Trópusi halfogócska event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Luxus helyett sikerült prémium csalit keverni. >:( A nyári event vége felé a lányom horgászott. Már mondtam neki, hogy ismét kezébe veheti a pecabotot. :D

Sok-sok vízi jószágot mindenkinek!

2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    Nálam csak ólak vannak kint egyelőre, mert azt gondolom, itt a problémás összetevő a csalitoll (mivel azt csak ólak aratásakor kaphatjuk). Igyekszem megtalálni, melyik az az éréshossz, ami már ad tollat.
    Egyelőre a Bahán (is) elég jól adják az ólak...
    0 percezni később is ráérek majd, a csalitoll mennyiség függvényében.
    Sok felröpit és sok sikert Mindenkinek!:)

3. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

Kedves brozsa, és a hozzám hasonló kevésbé szerencsés játékosok! Tavaly kb. fél évet kihagytam pont ezért ,elegem lett abból, hogy 5éve játszom és a felröppenők miatt nem tudom befejezni az eventet, hogy a titokólak és fák nálam soha nem adtak újat, cserenapon meg fél farmot kértek érte gazdák, szóval elegem lett még be se néztem a farmra. Aztán mikor már elszállt a mérgem újra benéztem, először kétségbeestem,mert annyi újítás volt,hogy gyöztem kapkodni a fejem, és persze jó sok új dologról lemaradtam. Most újra itt vagyok, és azt tanácsolom mindenkinek vegyen egy mély levegőt és szép lassan fújja ki. Tudom most se lesz meg a felhősorom kicsit elszomorít de már nem mérgelődöm rajt annyit. Tudom nehéz ezt annak elviselni aki mindig a 100% hajt, én is ilyen voltam ,de most már azt mondom nem hajt a tatár ha meglesz meg ha nem akkor nem. Ha 1 év alatt lépek szintet nem számít. Kitartás mindenkinek.;)

4. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Tegnap este csináltam egy luxus csalit de még 1,5 órát várnom kellett volna rá így most reggel pecáztam nem hittem volna de elsőre nyársorrút fogtam azt hiszem ez az én eventem lesz :D

5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.

Nekem a ++hód, ++rén, narancs kacsa, sárga teve, ezek 1forma érésűek, napi 3x arathatók, és sok pannival 1:1-ben adják a röpiket.
    Persze volt 0 percezés. A felhő már aktív;).
    Hajrá mindenkinek.

6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok ! Gratula annak, aki már kifogta a "főfogást" ! Nekem még nem sikerült, pedig kipróbáltam mindhárom csalifélét. Sebaj, ami késik, talán nem múlik. Mindenkinek pecázós sikereket kívánok !

7. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Szép napot, jó horgászást!

Hát azt hiszem ez megint nem az én eventem lesz. 10 prémium csaliból 2 polip és a többi az adható legkisebb. Nem baj, a kitehetőt kiszedem ha tudom, ha nem akkor csak banánt és a titkosakat .
    l

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ne keseredj el, nekem se lett jobb, én úgy gondolom, ne kapkodj, csinálgasd és a végén dönts mit váltassz, még 1 nap sem telt el. rengeteg idő van, bármi öszejöhet még.:)

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Én még gyűjtögetek, mindig így kezdek minden eventnél..
    Olvasgatok majd pedig figyelek.. :) Mikor meg van fejben a taktikám akkor kérem egy Kedves szomszédom tanácsát,/aki segit a kicsi szomszédjának/
    Sikeres eventett Mindenkinek
    Tehát én így müködöm :D de a végére Mindig meg van minden amit szeretnék föleg a felhö..

10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szép napot minden horgászónak! Gondoltam megosztom veletek sz eredményemet ill tapasztalatomat.
    Kevertem eddig 15 csalit, van 488 érmém,nem mondanám rossznak,de nem értem,mikor miért azt kapom amit kapok.Legutóbb 3 különböző helyen sikerült megállnom és mindig polipot kaptam luxuscsalival,szóval akkor nem számit hol áll meg? Amikor teljesen elbénáztam,már a kör közepén megállt kaptam egy nyársorrut.Szóval érthetetlen nekem,agy szőke vagyok ennyire.
    Sok nagy halat kivánok mindenkinek.

