Továbbfejlesztési és egyéb ötletek archivált hsz-ei.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kismaris80

Kismaris80 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nagyon tetszik a farm új zenéje, de valami miatt nem folyamatos a fő farmon és a szédültön. Nem lehetne szünet nélkül, bárhol járok?
    A Bahama zenéjének változását nagyon sajnálom, régi sokkal jobb volt! :( Ha már ez marad, nem lehetne választani a pl. a beállításoknál a régi és az új között, hogy akinek amelyik szimpatikusabb, azt hallgassa?
    Köszi!

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok! Nem lehetne megoldani, hogy a kakukk tenyésztést az éppen esedékes valamelyik "Kakukk event"-en kívül is lehessen tenyészteni? A mostani tenyésztésekkel készen vagyok és szeretném a "Boldog bébik napját" kihasználni az elmaradt kakukkok tenyésztésére, de a tenyésztelepen nem jelenik meg a kakukk.

kikike02 és LimLom kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A csevegő-topikban bánatoskodott egy gazda, hogy alacsonyabb szintű állatot kapott, mint amit betett, pedig nem keverte. Gyanúm szerint elnézhette, válaszoltam neki, hogy számomra mik a könnyen elnézhető állatok. Átteszem ide (rövidítve), mert a vége egy ötlet és kérés egyben.
    Valószínűleg az történt, ami miatt én hiába verem a nyálam már legalább 1 éve:
    olyan egyformák ezeknek a dögöknek egy része, pláne ha körömnyi méretben látod a képernyőn (és ha nincs projektorod, akkor tutira akkorkában látod!!), hogy azt hiszed, kisebb jött. (Én tegnap majdnem elnéztem egy csillogó birkát és talán egy tarka tyúkot is - de azt tutira ellapoztam, barnának gondolván)
    Ami nekem még nagyon összekeverhető/elnézhető:
    - alap méh - dolgozó méh. Nagyítóval sem látom a különbséget a tenyész-eredmény-ablakban. A dongó is épphogy eltér.
    - alap hal - repülő hal (őrület)
    - strucc: emu - kazuár (ez is őrület, csak a nyakán van egy pici folt, ami nem annyira sötét. Legalább sisakja lenne)
    - alap nyúl - puha nyúl
    - alap kacsa - gácsér - hírlapi Ha közel hajolok, akkor látom a szemüveget és a sapkája színét.
    - páva pulyka - határmenti - sült (tök egyforma színűek)
    - fekete bárány - csupasz (régen valahogy érzékelhetőbb volt a különbség, most sötét-sötét)
    - alap disznó - szalontai (minimális színkülönbség)
    - alap ló - huncut hucul (csak a frizurájukat fésülik másképp, kül. tök egyformák. Nagyon nézni kell, hogy meglássam)
    - alap majom - mókusmajom (minimális színkülönbség).
    Annyi féle állat létezik a valóságban, amik erősen különbözőek. A színes állat ráadásul teljesen mesevilág. Miért nem lehet akár barna-fekete-kék-zöld-sárga-piros-rózsaszín-arany jelölésük (egységesen a szintek szerint, így 1-8-ig)? Én legalábbis a nevek alapján nem tudom követni, hogy melyik hányas szintű, mert olyan sokan vannak. Mondjuk, egy ilyen színű hátteret vagy keretet adni nekik?? Számomra sokkal többet érne, mint az utóbbi évek ráncfelvarrásai. Gondolok itt a fatermések bolhaméretűvé tételére (amit sokszor megint csak nem látok, hogy megérett-e), a tenyésztelep 4-rendbeli átdizájnolására és hasonlóakra.

4. senki81

senki81 Junior szaki

sziasztok. 2 javaslatot szeretnék benyújtani.
    Az egyik a cserenappal kapcsolatos. Biztos írták már többen, hogy a csere engedély nagyon felszaporodott náluk (én is így jártam ezzel) míg a másik 2 az ajándékozási és a kereskedelmi hiányával állandóan küzd akinek nincs erre a célra beáldozható aranya. Azt szeretném javasolni, hogy egyik engedélyt be lehessen váltani a másik 2 valamelyikére. (nem azt mondom hogy 1 az 1-ben de mondjuk én már azzal is megelégednék, ha 1 kereskedelmi vagy csere engedélyt kapnánk 5 vagy 10 csere engedélyért)

A másik. Mivel nyakunkon a sziget bővülése és nagyon kell a tp meg a banán, jó lenne ha a meglévő szigetes és állatos ólakra és termelhető növényekre csinálnátok olyan küldetést mint a rendes farmon a Noé bárkája meg a konyhás, időkorlát alatt termelős küldetés. Bár lehet hogy már tervben van és csak addig nem akartátok berakni míg minden ólnak nincs 2. szintű fejlesztése. szerintem nyugodtan be lehet helyettülk a régi arany xxl fejlesztést rakni aminél nincs fejlesztés. Az is pont olyan jó. és a másiknál is így volt anno. annak is örültek a gazdák

kérlek gondoljátok át. Így fel lehetne pezsdíteni a szigetes termelést.

sziasztok, és kellemes ünnepeket!

hétszentségit kedveli ezt.
  5. kiru6370

kiru6370 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Jó lenne egy retro event,ahol mindenféle " kütyü" nélkül lehetne termelni,csak vízzel és trágyával,max. szupertrágyával! Szerintem igen csak érdekes lenne csak úgy "kajakból" megoldani a feledatokat!!

