Visszajelzés Trópusi fogócska (újratöltve)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 10.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek! Jókat pecázok, de a kardhal nem nagyon jön be ajándékilag nálam.Pengőt csak az utolsó halacska adott eddig, de már nem nagyon van a boltban semmi.xDEddig csak alapcsalival pecáztam.

2. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Tapasztalatom - véleményem:

horgász csalihoz szükséges: 2 horog, 3 csalitoll, 2 fémlemez
    prémium csalihoz szükséges: 7 horog, 6 csalitoll, 5 fémlemez
    luxus csalihoz szükséges: 12 horog, 11 csalitoll , 11 fémlemez
    A horgász csalival történő horgászás, 1 horgászásnak felel meg (a kifogott halból egyet ad)
    A prémium csalival történő horgászás, 2 horgászásnak felel meg (a kifogott halból kettőt ad).
    A luxus csalival csalival történő horgászás, 3 horgászásnak felel meg (a kifogott halból hármat ad).
    Az hogy milyen halat fogsz ki, nem a csalitól függ.
    Véleményem, csak a sima horgász csalit kell (érdemes) készíteni.
    Igaz 51 horgász csalira nem adott csillagot, 8 prémium csalira egyszer 30 csillagot adott.

3. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    70 horgászáson vagyok túl, 50 után kezdte el prémium csalival (halfajtától függetlenül) adni az érméket. Bizzunk benne Nálad is igy lesz.
    Sikeres érmevadászatot kívánok.

4. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    282 sima csalit játszottam el eddig. Nagyon tetszik maga a minijáték. És jelenleg tök mindegy melyik halat fogom ki, így nagy odafigyelést se igényel :) Ez nagy pozitívum, mivel munka után pont jó kikapcsolódás (na nem túl sokáig persze :) ). Nem tudom, hogy az eredményeim jók e vagy sem. Nem is szándékozok utána számolni, nem érdekel, mert élvezem:)
    2000 rászánt sztrágyából 200 visszajött. 91 sztáp, 245 csillagos érme (ezt pörire váltom be), 1000 fa barkács, 80 luxus bájital, barkácsok és némi kupon, 157 FP, és egyebek jöttek :)
    Nem szándékozom másik csalit használni semmiképp se, nekem ez éri meg a legjobban. :)
    Kellemes horgászást Mindenkinek:)

Utoljára szerkesztett: 13.7.18
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Kicsit számolgattam. Az igaz, hogy a makréla adja a legnagyobb csomagokat, de hat halat kell kifogni hozzá.
    Ezeket hasonlítottam össze érme-sz.táp-KK-sz.trágya-FP
    A kardhal, polip mindenbe jobb, viszont a a sz.tápot, KK-t, sz.trágyát, FP-t jobban adja a makréla, mint a homár, papagájhal, gömbhal.
    Hozom az esti makréla jelentést: 182-t kellett játszani ahhoz, hogy összejöjjön a 6 makréla, most 236-ál tartok és azóta nem jött egy darab se. Úgy tűnik, a nagy makrélavész idején szálltunk vízre. Nem is számolgatom tovább.
    Legtöbbet bohóchal és gömbhal jön,de az ajándékok így is jók. Kár, hogy nem írtam, de fülig ért a szám ,amikor ránéztem a sz.táp készletemre és ha még hozzáadom, hogy a érmécskéimmel átkocogok a foci boltba party pörit, FP-t venni. Nem tagadom, tetszik.:)
    Grat a nagy fogáshoz! Velem rendesek voltak, 52 sz.trágya, mégse bájital.;)

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nem tudom miért zavar sok farmert a kevés csillagos érme. 79 pecázásból, amit normál (horgászcsalival) csináltam, 165 db csillagos érmével lettem gazdagabb. Nem igazán örülök nekik, mert a horgászbolt kínálata nem hozott lázba. A fociüzletet már egy-két apróság kivételével kifosztottam és még így is van 178 csillagos érmém. Azzal együtt továbbra is igyekszem horgász csalit keverni és az utolsó pillanatig horgászni fogok akár ad csillagos érméket, akár nem Én inkább a NEM-nek örülnék. Legfeljebb a maradékot az event végén beváltják.

