Visszajelzés Trópusi fogócska (újratöltve)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 10.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lipi741

lipi741 Fórum-zöldfülű

sziasztok nekem még pár db fémlemez kellene ha valaki tud küldjön legyenszives

2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nyuszikát kitiltották. Remélem visszajön, ha lejár a bünti, nekem is hiányzik.
    736-t horgásztam, talán tíz prémium lehetett benne, a többi alap. Ami cseppet, zoknit felhasználtam, visszaadta, talán kicsit többet is. Nekem jókor jöttek az érmék, a horgászboltba csak három a hajóm a mindenemet "kellett" vennem. Valóban volt egy kis királynős filing.
    Összességében elégedett vagyok.

3. kusziera

kusziera Járnitanuló

Szaiasztok! Azt szeretném kérdezni hogy ha nem váltom be a csillagos érmét az megmarad majd a pajtában ha vége az eventnek? mert nem nagyon van miből válogatni inkább elraktároznám a következő eventig.?

4. wilddemon

wilddemon Haladó

Sziasztok!
    Boldogan zárom az eventet én is mint sokan mások. Sikerült az összes hiányzó felhőt megvennem, igaz csak az egyiket sikerült teljesen befejezni. Remélem a következő horgászós eventen lehet pótolni ismét mint most.
    Az eventhez tartozó felhő viszonylag hamar meglett, kevés érmét kaptam, a többség a focisból maradt, de rengeteg ajándék lett mellette (szupitáp, szupitrágya, titokólak, titokfák).
    Grafikája is tetszett az eventnek, bár a régebbi mechanikája jobb volt, mint így, hogy véletlenszerűen kaptunk dolgokat, de tetszett nagyon. Alapból az egyik kedvenc eventem.
    Szeretem az ilyeneket, ahol régebbi dolgokat lehet megszerezni, amiket esetleg nem sikerült mikor futott az aktuális.

taga1, Swordfish, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

500 horgászattal fogom zárni az eventet;)
    Jöhet bármikor... :inlove: akár párhuzamosan valamivel:music: Jó volt köszönöm!

taga1, Swordfish, Fru88 és 3 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nem marad a pajtában, a maradvány halakkal együtt vissza fogják váltani az ismertetőben leírt beváltási értéken.

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

GratulálokxD Nálam van akkor jócskán lemaradás, de nekem is tetszett ez az event:D:D:D

8. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Isteni volt,köszönjük szépen !

Sali~*.* és Swordfish kedveli ezt.
  9. Foltosbéla

Foltosbéla Fórum-zöldfülű

Jó kis event volt, végre megszereztem az előző feladatok hiányzó kitehetőit is. Jöhetne még ilyen!

Sali~*.* és Swordfish kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Ez az első event, amelyen részt vettem (a horgászos mechanikán belül), így zárom az eventet.
    Elsőnek nem gondoltam azt, hogy meg lesz az 50 játék, aztán végül majdnem a háromszorosa lett belőle. :eek:o_OxDxD

A törzsfőnök lekvárja és társai...:wuerg::sleepy:
    Tízes skálán, én adok erre az eventre egy 4-est. Kár, pedig azt hittem jobban fog tetszeni. :) No mindegy, holnap ismét event, lehet készülni. :)

Szép napot,

Imi* és *-ToFarmer-* kedveli ezt.
  11. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Sajnos megmarad 21 érmém, mert ugye akkor kezdte el adni őket, amikor a focis eventnek már vége volt. Nem örülök neki, mert ezt is "levásárolhattam" volna, és most nem maradna ott... :(
    Kicsit dühít a dolog, mert legalább raktak volna be a pecás boltba alacsony érmés dolgokat, hogy ennyi még véletlenül se maradjon bent. Pazarlásnak tartom.

Swordfish és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. SSJ2Vegeta1

SSJ2Vegeta1 Utánpótlás-írogató

Hm, majdnem tökéletesen zártam, a focisból maradó érmékkel együtt meglett minden felhő, egyik 45 érmés kitehető nem lett csak, de direkt a végére hagytam a kevésbé jót, hátha, 9 érmén múlt... 20at adott a végén 30 helyett... par évet kihagytam, így legalább sikerült néhány felhőt bepótolni, ráadásul semmi extra munkával.
    Egy event, 4.5 felhő, nen rossz. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. aranyoska86

aranyoska86 Járnitanuló

Szia! Én küldenék szívesen, be is jelölnélek, de nem engedi, mert sok szomszédod van.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Levelet kell küldeni és utána ott alul bejelölni a barátlistába. Azután már enged küldeni, ha nem kapott ma még maximumot:)

aranyoska86 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

sziasztok,

223 játékon vagyok túl. Lenne még csalitollam és horgom több száz is, de sajnos fémlemez egy szál sem, így itt ért véget a pecázás. Jók voltak az ajik, gyűjtögettem, amit lhetett. 15 érmém fog "kárbaveszni", mert nincs mit kiváltani vele. Jó lett volna kis értékű dolgokat is betenni a boltba, hogy mindent lehessen levásárolni. Majd legközelebb (reméljük).

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Nekem meg horgom nincs :D
    És 3 érme kellene még, hogy ne ragadjon bent 27 érmém...
    Remélem összejön :D

17. tucsi517

tucsi517 Járnitanuló

Ma nem lesz event kiírás? Vagy csak én nem látom? :oops:

Evita-55 kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Mi többiek se látjukxDxDxD

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Pár óra múlva lesz :p

Evita-55 és tucsi517 kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Küldenék, ha lehetne. Nekem mindenképp be fog ragadni, mert már nincs fám, ami addig beérne. :( Ez van. De neked szorítok, hogy jöjjön össze.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.