Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél........
    Köszönök mindent, a sok segítséget, remélem még találkozunk valahol, valamikor......

Most én is elköszönök egy időre, nem szeretem, ha kiforgatják a szavaimat, és olyan embernek állítanak be, amilyen nem vagyok.

hóóvirág, csio70, mamszi5107 és 10 más kedveli ezt.
  2. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Nem tetszik és szívből sajnálom a döntésedet! :cry:

hóóvirág, csopke1, simi1955 és 5 más kedveli ezt.
  3. vekony1

vekony1 Haladó

KÖSZÖNÖM !!!!!

kutyaszálló kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Minden jót szomszéd!

5. taga1

taga1 Fórum biztosa

4 luxusnál háromszor a külső körnél állt meg, majdnem a legszélén és mindháromszor kardhalat kaptam, egyszer a sárga és a kék között akkor polipot. Tudom ez nagyon kevés pecázás, és nem igazán lehet belőle bármit
    Igazad van, de én nem azt írtam, hogy mindenkinek, hanem szerintem a többségnek elég lesz a 40 luxus, ha belegondolunk az sem kismennyiség mire összeszedjük. Ha hiszed, ha nem én is voltam kicsi, sőt ha nagyon öszinte akarok lenni úgy emlékszem, hogy három év után jutottam el arra a szintre, hogy minden eventet be tudtam fejezni. Tudom mások voltak akkor a feltételek, de valahogy nem is csináltam belőle gondot, jutottam amig jutottam. Én a játék kezdete óta itt vagyok ha hiszed hanem a 96. szinten járok. Soha nem boszantot, hogy nem értem még el a 100. szintet. Valahogy nekem ezek az ajándék adó nyuszik, denik, halas event bejön. Gőzöm sincs hogy miért, de müködik. Valdinál pl. soha életemben 400 pontnál nagyobb értékű ajándékot nem sikerült összeszedni mert tökbéna vagyok hozzá. Nem azért írtam, hogy bárkit boszantsak vele, csak a többség számaiból kiindulva gondolom, hogy tényleg elég lesz.

csio70, mingo826 és Ribiszke kedveli ezt.
  6. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Nagyon sajnálom :cry:Szomorúan olvastam döntésedet. Szerettem a hozzászólásaidat. Sokkal több sikert az életben mint itt. HIÁNYOZNI FOGSZ!!!!!!!

hóóvirág, OJani, csopke1 és 13 más kedveli ezt.
  7. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Volt 7 luxus csalim abból 3x melléje talált és mind 3 nyársorrú hal lett, és a többi mind a kis sárga körbe és 2x polip és 2x gömbhal.xDxDxDNa mostantól én nem célzok a sárga körbe.xD:pInkább csak melléje.xDxD:p

8. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

A mai nap folyamán fontolgattam én is ezt a lépést.Nem voltál ezzel egyedül,nem sorolom,hogy milyen szerencséim voltak tenyésztésnél,titokólaknál csemetéknél pörgetésnél stb.De ez a mai pecázás siralmas volt.10 luxus csaliból 112 csillagot vagy mi a fenét kaptam,de mivel ez még az első nap volt még jó,hogy hirtelen felindulásból nem tettem meg ezt a lépést.Sajnálom a döntésedet,tudom nem vigasztal,de nagyon sokan vagyunk ebben a helyzetben.

hóóvirág, OJani, stellácska26 és 11 más kedveli ezt.
  9. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Neon kacsaól aratásából begyűjtött felreppenő: 1 fa ............................ és más semmi............................:(

Gio és .sylvia72. kedveli ezt.
  10. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

Nagyon sajnálom, hogy itt hagysz bennünket, mindíg szívesen olvastam az írásaidat. Ugyanakkor meg is értelek, én is többször csalódtam már itt, és erősen fontolgattam hogy abbahagyom, csak sajnos nem voltam elég erős hozzá. Sokunknak fogsz hiányozni.

hóóvirág, csopke1, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Jucika

Jucika Haladó

Nekem nagyon fogsz hiányozni, minden bejegyzésedet olvastam, most éppen én is ilyen döntést akarok hozni, de most első mérgemben még nem döntök. Pont olyan peches voltam mindenben, mint Te./szdonat/

hóóvirág, hűha, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Ezt most nem lájkolom-.- bízom benne hogy még meggondolod magad:oops: sajnálnám ha nem maradnál, de az igazsághoz hozzátartozik, én is eljátszottam már a gondolattal hogy töröltetem a farmom....de maradtam mert van pár ember aki kedves számomra és csak itt tartjuk a kapcsolatot:) Viszont veled egymás elérhetőségét ismerjük, a kapcsolat nem szakad meg közöttünk!:inlove:

hóóvirág, iboly54, csopke1 és 7 más kedveli ezt.
  13. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Hát akkor te a szerencse fia vagy!Én eddig
    Sajnálom a döntésedet!

csopke1, Swordfish, Lili060504 és 2 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Biztos vagy benne ?! Gondold át mégegyszer !Annyira segítőkész vagy! Rengeteget tanultam Tőled is !Légyszi-légyszi gondold át !

OJani, csopke1, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia Nóci!
    Szerettem a tárgyilagos, higgadt hozzászólásaidat olvasni. A döntés a Tied a való életben minden jót, sok szerencsét és sikert kívánok.
    Imre.

hóóvirág, OJani, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nem találok szavakat! :( ...
    Ha mégsem jönnél többet, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Neked! :inlove:

hóóvirág, OJani, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  17. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Ez katasztrófa! A felhő sem lesz meg.

Boccio71 és barbi021951 kedveli ezt.
  18. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

kivi leszek az eredményre, mert akkor nem kell a leghosszabbakat kitenni, ha bevállik,...bár nekem teljesen elment az egésztől a kedvem

na szóval....

nem is tudom mit mondjak... a 15 db retró++ hódokalól + 4 panni csak 6 jött..
    szóval a tyúkok nálad sokkal jobbak.
    majd holnap kipróbálom én is

Utoljára szerkesztett: 19.1.16
    csopke1, Gio, barbi021951 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Igen ez kimaradt a hozzászólásomból.A szomszédaim.:inlove:Nagyon szeretem Őket és ezért sem fejeztem be,mert mindig tartják bennem a lelket,jobb lesz majd legközelebb és remélem egyszer igazuk lesz.:inlove::)Meg cserenapon is meglehet szerezni amit most nem tudunk.Na de pecázzunk.:D:D:D

hóóvirág, csio70, OJani és 13 más kedveli ezt.
  20. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Minden elismerésem azé aki a felhőt össze tudja horgászni.

csio70, barbi021951 és .sylvia72. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.