Továbbfejlesztési és egyéb ötletek archivált hsz-ei.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ha nem is lódarázs, de egy légy is szuper, örülne BÉKA :wuerg: kartársunk és nem tojást enne, illetve a légy nagyon megélne a trágyadombon pld. 2 db trágyán és a trágya is néha piacképesebb lehetne, nem csak eventek alkalmával.

Pharmer500#2 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. trixo71

trixo71 Fórum-zöldfülű

Afő farm és a szédült szántó terület növelése mert sok ól fa stb van viszont eventeknél folamatosan tórólni kell hogy legyen hely elég az event növények termeléséhez,és ez eléggé lehangló.Most már ideje lenne ezel foglalkozni a fejlesztőknek:)

3. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

És ugyan ez a helyzet a Farmaranyfával is. Én pl. még nem játszottam 2012. áprilisában, amikor az elérhető volt :-( Nagyon sokan vagyunk így és örömmel vennénk, ha mi is kaphatnánk lehetőséget arra, hogy szerezzünk egyet! Akár igazi pénzért is.

-mami53-, dalmata10, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  4. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

Estleg mit szólnának a fejlesztők egy Szupertáp mamutfához?

-mami53-, dalmata10, pariirenke és 2 más kedveli ezt.
  5. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Szia! Én úgy szoktam megnézni,hogy katt a munkásokra (még ha nem aktív is) akkor is mutatja a vetőgépnél a víz és trágya mennyiségét. :)

dalmata10, mária4702 és Jucus1949 kedveli ezt.
  6. méhike79

méhike79 Junior szaki

Tééééényleg! Hogy ez miért nem jutott eszembe? Köszi az ötletet!

ada77201 kedveli ezt.
  7. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Én a gazdaköribe gondolnék egy új városi feladatsort, amibe kutyát, macskát, békát, gólyát, egeret és hozzájuk illő növényeket lehetne beadni jutalmak ellenében. Mert a varázslatos kirándulást már majdnem kivégeztem és azóta sok új növény, fa, és állat lett!

8. gomboc58

gomboc58 Haladó

Teliholdas eventek alkalmával a gazdakörben legyenek lehetőség teliholdas növény vásárlására, ugyan úgy ahogy a farmos növények esetében.
    A pajtában és a felhősoron a léptető rendszert kellene megújítani, úgy hogy azonnal a végére ugorhassak. Ilyen a szomszédok keresése és a gazdaköri feladatok a piac... Ezekhez hasonló megoldás segítene keresni.

glade és csincsu kedveli ezt.
  9. Maci56

Maci56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Már egy ideje játszom ezt a játékot, de csak most tűnt fel, hogy a játékban használt pénzek csak egy irányba válthatók. Életszerűbb lenne, ha a bankban oda-vissza árfolyama lenne a FA-nak és a CSP-nek.
    Fákból és ólakból nagyon sok használaton kívüli, felesleges mennyiség halmozódott fel a raktáramban.
    A fákat jó lenne eladni a piacon, vagy visszaváltani csökkentett áron a vásárlás helyén, míg az ólak esetében javasolnám azok szétszedhetőségét a felhasznált anyagok felhasználásuk szerinti csökkentett mértékű visszaszármaztatásával (pl.: szög, festék, hasonlók elhasználódtak, tehát nincs vissza, fa sérül, korhad korlátozott mértékben újrahasznosítható vissza 50-70%, tégla 65-75%, tetőcserép 90%, stb...)
    Harmadik javaslatom a mozival kapcsolatos. Az utóbbi időben (kb. egy-másfél hónapja) csak a kérdőívvel találkozom, lehetne kicsivel jobb az ellátottság, akár belépő ellenében a szerencsekerékhez hasonlóan.
    Előre is köszönöm javaslataim átgondolását, további jó játékot

Ppucs és mica60 kedveli ezt.
  10. gomboc58

gomboc58 Haladó

Teliholdas eventek alkalmával a gazdakörben legyenek lehetőség teliholdas növény vásárlására, ugyan úgy ahogy a farmos növények esetében.
    A pajtában és a felhősoron a léptető rendszert kellene megújítani, úgy hogy azonnal a végére ugorhassak. Ilyen a szomszédok keresése és a gazdaköri feladatok a piac... Ezekhez hasonló megoldás segítene keresni.

11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szép Napot! Ugyebár régebben volt a shaun bárány díszek, amiket megvenni lehetett,csak aztán megszűnt.
    Nem lehet esetleg egyszer majd valamikor néhány órára lehetőség arra, hogy megvehesse az, aki még nem tudta?
    Én pl szerettem volna valamelyiket,csak andó nem tudtam még megvenni.

12. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Sziasztok! Én sokat olvasgatok a fórumon,szeretem is de az ember agyára megy a sok felesleges kérdezősködés eventek alkalmával és az a kifogás "nincs rá időm" , a moderátorok türelmének feszegetéséről ne is beszéljünk... Mielőtt bármit le lehetne adni a feladatba feljöhetne az event leírása és kb. 5 percig maradna ,hogy muszáj legyen elolvasni, egy kis szigor nem ártana! Köszönöm

13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Én egy azonnal alkalmazható, a mostani eventre vonatkozó javaslatot tennék!
    NE legyen 24 órás időkorlátozás, mindenki akkor adja be, amikor tudja a 60000 tp-nek megfelelő növényt!
    Mindenkinek, aki csinálja az eventet úgy is az a célja, hogy minél előbb beadja, hiszen addig úgysem tud továbbmenni a 2. feladatra !
    A sok várakozás a hibák javítása miatt,akik elindítottak az első feladatot úgysem tudják már befejezni 24 óra alatt.
    Így nem veszne kárba a már beadott mennyiség, a ráfordított sok-sok kiegészítő és nem mérgelődne annyi gazdatársunk !
    Talán valamelyik modi továbbíthatná ezt a javaslatot minél elöbb,ha valaki esetleg ezt már javasolta, úgy elnézést kérek!
    Szép estét mindenkinek ! !

14. devifer

devifer Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretném meg kérdezni
    terveztek e egy rémségek szigetét hogy ne csak a teliholdkor lehesen ültetni?

apa9154, -vadocka70- és Ppucs kedveli ezt.
  15. eva7309

eva7309 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Én azt szeretném, ha több lehetőség lenne sms-el mobilról vásárolni. Pl. farmaranyat, prémium csomagot, vagy esetleg szuper trágyát, szuper tápot. Prémium csomagokból is csak átutalással lehet vásárolni. Ez a lehetőség nekem , mármint az átutalás, és valószínű több gazdának is bonyolult, otthonról számomra intézhető és így még több időt vesz igénybe. Remélem megoldható, vagy egyszer lesz rá lehetőség. Köszönöm. Éva :) ID: 29336597

16. eva7309

eva7309 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Bahamarára jó lenne még egy szigetet, ahol lehet ültetni, sokadik szinten a több fajta ól és a földeknek kevés a hely.
    Köszönöm. Éva ID: 29336597

DesTiny, Ppucs és devifer kedveli ezt.
  17. Tune90

Tune90 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az 1-1 órás munkások ötletéhez. 4 órás event növény esetén vízzel is csak egyszer lehet aratni-vetni a 3 órással. Ha ez 3 x 1 óra lenne, háromszor. Ha van idő és közben apró növényeket tudunk ternelni, jöhet a 3 órás is.
    Még egy ötlet, ami nem is új: ne legyen a szerencsekeréken mondjuk mandragóra vagy virágdrót, ha még nincs a farmon a felhasználáshoz szükséges műhely. A régi keréken ilyen nem volt. Bosszantó, ha ezeket kapjuk. Köszike, ha elgondolkoznak rajta a programozók.

Ppucs kedveli ezt.
  18. .szöszmösz.

.szöszmösz. Utánpótlás-írogató

Azt javasolnám,hogy cserenapkor lehessen árura keresni,vagy legalább legyen ÁBC sorrendben.
    Idáig végig kell néznem az összes ajánlatot,hogy ki mit ajánl és mit kér éret.Csak termékek kategóriák között tudok keresni.
    Nagyon lassú így a csere.

19. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Sziasztok!
    Javasolnám a piacon bevezetni az eladási db. minimum szintet. Ez egyes cikkeknél akár 100 db is lehetne. Azokra gondolok, ahol a beadandó növényeknél ezres darabszámot vagy a mesterségeknél százas darabszámot kér a játék.
    Eventek idején a trágya vásárlásoknál kerülget az idegbaj. Olyankor nagyon sok játékost kitiltanék a piacról. Gondolom, tudjátok miről beszélek. Nem a 2 db-ot eladóval van bajom, hanem a 10*2-t eladókkal.
    Köszönöm!

20. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok. Megrendelésekkel kapcsolatban jó lenne több mobilos fizetést lehetővé tenni, mert álló hétvégén nem bírok pékmesterséget venni, hiába jó a kártyám.
    Köszi ha valaki továbbítja.
    Szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.