Visszajelzés Trópusi fogócska eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.6.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Szerintem ha figyelemmel követted volna ezt a topikot (a következő eventeknél is ajánlatos) többször is láthattad volna a nyársorrút és a polipot is. Csak röviden, én csak luxust gyártottam, kb minden reggel horgásztam 8-10-szer és 90%-ban hegyesorrú és polip jött kivéve a tegnapot amikoris szerintem jól belepiszkáltak mert alaposan leromlott. (nekem legalábbis) Holnap reggelre lesz még tizen luxus horgászásom meglátom, hogy tegnap talán csak nem volt formában a neonzölden és élesen rikító karika.:)

Tehát itt nagyon jó tanácsokat olvashatsz minden event alkalmával. Mit, hogyan, mivel, stb stb.

Fätum, linzenpolc, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvasom, hogy igaza van mamarygennek.
    Ha Te mondod.

De a másik két játékosnak is igaza van.

Na ez már olyan, mint a székely falubírónak az esete.
    Vagyis beállított 2 panaszos a bíróhoz. A bíró meghallgatta egyiket és azt mondta? Igazad van fiam. Utána behívta a másikat és meghallgatta őt is, és azt mondta: Igazad van fiam.
    Miután a másik is kiment megszólalt a jegyző: De bíró uram! Mindkettőnek nem lehet igaza!
    Mire a bíró : Igazad van fiam.

Utoljára szerkesztett: 3.7.17
    Fätum, Swordfish, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Csak egy pillanatra bekukkoltam erre:
    - Bíró uram annyira fáj a kezem ettől a sok horgászástól hogy úgy gondoltam abba fogom hagyni.
    - Igazad van fiam.
    De nem lehet hogy ott hagyjam a sok értékes nyereményt, ezért folytatom.
    - Igazad van fiam.
    És hogy ne felejtsük a régi eventet, cakát a kutyásoknak:
    és cakát a macskásoknak:

Fätum, -happy58-, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  4. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Megint ez a nóta? Már évekkel ezelőtt el lett mondva, hogy ha titokfát veszel, lottót veszel. Csak itt nem 1:43 millióhoz az esélyed, hanem 1:300-hoz.

Swordfish, Sali~*.*, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  5. -mariska80-

-mariska80- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A sok tanácsot megfogadva,amiket írtatok,most készen lettem!A felhősor kiváltva:inlove:,a retró sorom kiegészítve és így is csak a csillagok maradtak bent a horgászboltban...Bár bölényem nekem sem lett,nekem nagyon bejött ez a horgászat!

Maszatka47, Gio, Swordfish és 11 más kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nagyon jó kis event volt ez (a süteményestől már előre félek).

Igaz a végére eléggé megrokkant a horogkészletem, de már úgysem tudok mit venni. Mindent kiváltottam, még az új felhőhöz egy teljes plusz készletet, meg a retróhoz is 1-2 plusz darabot. Hátha lehet vele piacozni.

Gio, Swordfish, -mariska80- és 6 más kedveli ezt.
  7. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Szép jó reggelt mindenkinek!!!Szeretném én is megosztani eredményeimet veletek,mert számomra itt vége,mert délután mire haza érek vége lesz az eventnek:cry:Első horgász eventem volt és óriási sikerélménnyel zárhatom.Megszereztem mindhárom felhősort , kiűritettem a vegyest és habár a bölény nem akadt a horgomra sikerült sárga rókát , narancs sast , európai borzot ,vakondot és számomra ritkaságnak számitó fákra szert tennem.:DÖrömmel olvastam,hogy majdnem mindenki óriásit alkotott.Rengeteg mesterhorgásszal vezérelt össze a sorsom.;)Csodás szép napot nektek , aki még folytatja annak sok szerencsét!:)

Fätum, -happy58-, Gio és 21 más kedveli ezt.
  8. babi358

babi358 Fórummogul

Na végre én is befejeztem a felhősorom éreget még jutott partipörire is, hát most jól érzem magam.Még van egy kis idő ami belefér megpróbálom és megvagyok elégedve!

Fätum, Maszatka47, -happy58- és 7 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Én leteszem a lantot, vagy inkább pecabotot. Az utolsó fogásom három karhal volt, minden jó, ha a vége jó alapon.Nem mintha eddig panaszkodtam volna.Gyanítom, hogy ebben a Te kezed, akarom mondani az uszonyod is benne volt.
    Remekül finiseltem, sikerült kiváltani a matricát is, így most boldogság van. Mondjuk más nem is maradt.

A fákat én is kiraktam, bármi is lesz belőlük, talált dolog, csak el ne felejtsem megnézni, hogy mi az a bármi.
    Hagytam halat bőven. Jó fogást!

Fätum, Maszatka47, -happy58- és 6 más kedveli ezt.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Mindent kiszedtem, ami kellett, csak buliból pecázgatok. Jó fogást a továbbiakban!

Fätum, Maszatka47, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  11. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Hát nem tudom, hogy csináltátok nekem nem sikerült megcsinálni.Pedig becsülettel dolgoztam de még kellene 200 pénzecske.Úgy döntöttem az egyébnél elköltöm.Remélem jól csinálom.Gratulálok az ügyeseknek.

12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az üres felhőt érdemes kiváltani, hiszen cserenapon / eddig legalább is úgy volt/ beszerezhetőek a hiányzó kitehetők!

Utoljára szerkesztett: 4.7.17
    Fätum, Maszatka47, -happy58- és 4 más kedveli ezt.
  13. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Úgy gondolod? Nekem a cserenap sem jött be, de megpróbálom.Most nem tudom mi történt 99%- ban az eventeket megtudtam csinálni.

14. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot !
    Aki még pecázgat, annak jó kapást !
    Aki már befejezte, annak gratu ! :):):)

Maszatka47, lukimi, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép, jó reggelt kívánok! Gratulálok a sikeredhez örülök, hogy sikerült kiváltanod mindent!:inlove::DEz a szép befejezés, ilyet kívánok mindenkinek!:inlove: Kívánok neked,további szép napot, a titkosokhoz szerencsét!:music:A titkosokat kiraktam most reggel, már csak várakozom.:D:D

Fätum, Maszatka47, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  16. megirn

megirn Aktív író

Sziasztok!
    Kész vagyok, már mint avval amit beterveztem, már vagy két napja. A ráadás a retró felhők kirakói. Kiváltottam majdnem mindent a vegyesből. A titkosokat még nem raktam ki, lesz még egy aratásom és pecázni is fogok még. Soha rosszabb eventet. Gratulálok azoknak akiknek már meg van minden. Hajrá azoknak aki még küzdenek. :):):):);):inlove::inlove:

Maszatka47, Sali~*.*, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  17. -viksza-

-viksza- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy talalom meg a felhősort? Hogyan kell belelépni?

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello mindenkinek.Bár nem hiszem hogy van ilyen,mert könnyű event volt,de azért megkérdezem. Van valaki aki nem tud kiváltani valami kitehetőt a felhőjéhez, mert akkor írjon és szivesen kiváltom neki és cserenapon elküldöm,maradt vagy 30 luxuscsali és már nincs semmire szükségem.

19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nagyon tetszett horgászás!!!xDxDxDA boltban csak a csatnit hagytam ki,viszont 2 kitehető, a jobbik fajtából meg van +-ban!Ja és ólakból nem lett bölény, de sárga róka huhhhxD

Maszatka47, -happy58-, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Mindenképpen horgászd el, mert a csalit nagyon gyatrán váltják az érmékhez vagy a halakhoz képest.

Maszatka47, miniowl, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.