Visszajelzés Trópusi fogócska (újratöltve)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 10.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. betty3401

betty3401 Fórum-zöldfülű

169 lejátszott játékon vagyok túl, de nem kaptam egy megveszekedett csillagos érmét sem... :( járt még így valaki rajtam kívül vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen???

2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Valamennyit kaptam (nem sokat), de mivel a horgászboltban nem volt semmi ami már ne lenne, jobban örültem az ajándékoknak:)

Swordfish kedveli ezt.
  3. Melike1992

Melike1992 Utánpótlás-írogató

Én 114 lejátszott játék után kaptam 1x30-at.... :(

Swordfish kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek!
    A horgászatot befejeztem, 89db Luxus csalis és 7db Horgászcsalis horgászatom volt. A horgászcsalisból 1db az ajándékba kapott, a többi pedig saját malmos.:D Maradék felröpik számai, Horog 1db- Lemez 7db és a Toll 56db. Az ilyen event a JÓ event, viszonylag azt termeltünk amit akartunk! Csak a röppenők arányát kellett figyelni,mindenkinek a választott csali szerint. A Luxus csalival való horgászatot nem bántam meg, a végén kipróbáltam a sima horgászcsalit. Nekem nem jött be, nagyon macerás elpecázni és ha olyat fogunk vele véletlenül, amiből több kell egy sorba. Akkor pedig még igyekezhetünk is olyan fajtát fogni és ez nem biztos, hogy összejön. Az ajándékok is JÓK voltak! Remélem, hogy az ilyen event mindenkinek a kedvérevaló, nincs ( nem volt) több ezer növény, mint más eventeken!
    Szép jó napot és sikeres eventeket kívánok mindenkinek!!
    Most pedig kiúszom a képből, megyek a Bermudák környékére! :D;) Még 1x kívánok mindenkinek minden jót, szép napokat és az eventekhez sok sikert!

Fatther, Imi*, brekkencs. és még 1 ember kedveli ezt.
  5. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

befejeztem az eventet, a kijelölt cél megvolt, meg a túteljesítés is. Ez egy remek kis event volt, még sok ilyen kéne! Aki befejezte, annak gratula! abban a valószínűtlen esetben, ha netán valaki még küzd, annak meg kitartást! s hogy el ne maradjon a végére: "legyen a játék élvezetesebb!" (Oh, Ciceró, Ciceró....)

stellácska26 kedveli ezt.
  6. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 101 játékot sikerült lejátszanom! Horgom még maradt elég ,de a többi hozzávalókból már kifogytam! Elvásároltam az összes érmém is! Szép napot kívánok mindenkinek! :D

Swordfish kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A Trópusi fogócska (újratöltve) event véget ért.
    Köszönjük a véleményeteket, a tapasztalataitok megosztását.
    Találkozzunk a következő event csevegőjében!

Imi* és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Bocsi, csak most értem ide.
    Valamit félreértettél, és ezt mindenképpen tisztázni szeretném veled.

Nem vagy a konkurencia fizetett embere! Nagyra tartalak téged, ha az lennél, sokkal jobban csinálnád :D
    De tartom azt, amit korábban írtam: ha x ember a konkurencia fizetett embere lenne, lehet akkor sem csinálná jobban, mint te mostanában.

Utoljára szerkesztett: 17.7.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.