Továbbfejlesztési és egyéb ötletek archivált hsz-ei.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!

Általában a TOP versenyhez tartozó és a karácsonyi event szoktak a legbőkezűbbek lenni ajándékok terén.

Javaslom, hogy legyen majd reset-elhető a következő karácsonyi event,
    így akik most kiszorulnak a gesztenyézésből a sok beadandó miatt, tobzódhatnak egy kicsit;)
    Jó lehetőség lenne egy kis plusz pénzköltésre.

Végül is egyszer van Karácsony egy évben...
    Jó játékot:)

Marika312, csopke1 és csio70 kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sófa, cukorfa, drótfa.... Ezek mind segítik a manufaktúráinkat. A gyógyelixír-fának biztos mindenki örülne, így az a gyár sem maradna el a többi szinttől. Nagyon nagy szükség lenne valami megoldásra e téren.

dalmata10 kedveli ezt.
  3. epson27

epson27 Utánpótlás-írogató

Bocs a kérdésért (tudom, hogy ez nem a csevegő), de mikor trágyázod a kukoricádat? Mert 4-5 perc érésidő-csökkenésért nem éri meg, ha csak nem rostokolsz a gépnél és nem figyeled mereven az érését, de még akkor sem biztos.
    Azzal nagyon egyetértek, hogy
    a., büntetés a 2500 CSP / váltás. Anno a komfort földnél is megpróbálták, hogy 1000, majd 100 CSP legyen egy terület kihelyezése, aztán jó hamar eltörölték, mert fölösleges. Itt is ez kéne;
    b., a 24 órás "Büntető"időt is el kéne nagyon gyorsan törölni: úgy változnak a feladatok, ill. úgy pörögnek az események, hogy 24 ó alatt akár 3 különféle növény-bónuszt is szívesen használnék, ha tehetném - és ha már áldoztam érte. Így benn van állandóra a rózsa, aztán használom havi 1x :(, tehát nem érte / nem éri meg küzdeni a többi növény nemesítésével, hisz gyakorlatilag, legalábbis számomra használhatatlan ilyen formában: én azt tudom, hogy MOST mire lesz szükségem, nem azt, hogy holnap mire lesz - és ha közben kijön egy event, akkor azt a szükségeletet valószínűleg félre kell tenni és mást indítani.

Nagyon szeretném, ha legalább a tenyészállatok neve mellé a piacon ki lenne írva fixen a fejlécbe, hogy mennyi a pajtaértéke. Részint nagyon nehézkes mindig beugrálni és megnézni, hogy a pajta mit mutat, részint ha nincs olyan állatom, akkor túrhatom fel érte az Enciklopédiát. Annyi fölösleges "komfort"-dolgot raktak be a "kedvünkért", ennek lenne némi haszna, főleg most, hogy több helyen is szükség van a tenyészállatokra.

Nem tudom, mondta-e már valaki, hogy a 3 maja majmos "Esőtánc" miért nem BTp-t ad,hisz teljesen odavaló.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

üdvözlök mindenkit nekem a legnagyobb kivánságom az lenne,még karácsonyi ajándékként is egy ujabb föld terület,a fő farm és a bahamán egyaránt, további jó játékot mindenkinek

Femamzika, Shirkán53, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  5. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!

Nekem tetszene, ha mindenki beállíthatná a saját beállításai között, hogy milyen napi ajándékot szeretne kapni, és az látszana a szomszédjai számára, mondjuk a címerében, vagy bárhol máshol, könnyen hozzáférhető helyen.

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

A hátralévő időt mutatja. Az nem ugyanaz?
    (Isten éltessen sokáig!) :)

7. Spifu

Spifu Járnitanuló

Jő lenne, ha a bahás szintlépésért is járna jutalom a szomszédoknak, bahaTP-nek örülnénk. És jó lenne továbbá, ha a piacon és a pajtában lehetne funkció szerint rendezni a termékeket. Ennyiféle lekvárt, kórót, pogácsát a hozzá tartozó bónuszokkal képtelenség észben tartani.

8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

De csak akkor mutatja, ha már aktiváltuk... Én aktiválás előtt szeretném látni, pláne a különleges bónuszokat (pl. rémnövény érési idő csökkentése stb.) adó paszulyágaknál.

És köszönöm a köszöntést! :)

Ppucs, nolina1965 és mimi kedveli ezt.
  9. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

a pajtaban latszatnanak azok az allatok is amelyek epen nincsenek legfeljebb 0 at mutatva igy tudhatnank hogy melyik tetelbol hianyzik

10. yokas

yokas Törzsjátékos

Szevasztok.