6. Swenecske

Swenecske Fórum-zöldfülű

Javasolni szeretném, hogy az állatok leszedése, trágyázása, etetése, itatása nyolc kattintással oldható meg jelenleg, a felére kellene csökkenteni. Köszönöm

7. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Én gyakran leszedem az állatokat, hogy event növényeket tudjak termeszteni. Ez nagyon gyorsan megy, de a visszahelyezés nagyon lassú, mert nehéz megtalálni őket. Jó lenne, ha a raktárban ABC sorrendben lehetne őket megtalálni, és egy helyen az alapot az összes fejlesztéssel. Van, hogy ha kevés az időm, két event közben nem is kerülnek vissza, pedig jó lenne.

8. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok lenne egy javaslatom,ha már termelünk cukorrépát mért ne lehetne cukrot termelő barkácsolt ólunk,ami segítené a lekvárfőző munkáját. köszönet szilvakati

9. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok jó lenne,ha megtalálnátok a módját,hogy tudnánk pótolni a felhősoron lemaradt elemeket. köszi szilvakati

10. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

van már cukorfa az eléggé segít :p nem kell még 1 felesleges daráló

11. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

sziasztok.szerintem par ewentnel nyeremenynek regi mar nem elerheto receptekneket visszahozhatnanak!pl.pinki-csokoszirup-csokis palacsinta....

.barbi1. kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!!
    Új házi kedvenc a Repülő mókus! ..ez meg ihletett,hogy a hétvégén lehetne Gazdaraktár akció!! :D

üdv.:apja

maligandi kedveli ezt.
  13. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Mivel azt már tudjuk, hogy a paszulyon nem hiba miatt változott meg a "visszaérkezés", ezért az én javaslatom az lenne, hogy álljon vissza a régi rend. Könnyebbé tenné a munkánkat. Köszönöm.

14. anita219

anita219 Fórum mestere

Javaslom a játék készítőinek,hogy két event közötti időszakban ne mindig borzalmasan magas Fa vásárlással egybe kötött ,,akciók,, legyenek,hanem pl. olyanok is,amik a gazdák előrehaladását segítik elő. Pl: plusz TP. nap ólakra,fákra .... a cserenapot meg sem merem említeni.

15. pusztacsói

pusztacsói Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tenyésztéssel kapcsolatosan javasolnám,hogy nem lehet elvenni egy(arany minősitésű állatot) a sorból? A 8-ik állat kitenyésztése,normál alapesettel számolva,tehát nem boldog bébi napján,durván 58 ezer alapállat betermelését követeli meg. Nem számoltam ki ez mennyi szupertápot és bájitalt emészt fel.Horror!!! És ez csak egy nyolcas szintű állat.,ha egyel kevesebb lenne(7 szint),már feleződne az igény,még az is sok.

kalimera75, elemér57 és Ericat kedveli ezt.
  16. pusztacsói

pusztacsói Fórum-zöldfülű

Nem kell bővíteni már se növényt,se állatot. A meglevőket kellene értelmesen felhasználni feladatokba. Nagyon jó volt régen az étterem tipusú feladatok,hogy minden nap egy szintet megcsinált az ember és sikerélménye volt. Ezek a mai stresszes eventek,csak hajtasz és nem bírod a mennyiséget betermelni,több ezer darabokat kér,nem tetszenek. A másik a farkas kérdés. Vettem 15 ólat és sajnos egy sem lett belőle farkas. Mit eszik a farkas? Hagymát,spenótot és brokkolit! Javaslom,a szakembergárdának,olvasson utána azért valahol ennek. Az anakondánál meg tudták csinálni nyúl és tyúkra a tápot,itt miért nem lehetett nyúl,szarvas,kecske? A másik nagy kedvenc a póktáp.Hozzávalók:egy db szentjánosbogár.Tök jó! De nézzük meg egy 1600csp-s bogarat bekeverni,hogy előállits egy 1000csp.s pókot? Vannak mégis akik megcsinálják.

kalimera75, krisz0702, erica170 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Chatre szeretnék egy olyat,hogy üdvözlő szoba! :D
    Ott lehetne üdvözölni egymást és ezáltal az lenne tele a köszönéssel.
    ..ha nem jó helyre írtam,ne töröljétek,léCi,hanem irányítsatok oda!! Köszi!!

üdv.:apja

ViriTündi kedveli ezt.
  18. szaki1979

szaki1979 Törekvő

El tudnák képzelni gazdaköri küldetést ahol terményt vagy terméket lehet leadni egy adott szintű kupáért ahogy volt a növények és az állatok esetén.
    Nagyon örülnék ha végre elkölthetném a felesleges csillagjaim amelyekkel nincs mit már kezdenem (1670 drb.) és gyülnek hasznos rúnák hiányában. Szeretném ha ezt a gondott a BP nem úgy oldja meg, hogy az új eventeknél egyszerűen nem ad csillagot!

csopke1, szengyel, JuliaBuli és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Idén most a városban nem köszönt be a karácsonyi hangulat?
    Esetleg nem lesz majd?
    Mindig szokott lenni karácsonyfa,gyertyák stb.

20. Ericat

Ericat Járnitanuló

Nagy dilema az ólak kérdése , mint olvasom az uj Producer is töri a fejét
    " Jelenleg egy olyan megoldáson dolgozunk, hogy legyen a játékban egy olyan „tároló hely”, ahol az összes ólatokat és tenyészterepeiteket elhelyezhetitek, anélkül, hogy megszűnne bennük a termelés."

Pár régebbi játékos és én is azt javasolnánk, hogy lehessen több ólat egymásra tenni ( mint a fejlesztésnél!) Egy kicsi szám ,vagy szin (ez részlet kérdés) jelölje , hány ól van egymáson, Pl. Lehet mondjuk max 5 azonos ól egy 4x4 es helyen egymáson, Ez rengeteg helyet sporolna meg!
    Kérjük küldjétek tovább ezt az ötletet! Köszönet!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.