Visszajelzés Trópusi fogócska eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor most arra fogsz figyelmeztetni duguljak el?:wuerg:

Maszatka47 és revaa kedveli ezt.
  2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

dehogy, szó sincs róla. :D

meg szeretnélek kérni valamire, de ezt priviben intézzük.:p

Swordfish, Maszatka47, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Szia!
    Ezt a halfogósat imádtam! Kifogtam amit csak lehetett! Nálam majdnem üres a polc...

Fätum, taga1, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Én a 105-ös szinten már nem is reménykedem xD
    A piacon darabja 120.000 csp a bölénynek..

Egyetértek.

A bölényt leszámítva, az összes ajándéknak örülök.. egyszer minden jó lesz valamire.. xD

Fätum, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

nekem sikerült egy bolényt, tbbi sárga ólak fejlesztésű. nagyon örültem!!!! hogy meglett bölényt. a titokfák mint szemét mert van bőven

Fätum, Gio, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  6. revaa

revaa Fórumgróf

Neked szemét.. másnak érték.. jól jöhet egy fagőzösnél. ;):)

Fätum, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Ahogy elnézem, így szemüveggel, nemcsak nálam rövid az egyéb kategória !
    Még a matricát is kiváltottam, pedig ha lett volna értelmesebb dolog...... :) :)
    Na de, ne legyünk telhetetlenek ! :D :D

Fätum, Gio, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Nem is tudta,hogy ennyire szeretek pecázni és még az ujjam se tört el mint valós horgászat közben! Bölényem nem lett de sokat szemezgettem az ajándékok közt tüzifa? minden jó lesz egyszer valamire a narancs ólaknak is örülök! Sok sikeres halfogást aki még nem végzett!

taga1, Gio, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos nálam nem csak rövid:music:... de nagyon hamar rákerült mindenre az elfogyott címke...:p Pedig ha korlátlan számban kiválthatóak lennének a tételek... :inlove: Hm... és most kiveszem a kezem a biliből:wuerg:

taga1, kelemeny, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A mostani bölényes titok ólakat, azért nem rakom ki, mert addig jó érzés gondolni, hogy van bölényem, vagyis lehetne ha akarnám.:D:D:D:DxD;)

Gio, SzabadEurópa, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. revaa

revaa Fórumgróf

ÁÁÁÁ milyen igazad van, hogy ez nekem nem jutott eszembe! xD xD xD xD xD

Fätum, Gio, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  12. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ezzel én is így vagyok.

Amúgy merre tekeregtél ma? Nem akadtál egyetlen horogra se a délbe? Hát szép ez tőled?

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Teljes szívemből gratulálok, a sikeredhez! Ez valóban imádni való, szeretem is az órát lesem mindig, hogy mennyi idő, van még belőle. Jó lenne, ha megállna párnapra!:inlove::D Nálam se kéne sokat, fizetnie annak aki venne valamit.;)xD Az órát a kutyásnál meg azért, lestem mert untam. Az elején még jó volt, de amikor a kipipált feladatot is vissza állították, no akkor már, csak azt vártam. Hogy újra kész legyen, dobjak még a másik CSÍK -ba is, de onnantól már nem szerettem, sőt vártam a végét.

Fätum, Maszatka47, Gio és 6 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jól számoltad kedves, most arattam, bőven 8000 feletti tp-t illetve btp-t lehet kihozni a 2x2-es kütyüből;):p /db...jó ez nagyon! én 8nál tartok, de én totál kiürítettem a vegyest, jól jön az a banán, még csak 326. szinten vagyok a bahán, de máris előre parázok, hogy jövőre hogy lesz banánom, ha elérem a 400-at...:DxD baha fejlesztésről is csiripeltek a madarak...most kezdem érteni a nagyokat, hogy ennyire hajtanak a banánokra...szóval elsőbbséget élvez, eventben, gazdakörben...persze, ha minden jól megy 1-2 kitehető még összejön...de nem akarok telhetetlennek tűnni, és elégedetlen sem vagyok. ;) sőt!

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  15. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

Sziasztok!
    igaza van mamarygennek , én 109 - es szinten vagyok és a bölény az első ól , ami hiányzik . én is kiváltottam a titkosakat a mostani event nyereményei közül és most sem kaptam bölényt :( , szeretném majd megszerezni , de a gazdaköriket a piacról is meg lehet oldani ( én is így oldottam meg , figyeltem , hogy mit lehet jó áron eladni , amit viszonylag gyorsan le tudsz termelni , esetleg terménynövelőt használni , pl. zabkenyér a búzára ) , többször be kell nézni a piacra és ha viszonylag jó áron látsz valamit akkor nem kell habozni . igaz , hogy nem azonnal végzel a feladatokkal , de ha lenne ólad , akkor is ugyanez lenne a helyzet :)

Maszatka47, Gio, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! A bermudák közelében, kalandoztam de eszembe jutottatok, kedves horgászok, mivel hosszú lett volna az utam idáig. Gondoltam, hogy mit nekem az eltűnésekről szóló legenda, én át úszom keresztül rajta így hamar ideérek. Itt volt a baj, a közepénél eltüntem , alig találtam meg magam. De megvagyok, lehet próbálkozni újra!:D:D:D:D:D

Fätum, Maszatka47, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. dominic

dominic Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a gratulát! :D:inlove:
    Igyekeztem hasznosítani az itt olvasottakat.;):D:inlove:
    Vannak dolgok amik csak úgy ránk tapadnak, mert azt hiszik mi vagyunk az anyahajó. xD:D:inlove:

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  18. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Igazad van, csak a piacon jó árat találni, ritkán lehet. A bölényről azt se tudom, hogy mit fogyaszt, ha volna akkor lehet, hogy kienne a gazdaságból. ;)

Maszatka47, Gio, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Ha most kirakod és lesz belőle bölény jól jártál. Ha később rakod ki akkor már a piacon is elérhető áron lesz az is. Most is annyi az esély mint később.

Maszatka47, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész vagyok xDxDxD

drunyi, Maszatka47, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.