Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Azt a, te PharmerGazda (vagy hogy is kell írni pontosan, bocsi) babérjaira törsz?

Egyébként tök igazad van!

Cora

csio70, Gulus49, OJani és 12 más kedveli ezt.
  2. z2856

z2856 Fórumprofi

Nem volt sok, de erős, fejbe kólintott :) egyébként pont, hogy ma még korán van, még jöhet 23 óra, 28 percen keresztül bármi :D

hóóvirág, bubor75, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  3. z2856

z2856 Fórumprofi

Dehogy török :) amiket ő ír, az olyan, mintha deriválna és integrált számolna minden mondatában :D

csio70, Othep, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  4. Dyny

Dyny Fórumgróf

Neked lehet, mások már éppen az ágyikóban álmodnak kardhalakról és polipokrólxD

Rám még egy aratás vár ma, farmon kaméleonok, szigeten pandák, majd hozok eredményt hogy mennyi csalitollat kaptam.

5. z2856

z2856 Fórumprofi

Az előbb arattam egy pandás/pávás/szamaras/kaméleonos kört, alapszintű ólakkal: toll: 108, horog: 43, fém: 22.
    Csak még azt nem tudom, hogy ezzel az eredménnyel a jó vagy a rossz szerveren vagyok ;)

Jó aratást neked :)
    na húzok aludni, mielőtt még többet ártanék :D

6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Az nem olyan nagy baj, képzeld, én valamikor profi módon deriváltam és integráltam, de tényleg!

nemethpgabi, Dyny, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  7. z2856

z2856 Fórumprofi

Nem is merem megkérdezni, hogy kényszerítettek rá a főiskolán vagy csak úgy boldogságból :D félnék a választól ;)

nemethpgabi, Dyny, Othep és 3 más kedveli ezt.
  8. kingababa64

kingababa64 Haladó

Horgászni éjjel szoktak felénk menni és ha nem fognak semmit,akkor reggel boltba vesznek halat,hogy üres kézzel ne menjenek haza. Horgom,tollam,lemezkém van,de miként ,hogyan tovább,azt én se tudom még.Ma éjszakát úgy veszem,hogy hiába minden,mert horgász engedélyt nem találom. Alszok egyet inkább és majd holnap tiszta fejjel jobb lesz a gondolkodás és fogás is talán,mert most még gőzöm sincs róla,de halászlé holnap nem lesz ebéd így. Felhőt is csak életben látok most még.Tehát ötletem sincs még,de logika kell hozzád az biztos és ezt szeretem benned Farmerama,hogy ilyen kezdetekkor oly érthetetlennek érzem magam Én is,de majd kattan, ne félj ! :) :)

Dyny, gyfa, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  9. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Szia!
    A malomban az események fülre katt - ott tudsz a "szerelékeidből" csalit késziteni és irány a horgászat.

bindi5454, Marika312 és Baby72 kedveli ezt.
  10. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok ki tud nekem segíteni,kevés fémem és kevés csalitokat arratok

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm kedves szavaid! Látod ez az egyik amiért még itt vagyok, mikor nagyon le vagyok törve, mindig akad egy kedves gazda aki visszarángat a földre. Az élet sem fenékig tejföl, akad ott egy kis savó is.
    Tegnap tönkölybúzával vártam az eventkezdést, de vannak egy területen hosszúérésű ólak, az esőerdőbe csak fák,és eddig csak 4 luxuscsalival bírtam kezdeni, hogyan lesz ebből kész event? Szép napot Mindenkinek!

Dyny, .Rozmaring., bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  13. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

ne bánkódj nekem is csak ennyi volt.

bindi5454, Marika312, mária4702 és 2 más kedveli ezt.
  14. Csivava1980

Csivava1980 Járnitanuló

Sziasztok
    Mosómedve jól adja a csalitollakat 13 ólból 12 db-ot .

Utoljára szerkesztett: 19.1.16
    csio70, sziszi1965, OJani és 3 más kedveli ezt.
  15. katasok

katasok Járnitanuló

Segitséget szeretnék kérni. Most aktiváltam az előző felhősort, amit ad 2 titokdoboz ezt hol találom .

16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Az első horgászásom: polip 4, gömbhal 2, homár 6, makréla 2, papagájhal 4, egy kivételével /már nem tudom melyik/ alapcsalit használtam. Összesen 58 érme.
    Sok jó halat Nektek!

bindi5454 és Marika312 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a váza ikonban az elhasználódó címszó alatt a Titokdoboz feliratot keresd.

Kukori.és.Kotkoda és sziszi1965 kedveli ezt.
  18. katasok

katasok Járnitanuló

Nagyon köszönöm a gyors választ.

19. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Mivel nálam még ólak és fák vannak mindenhol, így horog híján csak 5 luxuscsalit tudtam eddig gyártani, de az eredmény:
    5x3 nyársorrú! :inlove: Összesen 375 pont.
    Ez 4 tökéletes és 1 elbénázott kattintással :)
    (Ha ez így marad, nem lesz okom panaszra... de ezt csak halkan, nagyon halkan merem megjegyezni...)

Sok sikert mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 19.1.16
    csio70, Dyny, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  20. Łecsó

Łecsó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Örülök mások sikerének,de.....Szerintem az már gáz,ha 100%-os találattal csak rákokat ad. Már megint 1 szerverfüggő beállítás,király:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.