Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok a mai nap összesített eredménye..
    Horog:109
    Lemez:67
    Csalitoll:204
    Változó ólakkal értem el. ezeket nyuszi lett a legjobb idöben és toll arányába felesbe adott tollat .. Maradok ennél :)
    Sok sikert és türelmet van még idő :)
    Kellemes estét Mindenkinek

stellácska26, Gio, -Mayacska85- és 7 más kedveli ezt.
  2. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Sziasztok!
    3 elefánt, 9 lajhár: 1toll. Másik aratás: 6 teve + 11 majom: 1 toll. Hogyan lesz ebből 2 felhő és a rávalók? A főfarm sem szórja felröpiket, pedig az összes jobb ól kint van. Másfél hónap óta most torpantam meg először, vagyis másodszor. Az első a tenyésztés volt.
    Kedves régóta játszó gazdák, Sűrűn rendeznek-e szerencsétől függő eventet?

stellácska26 és Babuxx kedveli ezt.
  3. -kowalsky-

-kowalsky- Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!
    Hogyan kaphatok luxuscsaliból papagájhalat?

teréz65 és Boccio71 kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nem, max. félévente. (Illetve ez kb. a 3., amióta játszok, azaz 4,5 év alatt.)
    Több szerencsét és sok sikert.
    Kitartás, ma tényleg kevesebb felröpi jött, de szerintem 1-2 nap múlva felcsavarják az arányokat.

csodabogár1, Baby72, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  5. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Kaphatod. Csak a makrélát nem.
    A mai összesités. tegnap 14 luxus-csali, ma is annyi jött össze. 28 luxus csalival 966 érme sikeredett. Nálam 16-19 órás ólak vannak kinn, széleken sima fa. 0 perceztem tegnap, így az ólak függvénye, naponta mennyit tudok készíteni, de úgy tervezem, hogy csak luxus-csalikat fogok előállitani. Zsuzsa
    Még visszajöttem, mert 2 területem most lett még készen 34 piros denevér, 6 db piros strucc 27-et adott, 40 teve 21et. Csak a számolások miatt írtam az én tapasztalataimat.

Utoljára szerkesztett: 19.1.16
    taga1, breki072, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  6. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Kicsit keservesen haladgatok, de ma még csak kedd van. Majd vasárnap délelőtt fogok kétségbe esni szokás szerint.:oops: Tollak kellenének nekem is, akár legyen az pávatoll...xD Már én is kivágtam a fákat, csak a legfontosabbak maradtak bent. Most kísérletezem, melyik ól fogja adni a legtöbbet. Remélem szintén vasárnap délelőttig ki fog derülni...:cry:xD
    Hugi!
    Ne adj tippet, mert megfogadják! Nem úgy mint a kérdőívek válaszait...:wuerg:
    Drága Noci!
    Nagyon ledöbbentem a döntéseden. Rettenetesen fog hiányozni kedves, segítőkész személyiséged. Nem gondoltam volna, hogy valaha is lesz olyan helyzet, hogy egy "ismeretlen" ember "elvesztése" így tudjon fájni.
    Köszönök mindent!!
    Döntésed tiszteletben tartva őszinte szeretettel kívánok Neked elsősorban jó egészséget, és sok boldogságot!
    Isten Veled!
    Szia ejelaci!
    Ne haragudj, minden bántás és kioktatás nélkül szeretnék írni Neked.

Ebben az univerzumban a legértékesebb árucikk az egészség. Még nem jöhettél rá, ezért őszintén kívánom soha ne is tapasztald meg!

A második mondatod érzésem szerint kissé irónikusra sikeredett egy olyan emberrel szemben, akit nemcsak a játékosok tiszteltek, hanem bátran merem állítani, a modijaink is. Számomra bántóan hatott, és csak reménykedem abban, hogy nem annak szántad.

A bejelentésére láthattad sokan reagáltunk, biztos vagyok benne, hogy privátban még többen.

Nem ismerted ŐT! Kimagaslóan jó ember volt köztünk. Ha lehetne kívánni, ilyen emberekkel szeretném körülvenni magam.