7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Mindre számítottam, csak erre nem. 8)xDxD

8. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Kérdezhetem? Tengeri malac mikor és hogy lesz??? Táp már van!!!! Köszönöm, Kellemes hétvégét kívánok!

kutyaszálló, Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét!;)
    Szia kovacstne!
    Kicsit összekeverted, most a legkisebb makréla halnál vannak a jobb ajándékok;). A Farmkupa üzletben az 1. hétnél korlátlan mennyiségben vannak nagyon jó "megérős" dolgok! Nézd csak meg! Sok sikert!

Szia Ursa!:)
    Köszönöm szépen!;) Látom neked is szép mennyiségek gyűltek össze a jobb választékokból. :p
    Gratulálok!
    A csillagos érméim én is mindig FP-re váltom.
    Örömmel olvasom, hogy volt akinek többször is sikerült az 500 db. faanyag! Ez igen! Bízakodom, talán beköszön hozzám ismét a szerencse. Csak normál horgászcsalit használok a továbbiakban is maradok ennél.
    Szia Franyo!:)
    Neked is ajánlani tudom a fentieket! /focibolt, 1. hét/
    Sok sikert kívánok Mindenkinek! :)
    Szia Zsofigi!:)
    Kérlek nézz kicsit körül itt : #1

10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia, Sziasztok! Szép jó estét és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
    Gondoltam rögtön, hogy a Fa ezért, vagyis ilyen okból kell neked! Nekem ilyen gondom nincs, a pajtában jelenleg 85.745db Fa van, cserép és a tégla is kb ennyi db. A horog most még kevés, de holnap már annak a gyűjtésére állok át, eddig a Lemezt és a Tollat helyeztem előtérbe, vagyis ezek gyűjtését tartottam fontosabbnak. A vetést jobban lehet gyorsítani, mint a Fát vagy az ólat, mert van kinemesített növényem. Veteményezni fogok majdnem minden területen, a széleken lesznek csak fák, Lemezből most van 444db, Tollból 416db és Horogból 67db. Estefele kevertem 11db Luxus csalit, már el is horgásztam mindet. Fogtam vele 3db Kardhalat, ez 9db-nak felel meg a szorzás miatt. Polipot 4x fogtam és ezt még meg is szorozta, Gömbhalat eddig csak 1x, de a szorzás miatt teljes lett a sor. Papagájhalat pedig 3x. Most van két megkezdett sorom, a Papagájhalasban 1db van, a Poliposba is 1db van. A Luxust használom egy ideig, majd kicsivel később áttérek, valamelyikre még nem gondolkoztam róla. Majdnem elfelejtettem írni, hogy miket kaptam! Kardhalas fogásból, 20 Csillagos érme, 2x 1órás kupon, 1 Party Pörgetést, 10db S-táp- 15db S-trágya- 1db T-ól, 3 csillag és 10db Kacsa Kata S-trágyája lett. A többit nem sorolom fel most db szám szerint mert sok lenne és lehet nem lenne pontos, de volt S-táp- S-trágya- Kacsa Kata turbója- T-fa és T- ól is. Igaz most mindenki szabadon termelhet mindenből! De a röpik aránya azért érdemel egy kis figyelmet, ha csalikat akarunk készíteni! Mondjuk a sima csalihoz való mennyiség az hamarabb összejön, mint a másik kettőé.
    Nyugodalmas Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

11. franyo121

Szia Franyo!:)
    Neked is ajánlani tudom a fentieket! /focibolt, 1. hét/
    Sok sikert kívánok Mindenkinek! :)
    [/QUOTE]
    Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a tanácsod! A szerteágazó eventek miatt a fociüzlet 1. hetének Farmpengős ajánlata nálam már feledésbe merült. Érdemes lesz Farmpengőbe fektetni a csillagos érméket. Mégegyszer köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 14.7.18
  12. 301969

301969 Járnitanuló

Szia! Köszi a biztatást, sajnos azt hiszem, tán csak az imádság segítene! :( Mivel 73 horgászaton vagyok túl és csillagot csak az idegtől láttam!!! >:(>:(>:(:cry::cry::cry::cry:

Kedves Franyo! Talán azért, mert nem KEVÉS, hanem SEMENNYI csillagot kaptam pl. én! És határozottan szeretném azokat a felhőket, tudod???!!! :oops::oops::oops::oops:xDxDxDxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.7.18
  13. 19770308

