Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

pedig nulla nélkül szimpatikusabb xDxD

nemethpgabi, OJani, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Tamás, a Horgászós boltban felkínálja a vásárlási lehetőséget a csokis palacsinta receptjére.
    Azt mondod, hogy ne váltsam ki, mert nem fogom tudni gyártani (vásárolt csokoládésziruppal se ?)

bindi5454, staramajka és Dyny kedveli ezt.
  3. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Ha vásárolsz csokoládészirupot a piacon, akkor tudsz késziteni csokispalacsintát.

bindi5454, erzsike511, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Lesz ez még rosszabb! Nem kell aggódni!
    Észrevettük. Pedig nem is akarjuk megvenni. Egyébként az eventismertetőben furcsa módon kifért. Itt letakarták, szándékosan, hogy csak a rafinált gazdák vegyék észre.

Ez izgalmasan alakult: 4 prémium és 3 luxusból 261 érme.
    3 luxusból 3 nyársorrrú, 4 prémiumból 2 polip, 1 homár 1 papagájhal. Az egyebeket szinte mind letakarítottam. A nyársorrrút legalább 3 eRrel kell írni, mert egyébként fogpiszkáló, nem nyárs. Hat eRrel írva már karrrrrrdhalnak számít.

nemethpgabi, hűha, dominic és 6 más kedveli ezt.
  5. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Kedves Tamás
    Feloldanád a két válasz közti ellentétet.

6. Dyny

Dyny Fórumgróf

Próbáld meg a napi 2 aratást, megfelelő ólakkal, mint szamár kaméleon stb., bahán meg panda, teve, aztán majd kiderül. Szerintem nem teljesen lehetetlen event ez.

Lehet hogy túl optimista vagyok:D Én arra akartam kitérni, hogy szerintem 40 luxus csalit nem lehetetlen összehozni. Hogy az végül mire lesz elég, az akkor valószinű egyéni szerencse faktor is lesz. De én bizakodom, hogy nem lesz senki annyira peches, hogy annyiból ne hozza ki a neki tetsző dolgokat az eventből.:)
    Én optimista vagyok, úgy látszik túlzottan is, de szerintem igen, annak elégnek kellene lenni mindenre:)

7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A pékség 3. szintje kell hozzá.

bindi5454 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Csokoládés palacsinta receptje : régi event nyeremény, és most ebben megszerezhető a recept.
    Csokoládés szirup : régi event nyeremény, ebben az eventben nem szerezhető meg a receptje.
    De, a piacon kész termék vásárolható. Tehát megszerzed most a csokis palacsinta receptet, veszel magadnak csoki szirupot a piacon, akkor tudsz magadnak csinálni csokis palacsintát.

Az a válasz, lehet kicsit félre érthető, de Kérlek olvasd el mire is írtam. Azt írták hogy vesz a piacon kész terméket, utána tudja gyártani magának.

ada77201, dominic, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Köszi, akkor megszerzem.

10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszönöm, így már értem, tehát kiváltom a receptet. További kellemes estét !

11. Kingaoo75

Kingaoo75 Utánpótlás-írogató

Első aratás: 22 db érme. Nem csüggedni, jöhet a jég feltörése és nincs hova bújni a halacskáknak, még a trópusokon sem.

bindi5454, ViriTündi, Brigi031976 és 2 más kedveli ezt.
  12. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Szerintetek melyik csalival lehet legjobban kihozni a legtöbbet???;)

13. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Hát ez az event sem lesz a kedvencem. Eddig 4 luxuscsalit tudtam előállítani. Az előző kitehetőit sem sikerült megszerezni, a felhő üresen van, úgy látszik, úgy is marad. Ez a mostani is felejtős lesz.

14. taga1

taga1 Fórum biztosa

3 polip 18*3=54, 3 gömb 3*15=45, 3 papagáj 3*12=36, akárhogy számolód ez 135, hogy jött ki neked 48????

