Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a váza ikonban az elhasználódó címszó alatt a Titokdoboz felíratot keresd.

2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Sajnos a szerencsémtől nem vagyok elájulva én sem, de majd lesz valami. Ami nem jön össze hát így jártam vele. Az előzőnél is 1 kitehetőt cserekor tudtam csak elérni, köszönet érte, persze volt olyan amiből 2 is volt.Tegnap este óta morgok magamban, de még sem szidom az egészet és írogatok ide folyton, hogy elegem van az ilyen eventekből. Tele van 2 földem és 1 sziget ólakkal, még sem jönnek a tollak. Kitettem majdnem az összes piros ólam, de amelyik 6-8 órás semmit nem ad. Pl a piros lóistálló is sztrájkol, semmit nem adott az este sem, ma reggel sem. Kicseréltem másra, majd meglátom hogyan muzsikál. A leghosszabb érésű ólak és a terményesek adnak csak rendesen, az óriás ólak mindegyike ad tollat. Ezekkel viszont az a baj, hogy napi 1x arathatók (szuptáp nélkül, amire nem áldozok)Sajnos nem mertem bízni a rendszerben( a korábbi negatívumok miatt) és elsőre kevés terményest tettem be, ez van :( A halaim sem kényeztetnek el, mert az alsó 2-3 sorban lévők jönnek leggyakrabban, bárhol áll meg az az izé. A szerencsén múló eventekkel úgy látszik hadilábon állok :( Még egy észrevétel: lehet hülyeség a gondolatom, de egyre inkább úgy látom, hogy a rendszer beállításai az idősebb farmoknak kedvezhetnek?. Mert ugyan már mi oka lenne a kezemnek 1x így mássszor úgy kattintani :D Kíváncsi lennék, ha őszinteségi roham jönne a bp-re :D, vagy tudom is én mi, mit tudnának regélni ilyenekről. Semmi bajom vele, csak kissé piszkál még is, hogy megpróbálok mindenre odafigyelni és még sem megy. Érzésem pedig azon alapszik, hogy a lányom farmja majd 2 évvel idősebb az enyémnél, ráadásul 1 szinttel ő még is alacsonyabban jár( volt idő, mikor megunta, elhanyagolta, most már én viszem többnyire a játékot rajta is fél éve kb, különben már elhagytuk volna, több időm van és szeretem is a játékot), még is az a farm szerencsésebb az ilyesféle eventekben. Neki mindig több titokólja, -fája, egyéb értékesebb véletlenszerű nyeremény jön össze az eventekben, mint nekem. Most is azon a farmon 60-70 pénzzel több jött már össze, pedig én rendeztem mind2t. Na mind1, csak most írnom kellett ide, mert amúgy olvaslak rendszeresen benneteket, csak írogatni nem mindig érzem szükségét.

csio70, OJani, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Olyanon vitatkozni egymásnak menni ami nem rajtunk múlik felesleges, semmi értelme. MINEK!!!
    Szerencse itt nincs beállítás van!! Nálam meg a szerencse szó nem is létezik. Emberi gyarlóság nekem mért nem, neki pedig igen!! Magaddal foglalkozz ne a máséval! Majd akkor gyere amikor érdemben tudod nézni a másik eléréseit! Lehet itt mindent leírni véleményezni DE ettől még ugyan úgy lesz minden nálad a játékban és az életben is. Semmivel sem kerülsz közelebb a cél eléréséhez csak messzebb.Ettől meg boldogabb leszel!! Nem!!Csak mérgesebb dühösebb! Sokan nem a véleményeket szóljuk meg hanem amit abba bele teszel az pedig én mért nem Ő pedig igen!

Lillapilla73, csio70, OJani és 32 más kedveli ezt.
  4. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Köszönöm :) Magamtól nyilván még karácsonykor is kerestem volna :D

5. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

szia:) várom a beszámolód, most én is tyúk óllakat rakok le, nem is rossz óránként 6 csalitoll.
    A pecázással az én tapasztalatom is az, hogy teljesen mindegy hol áll meg, azt ad amit éppen akar. Szerintem be van programozva,hogy miből mennyit adhat,és nem a kör fedéssel egyezően.Nyársorrú halat kaptam 2x is úgy hogy a két kör olyan távol volt egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.Vagy szerintem teljes fedés esetén pedig homár jött.Ezek után kár a a körök fedésére törekedni.

OJani, Domos52, csopke1 és 15 más kedveli ezt.
  6. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Mindkét farmom főfarmjára 16 órás ólakat tettem ki. Strucc, béka, galamb, gólya, kacsacsőrű. Egyik farmomon a 44 ólból kaptam 22 csalitollat, a másikon 35-öt. Pedig szinte ugyanaz a 2 farm. A lényeg, hogy valamivel jobban állok, mint tegnap.

csopke1, ada77201, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    felhősor bezsebelve:p:p:p:p
    a többiből ami sikerül,nem gyötröm magam halálra értük8)8)8)
    a prémium csali megéri,mert kettőt ad kapásból:inlove::inlove:
    a simát is próbáltam:10-ből az elején adott egy nyársorrút:inlove:
    mindenkinek jó pecázást és sok csalitollat:):):);)

8. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Bizony ! Nekem is sikerült ! Itt szép lehetsz, de okos nem.:D:D:D:D:D

Domos52, csopke1, Mikulás48 és 10 más kedveli ezt.
  9. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok :) Nekem ez az event sokkal jobban tetszik mint az előző mert én döntöm el mit váltok ki .
    Az előzőnél csak egy nagyon kedves szomszédom ajándékával tudtam aktiválni a felhősort ami ugye kötelezően jött. A rávaló kitehetőből volt több egyforma is de volt ami sehogyse jött :(Most legelőször a titokfákat váltottam ki és lett egy citrancsom ami nem volt és cserével se volt megszerezhető... Szóval akárhogy alakul az event én már boldog vagyok :) Kívánom mindenkinek teljesüljön amit szeretne :)

OJani, csopke1, Gio és 22 más kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Szia! Csalitollat csak ólak adnak sajnos! Az első aratásom az előző esti vetésem eredménye volt! Kívánok neked sok-sok felröpit és jó játékot! :D

csopke1, Gio, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  11. dfecka

dfecka Fórumlakó

Képzeld nekem a titkos fákból lett egy citrancs.Eddig még nem volt, örültem neki.

12. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Múltkor nem igazán tetszett a horgászás de most annyira rá kaptam,hogy alig várom legalább egy csalit tudjak keverni,máris szaladok a macikához.Szerintetek ha a zuram tollas horgász cuccait össze szedem akkor jobban haladok? Mindenkinek további jó eventezést kívánok,én eddig elégedett vagyok lassan de szépen haladok.üdv.

csopke1, Gio, marcsi152 és 12 más kedveli ezt.
  13. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Hát mit is mondjak 33 kakukkólra kaptam 2 db csalitollat szóval evvel már fel is hagytam most nyulakat tettem ki.
    A bahán 13 majomólból jött 6 felröppi ez nem olyan rossz de a tyúk még így is jobb :)

Gio, missuzy_53, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  14. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:) egy területnyi Lajhár adott 10 csalitollat
    Érési idő :4.42 Valentin napi cseréppel most marad ez .. éjszakára meg megy vissza a Panda ..

OJani, Gio, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  15. vekony1

vekony1 Haladó

Kiváltottam a Nyári halfogócska felhősort! az 1-ik ajándék 2 titokdoboz,de nem tudom hol találom!!!! Aki tudja mondja meg. KÖSZÖNÖM

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a váza ikonban az elhasználódó címszó alatt a Titokdoboz feliratot keresd.

Gio, sziszi1965 és LBetti kedveli ezt.
  17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Libuskafarm! Az észrevételed egyáltalán nem állja meg helyét, a régebbi farmomon egyáltalán nem dolgozik a szerencse, van egy barátnőm akit rábeszéltem a játékra, naponta talán ha egyszer belép, és hatszor annyi csalitolla van mint nekem. Nem éri meg gürizni, számolgatni, sőt legjobb volna valami mást csinálni. Az egyik gyerekem már rég abbahagyta, de küldik neki a kérdőívet, hogy mennyire van megelégedve a játékkal. Én úgy érzem nem becsülik a rendesen játszókat.Mindenem ki van váltva, rá is érek, csinálom is rendesen, olvasom a fórumot de elkeserítő a helyzet.
    Bátran kimondom még ha el is tiltanak: én nagyon szerettem a Farmeramát!(régen)

maszatka2010, Domos52, taktor és 5 más kedveli ezt.
  18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

[QU
    OTE="makkanch, post: 423515, member: 1708"]5 luxus csalival 3x3 polipot és 2x3 gömbhalat fogtam... :([/QUOTE]

Szia!

Nem mondod, duplát, triplát is ad? Azt a! csak nem nekem.

További sok sikert!
    Szia!
    Nekem még a mogyorótaposóra sem adott, nem az elefántra!

horandrea70 kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kértem a farmom törlését, így el szeretnék köszönni Mindenkitől.
    Eddig bírtam a sikertelenséget a farmon. Nem okoztak örömet se a könyöradományok, se a szabálytalankodások...
    5 év után szerettem volna, ha valamit nekem is sikerül megcsinálni a farmon, de 27 luxus csaliból még mindig nem tudtam kiváltani a felhőt. Van még 14 luxus csalim megcsinálva, azokat már nem használom el...
    Szóval nem mondhatja senki, hogy nem tettem meg minden tőlem telhetőt a sikerért... de valahogy a beállítás 5 év alatt egyszer sem volt mellettem, és mindegy hogy kerekkerékről, szuperszomszédokról, titokdolgokról vagy tenyésztésről beszélünk.
    Szerettem a fórumot, jó volt veletek...
    Hattyú az avatarom mindenhol a neten, bárki rám írhat, ha valahol még összehozza a sors velem.

További jó játékot kívánok Nektek!

20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Remélem ez nem komoly...:cry::cry:
    Ha mégis, akkor nagyon sajnálom:cry::(
    A Te döntésed, de nekünk hiányozni fogsz nagyon:(:oops::cry:

csio70, mamszi5107, OJani és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.