19770308 Fórum ismerője

Én 82 horgászaton vagyok túl és még nem kaptam csillagos érmét

Gio, -Fülemüle-70, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  14. zitroneofficial

zitroneofficial Fórum-zöldfülű

Nem tudom, hogy ide szabad-e írni, de narancs sünit kaptam, és nagyon cuki :inlove: :), úúúúgy örülök xD

Ribiszke, Maszatka47, Gio és 12 más kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
    Ma reggel elhorgásztam a második adag 11db-os Luxus csalit. Az eredménye ez lett, Kardhal 4x kifogva- Polip-2x - Gömbhal 3x és Papagájhal is jött, ez 2x lett kifogva. Az ajándék csalival együtt, már 23 Horgászatom volt eddig. A tegnapiról már írtam, a mai ajándékok pedig ezek lettek. Paradicsomi koszorú- 1órás kupon- 2x T-ól és 2x T-fa, ezenkívül még Kacsa Kata S-trágyája, S-táp- Barkácscucc és 2db AB és Csillagos érme is lett 30db. Délután majd következik a másik 11db-os horgászat. Most a Horog szerzés miatt, vetések vannak minden területen, széleken pedig Fák!
    Sok sikeres fogást és Jó hétvégét kívánok mindenkinek!

spagetti24, Gio, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  16. franyo121

Szervusz!
    A régebbi felhők megszerzéséért folytatott küzdelmet megértem és így azt is, hogy nem kapsz csillagos érmét, ami nem öröm a számodra. Bocsájtsd meg, de a saját állásom fényében írtam a hozzászólásom! Mivel nekem megvannak kompletten a régebbi felhők és a helyhiányom miatt a kitehetőik sem érdekelnek. Ezért írtam, hogy a horgászbolt kínálata nem hozott lázba. A plusz ajándékok most a számomra értékesebbek. Főleg a titok fák és titok ólak, mert ezek pillanatnyilag csillagos érmével nem beszerezhetők. Kitartást és sok csillagos érmet kívánok!

17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    természetesen a láblógatás közben még bedobok egy-két csalit,ameddig lehet:p
    nagyon jók a nyeremények és nem kell vigyázni hol állítom meg,mert a neonos kör is adott kardhalat8)
    természetesen a focis boltban költöm el a csillagos érméket, ott is az 1. boltban:):):)
    mindenkinek jó pecázást és teljes befejezést kívánok:inlove::inlove::inlove::inlove:

18. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!Event letudva,többi horgászás már csak ráadás :)

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  19. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :)
    Megtaláltam, hogy (legalábbis nálam) hol adja a makrélákat! :D:music:

Amikor elindul a minijáték, kívülről, befelé halad a karika. Idáig semmit sem teszünk. Hanem amikor kifelé nagyobbodik a karika, akkor kattintunk egyet amikor legnagyobb átmérőjű. (lsd. fenti képen) Lehetőleg akkor, amikor már a lehető legtávolabb van a közepétől.

Figyelni kell arra, hogy ha már egy picit is visszafelé indult a karika és akkor kattintunk, akkor már kevésbé ad makrélát. (Olyankor kaptam polipot, gömbhalat stb. csak egyszer makrélát.) Nem próbáltam ki, hogy mennyire adja jól ha tovább hagyom pulzálni a karikát több körön keresztül. Én rögtön a karika első "kiérkezésekor" kattintottam.

20db Horgászcsali:
    • 8 makréla
    • 6 homár
    • 2 papagájhal
    • 2 gömbhal
    • 2 polip
    • 0 nyársorrú hal
    Tegnap leginkább makréla és homár volt azon a helyen.

20db Horgászcsali:
    • 9 makréla
    • 2 homár
    • 4 papagájhal
    • 4 gömbhal
    • 1 polip
    • 0 nyársorrú hal
    Ma leginkább makréla, papagájhal és gömbhal tartózkodott a víz azon pontjánál.
    Kipróbáltam, hogy Luxus csalira ugyanott ad-e makrélát. Kettő luxusból 2 makrélát és 2 papagájhalat fogtam ki. ;):D

20. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok, kellemes szombat délutánt mindenkinek!
    Luxuscsalival 27 horgászat után 40 csillagos érmét kaptam. Még jó, hogy a boltból nem kell semmit sem kiváltani!
    További szép napot és jobb időtöltést mindenkinek!

Ui: Most lett megint 40 érme pluszba!

Utoljára szerkesztett: 14.7.18
    -kaktuszable-, Maszatka47, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.