15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Szia!
    Egyértelműen a luxussal: pl. ha kifogod a kardhalat - miért is ne? ;) - akkor rögtön 3X25 érmét kapsz. Ugyanez prémiummal "csak" 2X25 érme. Hajrá!
    Eddig nekem 10 prémiumból (mert véletlenül azt kevertem:mad:) és 4 luxusból lett összesen 313 érme. Fog ez menni! Jobb, mint az első horgászás :D

16. 1süni

1süni Törekvő

Oké,Köszi,akkor azt keverem!;)

bindi5454 kedveli ezt.
  17. imike911

imike911 Fórum hercege

Gondold csak át újra! 3 gömbhal az csak egy adag, vagyis 15 érme. 3 polip az másfél adag, mondhatjuk 18+9 érme és így tovább. Sajnos nem darabonként adja az érmét, hanem kategóriától függően 1,2,...,6 halért.
    Na, mindenkinek sikeres pecázást!

meszimarsi és bindi5454 kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Cygnus!
    Régen írtam már a fórumra, most muszáj megtennem. Teljesen egyetértek veled mert vannak szerencsés és kevésbé szerencsés farmok.Többször is kipróbáltam! Azért még olvasgatok, de keresek én is egy új játékot, nem fogok tovább bosszankodni.Az hogy nekem több mint öt év alatt egyetlen egyszer se adott hetes-nyolcas szintű állatot, azon már túltettem magam pedig kipróbáltam a nagy tenyésztők módszereit( mindent kipróbáltam amit a sikeres tenyésztők lefényképeztek)Több mint egy hónapja nincs mozi nálam, erre egyszer azt válaszolták, hogy senki sem ígérte meg nekem, ez igaz de vannak olyan gazdák akik naponta többször moziznak. Félreértés ne essék, nem irigylem csak szeretném az én farmomon is. Az esélyegyenlőséget hiányolom, de sok tekintetben. Nem akartam negatív lenni, de keserű szájízzel kezdtem el ezt az eventet is, emlékezvén még ez az előzőre.Szerencsére vannak nagyon jó és aranyos gazdák, a előző pecás megoldódott, de nagyon rossz érzés, hogy csak úgy tudok előre jutni ha mások kisegítenek.
    Lenne egy kérésem, ha találsz valami hasonló játékot,priviben írd meg nekem légyszíves. Ugyanez mint a farmnevem.
    Szép estét!

19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Mai összes felrepim eddig
    Horog 204
    Fémlemez 69
    Toll 61
    most éjszakára minden területen ólak vannak kivétel a Szigeten az esőerdőben..

Utoljára szerkesztett: 19.1.16
    bindi5454, Gio és missuzy_53 kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Közben visszaolvastam, elnézést kérek, nem akartam a frászokat ráhozni senkire, csak tény ami tény, amikor a két csokis receptet (szirup & palacsinta) meg lehetett szerezni a Magyar eventen (2012. márciusában), én még nem játszottam. Emlékeim szerint azóta sem lehetett semmilyen formában hozzájutni, ezért én így is örülök neki, hogy egy kicsit "féllábas" a dolog, és bízom benne, hogy a nem túl távoli jövőben sikerül majd a Csokiszirup receptjét is megszerezni. Szóval szerintem mindenképpen megéri azért a 80 érméért kiváltani a Csokis pali receptet, akinek még nincs meg, ne hagyja ki. :)
    Akinek eddig nem volt szerencséje, ne adja fel és ne legyen elkeseredve, ez még csak az első nap. Meg lesz az a felhősor (akinek nehezen gyűlik a tallér, először azt váltsa ki), a rávalókat pedig meg lehet szerezni ajándékba vagy cserével. Biztosan lesznek, akik többet váltanak ki egy db-nál a kitehetőkből.
    Nóci se legyen nekikeseredve, mosoly :), szeretünk:inlove:!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.