Lehetne kissé választékosabb is a kínálat a "kerékkereken"..., már nem tudom hányadik Kacsa Katást pörgetem tegnap óta.
    Sima pehelytollgyűjtő sem éppen egy partysnak megfelelő ajándék...

[​IMG][/URL][/IMG]

burijános kedveli ezt.
  11. icamama40

icamama40 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK...Én azt javasolnám, hogy az ólak a fák és a növények, termelési idejét lefelezni. Mert ugyanis olyan sok kell belőle, hogy azt képtelen mindent kitermelni .Egy termékhez 100 növény nagyon sok. A gazda körbe megcsinálni,a feladat sort mert olyan drága állatok kellenek, viszont nem bíztosítanak szuper tápot, mért nem lehet legalább 10, tápot csinálni naponta, akkor tudnánk tenyészteni.Üdv Icamama

12. Joegazda62

Joegazda62 Utánpótlás-írogató

Jó lenne ha mint az öszi eventnél is tapasztalható 1000 fös diszkrimináció megszünne.Vegyük figyelembe hány millióan játszák e játékot.Alacsonyabb szintűeknek esély sincs megadva hogy teljesitsék ezt a kritériumot.Vagy mindndenki kapja meg aki teljesitette vagy ne tegyük kivételezetté azt az 1000föt

13. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Úgy gondolom egyszerűbb lenne a játék ha a gazdaköri feladatok között szereplő Kiállítás feladatsornál nem kellene minden egyes beadás után újra kiválasztani a beadási kategóriát,hanem automatikusan mindig az utolsónak beadott növény kategóriája jelenne meg. Ha többféle növényt,fatermést ... és így tovább adunk be egy kategórián belül nem kell annyi ablakot megnyitogatni.Természetesen ha kilépünk a feladatból alapbeállításként visszaállhatna a most meglevő ablak.

barbi021951 kedveli ezt.
  14. Lau10

Lau10 Járnitanuló

SZIASZTOK! Érdeklődni szeretnék. nem lesz a nublonok visszatérnek cimü event? az nagyon jó volt. sok klassz dolgot lehetett szerezni az ujrahasznositóból!!!

Gio és barbi021951 kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

TOP1000 vagy ami később lesz, ha lesz...
    A versenyzők esetleg már pár héttel korábban jelentkezhetnének vagy minden aktív(abb) usert ellenőrizhetnének előre és így a "problémások"-nak lehetne jelezni és lenne lehetőség a usereknek is reklamációra. Így akik jelentkeztek és át lettek "világítva" ők tisztán dobálhatnák be a rászánt dolgokat, akik meg később meggondolva magukat mégis játszanának a TOP-al azoknak lenne csak átvilágtás a végén meg izgalom, hogy "tisztának ítéltetnek vagy sem".
    A mostani rendszer kicsit kegyetlen, hiszen hagyják beadni a dolgokat és utána kapják a "bélyeget" és se nyeremény, se beadott dolgok csak az üres pajta. Ez biztos motiválja majd, hogy tovább játsszon netalán még vásároljon is...

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, hogy hol tart a "0 perces nemesítés" ügye - ha meghallgattok, én bennhagynám:
    - a nemesítésért rengeteg növényt kell áldozni, gyakran nem történik semmi - a TP/CSP "találatot" itt negatívnak könyvelem el
    - aki nem akar várni, a nemesítésre jó sok FA-t el tud szórni - ez BP-oldalon bevétel. Ha megmarad a 0 perces, sztem sokan fognak rá hajtani, hogy többféle nemes növényük legyen (én is!). Jelenleg a rózsa full, és néhányból van 2-3 féle.
    - a 4-naponta történő aktiválást nagyon ki kell centizni, hogy semmivel se ütközzön
    - nem mindenki szerezte meg, tehát nem lesz dömpingben növényfelhozatal a piacon
    - a 0 perc rengeteg szupertrágyát emészt fel. Folyományai:
    - aki nem költ rá, annak nagyon korlátozott a 0 perces lehetőség, tehát globálisan nem jelentős az általa megszerzett előny.
    - aki költ rá, az egyértelmű bevételt hoz BP-nek
    - további megfigyelés: ha volt valami, amit nagyon szerettünk és elvették, mindig nagyon sokaknak volt keserű szájíze a lehetőség megszűnésétől.

