Visszajelzés Trópusi fogócska eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jun 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Nekem egy kérdésem lenne, szerettem volna fémlemezt venni farmaranyért egy párat, de nem találom sehol. Lemaradtam róla? Segítsetek nekem!

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A szezonális fülön találod a piros kosár fül alatt!

3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

szia a gazda boltban találod

4. -katalinjani-

Sziasztok!
    Természetesen a halfogócska feladatban a titok ól nem adott bölényt>:(
    kész átverés >:(pedig először aszt váltottam ki hátha:wuerg:
    102-ik szinten megkaphattam volna.nagyon kell nekem vágyom rá mert még nincs:sleepy:
    sokat költöttem rá annak idején de nem sikerült sajna>:(

5. dominic

dominic Utánpótlás-írogató

A legegyszerűbb út: az event ablakban a felreppenő képe melletti kék + jelre kell kattintani, és odavisz a lelőhelyre. ;):)

6. abuella

abuella Utánpótlás-írogató

Ne aggódj,én 101-s vagyok,nekem sincs bölényem,de még nem raktam ki a mostani titok ólat.Nagy reményeim nincsenek.xD

7. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Szia!
    Nekem is az a tapasztalatom, hogy bármilyen titok ól és titok fa a nyeremény, sosem azt adta, amit ígért bármennyi darabot is nyerünk, egyetlen darab nincs közte .....!
    Bosszantó, de sajnos a mézes madzag gyakran el van húzva.....

8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Ezért szeretem azt az event - et, ahol konkrét ól-fa- vagy más a nyeremény. Akkor eldöntöm, hogy megcsinálom vagy nem! Általában ugyanaz a tapasztalatom, mint nektek venni már régen, nem veszek se ólat se fát. Már az AKCIÓK-se biztosak, várni kell legalább 1-napot, mielőtt vásárolna a gazda! De, hogy a pecát is említsem, kinek milyen sikere volt? Még fogható a hal:):D;)

9. dominic

dominic Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Eddig csak gyártottam és gyűjtögettem a csalikat, mert nem volt időm pecázni, de ma elmentem a Macival horgászni. :)
    A pecás ládikómban volt:
    - 74 db sima csali, amely kerek 700 érmét adott,
    - 59 db prémium csali, ebből 1259 db érme jött ki, és a
    - 18 db luxus csali - adott 625 db érmét. Meg maradt is még pár halacska a szákban.
    Így lett összesen [​IMG] érmém. Külön köszönöm, Swordfish-nek, hogy olyan gyakran meglátogatott :D a polip barátnőjével együtt. :D
    A retrós felhők megvannak, úgyhogy csak az ideit kell kiváltanom, ami komplettan 750 érme, az "egyéb" pedig 455 érme. A többin meg veszek dekorokat, de ettől függetlenül igen alábecsülte a BP a pecázási kedvünket, mert az "egyéb" kategóriában még hozhatott volna több árut. ;):)

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem átverés, ha nem érkezik bölény ól a Palládium talányos tenyészet csomagból!

Minden titkos ól, vagy csemete is lista szerint ad ólat illetve fát.

A Palládium tartalma ebből a készletből válogat:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...nyészet-titokzatos-ólak-farm.506/#post-669428

Ki mire vágyik, az egy dolog.

Mit kap, az egy másik lehetőség.

Úgy gondolom, a raktárházaink az azonos telepítésű ólakkal vagy fákkal azért sok értékes dologhoz juttatnak, még akkor is, ha abban nem a legfrissebb titkok termelnek. (néha többet ér egy narancs medvebarlang)

Minden hiányzó állat és fatermés beszerezhető a piacról, időigényes míg a gazdakörihez begyűjtjük, persze csp-t is kíván, de meg lehet élni az ilyen ólak, fák nélkül is a farmon.

Kérlek Titeket is, ne legyetek emiatt elkeseredettek ... van élet az ólak hiánya mellett is a gazdaságokban. :)

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még nem sikerült kis halat fognom...:oops: a rák volt a legkisebb:p eddig... :p

12. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!

Már megvan mindhárom felhő, igaz, a legutóbbi eventről már megvolt két kitehető, így azt nem kellett ismét beszereznem. Már most sok minden apróságot kiváltottam a horgászboltból, úgyhogy sikerélménnyel fogom zárni ezt az eventet, az már biztos! :)

De jó neked! Nekem már egyszer becsúszott a legkisebb halacska is. :D

13. -Holdfeny-.

Most irigykedek:pxDxDxD

14. mami.5

mami.5 Fórum-zöldfülű

Szia, ne adjál ötleteket a BP-nek, mert legközelebb 2x ennyiért válthatjuk csak ki a felhőt és nem mindenki ér rá naponta többször aratni, örülj, hogy neked sikerült ennyit össze pecáznod.

15. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

A boltból a fák, az AB, a matrica és a szabad pörgetések kivételével minden megvan, felhősorok megvannak, és az új, 3500 TP-s dekorból is kiszedtem már 10 db-ot! :) Juhéééé! Most még horgokat szerzek a fél órás rózsával, aztán holnap aratok fákat, ólakat és próbálok mindent felhasználni, elkölteni. Ha nem kell senkinek cserenapon ez a kitehető, akkor se bánkódok, mert ha jól számolom, a TP-s franckarikáimmal (ilyen tojás, olyan tojás, a hopsz egy mopsz és egyebek) azért 7.000 feletti TP-t kell adnia aratásonként, az 10 db-nál már 70.000, jó néhány pici értékűt levehetek, hogy a helyére ezek kerüljenek.

Ez egy jó event, még több ilyet! :)

16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy Gratula a jó eredményedhez! A polip csak, úgy rám tapadt és elég makacs:D:D:D;)

17. -katalinjani-

Drukkolok neked hátha neked össze jön;)

18. -Holdfeny-.

Lehet, hogy a halat visszadob gombra kattintottál:pxDxD:cry:xDxD

19. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

jujjjjjj, de gonosz volt :inlove::pxD ellenőriztem, érintetlen az a gomb. jövök neked priviben hamarosan egy bagolyfiókával.

20. -katalinjani-

A felhősor aktiválva:D:cry:szinte minden kiváltva:)reggel még csemegélek egy kicsit
    most megyek éjjelre melózni:sleepy:sok sikert aki még küzd a felhőért.

Thread Status:
Not open for further replies.