Üdvözlettel: Gabi

csio70, Mikulás48, breki072 és 6 más kedveli ezt.
  7. ejelaci

ejelaci Aktív író

Eddig 24 luxuscsalival 576csillag. Javult az arány az első naphoz képest (7 luxuscsaliból 114csillag). Lett eddig:
    3X3 kardhal,
    7X3 polip,
    9X3 gömbhal,
    5X3 papagájhal.
    Rákot és snecit még nem kaptam, remélem nem is fogok...
    Gondolkodom a prémiumcsalin, mert gyűlnek a fémlemezek és abból majd 3-szor annyit tudnék gyártani, hiszen csak 5 csalitoll kell hozzá, nem 14...

Szia Gabi!

Tudom, hogy jó ember volt, mint ahogy Te is jó ember vagy, és én is jó ember vagyok. Nem vagyok híve a kategorizálásnak... ;)

Vállalom a véleményemet és továbbra is elítélem ezt a jó embert a szélsőséges, a csapatot bomlasztó viselkedéséért... Szerintem teljesen fölösleges egy ilyen "sajnáljatok,mertnehézdöntéstkelletthoznom,devégevan,elmegyek" bejelentést tennie bárkinek is itt, a játékot kedvelők fórumán! Ha nem érted, akkor figyelj csak magadra, hogy rád milyen hatással volt az a pár sor, amit "szegényke" írt... Felemelt téged, vagy inkább lehúzott?!

Egy kis kiigazítás az egészség témához, ha már szóba hoztad. Az egészségének alakulásáért mindenki egyénileg felelős. Leszámítva a véletlen baleseteket, az összes egészséggel kapcsolatos probléma csak és kizárólag az egyéntől függ. Egy betegség nem jön és támad csak úgy véletlenül, hanem azért az állapotért, annak előidézéséért 99,99%-ban az egyén közvetlenül felelős és gyakran több évtizednyi folyamatok eredményét tapasztaljuk magunkon...

Tehát ha valaki tudatosan (pl cigi, alkohol, túlsúly, mozgáshiányos életmód, kevés folyadék-bevitel), vagy tudatlanul (a földjeink, növényeink tápanyag- és vitamin-hiánya miatti minőségi éhezés a városi levegőből belélegzett mérgek) rongálja az egészségét, azzal csak a saját idejét csökkenti, amit ebben az univerzumban tölt el. Plussz annak a kis időnek a minőségét is lerontja drasztikusan, ha nem törődik az egészségével...

A játékra visszatérve, hogy ne legyek off: ma még jobban odafigyeltem a körökre, kipróbáltam a többek által említett "nyomva tartom a gombot és a megfelelő helyen engedem fel" technikát és gyanítom, hogy ennek is köszönhetően javult sokat a nyerési arány. Vagy csak egyszerűen szerencsésebb periódust fogtam ki... :)

hóóvirág, emocy91, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, köszi, remélem én is hogy marad ez az ütem, és akkor nagyon elégedett leszek:)

Sajnálom, ha ilyen peches vagy, de azért megvárnám a helyedben az event végét hogy milyen konkluziót vonsz le. 4 csaliból meg biztos hogy nem indulnék ki. Első 5 csaliból kaptam 3 kardhalat, a következő 5-ből semmit sem, és az utána levő 10-ből még kettőt. Teháé azért van szórás farmon belül is.

Ki tudja, lehet hogy beindul a szerencsefaktor nálad is.;)

A tyúkólakkal meg csak annyit, hogy aki irta, az szerintem Pannikkal dolgozott, vagyis nem mindegy.

Hajrá, hajrá, már nincs sok hátra:D Kitehetőket meg majd vadászol a következő cserenapon:)

hóóvirág, OJani, kisszakács75 és 7 más kedveli ezt.
  9. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Csodabogár,

most ne a "jobb ólakat" tedd ki, inkább a hosszú érésűeket.
    Ha van már pandaólad, a szigeten az a legjobb, illetve a hosszabb érésidejű fejlesztések.

