18. exedra99

exedra99 Fórum-zöldfülű

Én azt javasolnám, hogy jó lenne ha mondjuk minden nap egyszer lehetne küldeni az egyik barátodnak egy kiválasztott tárgyat, de csak ha ő már elérte a tárgyhoz szükséges szintet.

19. DesTiny

DesTiny Utánpótlás-írogató

Jó lenne ha a különleges fáknak meg ólaknak célja is lenne. Mármint olyanokra gondolok, mint a szakura cseresznye meg macskalak meg ilyenek. Mert szép-szép és örül is neki az ember de a farmterület véges és mivel kevésbé hasznosak én pl nem igazán tudom őket kitenni. Szóval egy kazdaköri feladatsor jó lenne az ilyeneknek, vagy akár valami event.

dalmata10 kedveli ezt.
  20. marcsi164

marcsi164 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is lenne néhány ötletemAz eggyik a gyors arató amit én tesztelhettem is.A másik,hogy a napi belépésnél néha adhatna a bárány farmaranyat és 1 órás farm kupont.A többit már mások írták (bővítések).
    Köszönöm ha elolvassátok ( remélem lesz is valami belőle,mert nem tudoksokat játszani)

.Csillagfürt., gomboc58 és dalmata10 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.