11. taga1

taga1 Fórum biztosa

Igen értelek és igy is van, de én az érmét számolom, tehát ha a gömbből 2x kapok azt nem számolom, csak amikor látom, hogy adja az érmét az nekem 1 gömb. Tudom nem igy kellene, de nekem egyszerűbb, mivel az érmék száma érdekel és nem az, hogy ezért hány darab polip, gömb, papagáj kell. Saját logikám szerint számoltam, ezért nem értettem, hogy lehet ennyire keveset összeszedni 3 luxusból. Eddig 2x arattam 10 prémium 7 luxus és kaptam 452 érmét. Szeritem Dyny-nek igaza lehet a többségnél 40 luxusból ki fog jönni a kellő mennyiség.

hóóvirág, bindi5454 and pormacska1 like this.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Learattam az óljaimat összesen 188 db csalitollat adtak.
    A szamáristálló, kaméleon, panda, denevérbarlang, és a teve 100%-ban adta bajuszgyár és bőröndbolt pedig 50%-ban.
    Reggel gyorsan leteszteltem a tyúkokat azok is remekeltek 33 ólból 6 felröpi ami szerintem nem rossz 1 óra alatt de még csinálok velük pár kört hogy tudjak átlagot nézni. A bahán tettem ki majmot, lajhárt és elefántot a farmon pedig páva és ló van majd hozom ezeket is.
    Azért a sok panni meghozta a várt eredményt.

13. z2856

z2856 Fórumprofi

Szia,

érdekelne a tyúkos átlag, mert nekem meg a kakukkal kellene haladnom, kérdés, hogy nekiálljak-e lecserélni az ólakat, ebben az átlagod sokat segítene, köszi előre is.

z2856

14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Kiírom mindenféle képen viszont nekem 18 pannival jött ennyi ennek függvényében tervez :)

15. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Melyik kornel erdemesebb kattintani, vagy nem szamit?

bindi5454 and szellorozsa like this.
  16. mamszi70

mamszi70 Haladó

Ahogy olvasom és tapasztalom nem számít az ügyesség, beállitás kérdése az egész. Én csak a legkisebb csalikat csinálom, de már többször volt kardhalam. A karikát a legkülső körben állítottam meg és kaptam többfélét, szóval nem az ügyesség számít. Ha jól emlékszem a régebbi horgászásnál valaki azt írta, a legjobb eredményét behunyt szemmel érte el.

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szerintem is jól gondolod..én is tettem ki még ólakat..meg fákat ..mert kevés volt az a fémlemez:) az meg fából van.

18. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia mingo
    Szerintem nem számít, de én mindég bentről kifelé szoktam megállitani a középső világosabb kör előtt, igy volt, hogy egymásután 3x a legtöbbet adónál állt meg, de volt amikor a papagájt adta. Zsuzsa

19. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem is az a tapasztalatom, hogy a szerencse nagymértékben befolyásolja,
    hogy milyen halat fogunk ki.
    Luxuscsalival is lehet kifogni, gyengébbet is,.
    Ha eltalálod a kört, még akkor is.:)

20. Szama

Szama Fórum veteránja

De ahhoz, hogy 40 luxusból kijöjjön a kellő mennyiség, nem árt, ha kardhalat fogsz ki. És pontosan itt a bökkenő. Van akinek 5 luxus csaliból 3szor kardhalat ad, nekem 4ből egyet sem adott! Itt jön be a szerencse, mert ez annak kérdése, ezt pedig irányítani nem tudod. Nem értem, hogy miért kell vagy negyvenszer elmondani, hogy hiába elég 40 luxus csali egyeseknél, ha másoknál a luxus csali nem kardhalat ad, hanem gömbhalat, papagájhalat, és ritkán polipot. Nem olyan bonyolult ezt ám felfogni, csak figyelni kellene másokra is. Azok, akinek jönnek akardhalak azt természetesnek veszik, és nem értik meg, hogy másnak nem adja úgy a rendszer, mint nekik. Persze, hogy a szerencsések rosszalják, ha valaki nem ámuldozik az eventről, csak nem tudom, hogy mit szólnának hozzá, ha a rendszer nekik sem adna kardhalat, csak kevesebb érméket adó halakat? Vajon akkor is azt mondanák, hogy elég 40 db luxus csali? Nem hinném. Az előző halászós event sem volt nyerő, pontosan azért, amiért most sem. Mert teljesen mindegy, hogy hol fogod megállítani, vagy hogy milyen csalit használsz. Mivel a programozástól függ, hogy mit kapsz. Befolyásolni minimálisan tudod, amivel nem mész sokra. Éppen ezért jó lenne, ha nem piszkálnák a játékosok azokat a játékosokat, akik kimerik mondani, hogy a játék nem fair. Mert ez így van, és így is volt mindig. Amit nem értek, hogy a BP minek erőlteti a közvélemény kutatást, ha továbbra is olyan eventeket készít, amelyben a "szerencsén" múlik a dolog, és nem a játékosok munkáján?! Ennél az eventnél is garantált lesz, hogy sokan lesznek elégedetlenek, és többnyire ugyanazok a játékosok, akik az előzőnél is pórul jártak. Nekem akkor se volt szerencsém, és nagyon úgy néz ki eddig, hogy a mostaninál is ez lesz. Nem sajnálkozást kérünk, hanem azt, hogy ami másoknak jár, az nekünk is járjon, mert úgy fair.

Thread Status:
Not open for further replies.