Nem ötlet, csak visszajelzés:
    Arattam a paszulyt - és amikor a 8-900 TP-t adó soroknál jártam, amik kb. fele annyit adnak, mint a rajtuk lévő kütyük külön, beugrott Madách: "Fukar kezekkel mérsz, de hisz nagy úr vagy". Az új sorokról ezt nem lehet elmondani. Külön díjazom, hogy sok a BTP-t adó és a kombinált.
    - viszont ehhez kérés: jó lenne valahol, akár az aktiváló kérdés ablakában feltüntetni, hogy az adott sornak mennyi az újraaktiválási ideje (hány óra), mert a teliholdas event és a szupertrágyás sor miatt ennek időnként nagy jelentősége lenne, hogy mikorra időzítsük az aktiválást. Én nem tudok ennyi adatt fejben tartani - gondolom, nem vagyok egyedül a szenilitásommal ;)

Utoljára szerkesztett: 29.11.14
  17. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Azt hiszem hogy a jövőben tervezett eventekben nagy sikert aratnának az általam kigondol(én is szeretném)felhősorok.
    1: 120 óránként 50% malom gyorsítási bónusz 24 órára
    2: 120 óránként 100% bónusz 24 órára az ólak által megtermelt állatokra
    Ha már más is javasolta akkor elnézést.

Üdvözlettel: pormacska gazda

18. wacek54

wacek54 Junior szaki

Amikor megjelent az első kakukktenyésztés, a kakukkokat még be lehetett adni a Tenyésztők versenye gazdaköri feladatba. Miért nem dönthetjük el mi, hogy tenyésztünk e a kakukkokkal, vagy esetleg beadnánk? Kis szintű játékosokon nagyon sokat segítene, ha továbbra is beadhatnák, mert kezdő játékosok nem fognak ezreket áldozni szupertáp vásárlásra. Jó ha hetente belépnek. Viszont ha beadhatnák a feladatba, csillagot is kaphatnának érte, és felröppenő is gyakrabban jönne nekik.
    Másik javaslatom, hogy nagyon ideje lenne már felülvizsgálni a csibeszobát. Már másfél éve beindult, kaptunk is rá ígéretet, hogy felülvizsgálják, de azóta sem történt semmi.Most nagyon olyan szaga van, hogy bebukott. Nem tudom milyen feltételeknek kellene még megfelelnem a játékban, hogy végre én is kaphassak egy csibét? 95. szinten vagyok, szomszédok tele, szinte egész nap szántok, vetek aratok.
    Másfél éve mégsem történik semmi. Olyan szépen le van írva a produceri hírlevélben, hogy a játékosok akaratát figyelembe veszik. Gondolom ez sokunknak az akarata lenne.

dalmata10 kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Több fentivel is egyetértek, csak nem idézgetem: lássuk - és talán ne is csak előre, hanem állandóan a bónuszt adó paszulyágak újraaktiválhatósági időtartamát: 96 óra stb. Tényelg jó lenne, ha a piacon az adott dolog - nemcsak a tenyészállat, hanem minden piacképes cucc -pajtaértéke fel lenne tüntetve. Nem lenne túl nagy meló, és igen hasznos lenne. A Bahás szintlépés - TP a szomszédnak régi, lerágott csont szintű vágy - eddig mégsem rezonált rá senki, pedig milyen jó lenne...

Amiért jöttem, mert a páromnak feljött az agyvize: Ha egyszer a sünnek lesz fejlesztése, a termék valamiféle hülye nevű ruhadarab legyen (pl,. bekecs), az animáció pedig: a süni jobb kezével hátranyúl, a tarkója tájékáról kivesz egy tüskét és elkezd vele varrogatni...

Ha már libikókázunk az életszerű - meseszerű mezsgyén, számomra jobb lenne, ha farkasunk a sztereotíp húsféléket fogyasztaná, pl. 1 kecskét - na jó, esetleg egy nagymamát mellé :).
    Az egyetlen növényevő rokont, akit hirtelenjében a neten találtam, elég kevesen ismerhetik. Ő a guara (Chrysocyon brachyurus), Dél-Amerika pampáin él - még talán 1500 példány :(, de egyáltalán nem eszik brokkolit és spenótot sem, inkább gyümölcsöket, egy Farkasgyümölcsnek nevezett krumplifélét, gyökereket és hagymákat (33%-os találat :) ), szerintem nem ennek a táplálkozására kellett volna alapozni az állatka menüjét.

Pharmer500#2 és veranike kedveli ezt.
  20. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Sziasztok!

Szeretném javasolni, hogy a paszulyón a hátralévő időt ne csak órában mutassa, hanem a hátralévő perceket is írja ki.

_tHUNder_ és Shirkán53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.