A normál farmra Számodra is elérhetők a rénszarvas istállók, darabjuk 2.500 CSP a gazdaboltban.

Használj érésgyorsítókat
    az ólakra és terményes ólakra, így jobban ki tudod használni az időt csalitoll termelésre.
    - Az ólak érését gyorsíthatod Valentin-napi cseréppel és sajtgolyóval (vagy tojáspunccsal)
    - A terményes ólak érésidejét gyorsíthatod pünkösdi csokorral és mézeskaláccsal (vagy guavalekvárral)

Nem mondom, hogy nincs az eventben szerencse faktor,
    de én inkább csak akkor bíznék a szerencsémben,
    ha minden egyebet megtettem a felröpik érdekében.

Az általad leírt eredmények nem szokatlanok.
    Érdemes az összes földterületet kihasználni és érdemes tervezni, mit mikor nevelsz,
    hogy a szükséges felröpikből gyűljön elég.

Egy kis vagy frissen fölfejlesztett farmmal valószínűleg nem fogsz tudni megszerezni mindent,
    de kiválaszthatod a Számodra legfontosabbakat: mindannyian így kezdtük az eventezést.

Gyakorolhatod a pecázást, így jobb eséllyel fogsz majd értékesebb halat.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran, itt egymástól tanulunk, a kicsik és a nagyok is;)

Jó eventezést, sok szerencsét a pecázáshoz!:)

hóóvirág, OJani, kisszakács75 és 16 más kedveli ezt.
  10. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Köszönöm!

11. nikolina87

nikolina87 Utánpótlás-írogató

Hogyan lehet kiváltani a pékmesterséget?
    A játékleírásban nem az szerepel, hogy meg kell vásárolni. Ha megpróbálom a völgyben, akkor a fizetéshez irányít.
    Köszi a segítséget.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.

Kukori.és.Kotkoda és Gio kedveli ezt.
  13. Laboviti

Szia!
    Vélhetően elkerülte a figyelmedet a leírásban a következő:
    A 3 különböző csali használatakor a kifogott halak előfordulási esélye a megállítás helyének függvényében a következő, ez alapján lehet kalkulálni, kinek milyen csali éri meg majd a legjobban, ki milyen csalit szeretne gyártani :

Kukori.és.Kotkoda, Gio és -kowalsky- kedveli ezt.
  14. boci.83

boci.83 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt!
    Én figyelmesen átnéztem az event ismertetőt, csak azt nem tudom hol van a jó, a tökéletes hely, ugyanis szin szerint a jó helyen pecázok prémium csalival mégis a leggyengébb halat kaptam most is, vagyis mint a múltkor, oly mindegy hol pecázok, azt ad a rendszer amit akar, nem igazán értem a játék készítőit, miért kell a szerencsére bízni egy event sikerességét, mikor mindenki egyformán dolgozik, ezzel csak bosszúságot okoznak a játékosoknak.

nagyjuli kedveli ezt.
  15. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Sikerult premium csalival a legkissebb korben ketszer nyarsorru halat fognom. Tenyleg mindegy hogy hol allitom meg, utanna ketszer egyazon ponton allt meg a kiskor kozeleben es lett belole papagajhal es homar. En is a 96-os szintet taposom, nemtudom mikor kezdtem a jatekot, csak annyit, hogy legelso ev oktobereben, a szuretkor. Ugyan is a kislanyom inditotta, szuretkor teljesen 0-ba maradt a 6 szinten, mert mindenet bedobalta az eventkor meg csp es farmaranya se volt, onnan en folytattam. Sokaig en se tudtam az eventeket teljesiteni, fokent mikor vadaszni kellett a piacon a pillangokat, az angora gyapjut, a tojast meg ezeket. A tenyesztos gazdakoriket meg eggyet se tudtam befejezni mostanig, legnagyobb allatot meg nem sikerult tenyesztenem, de ezen nem mulik majd el jon az ideje es meg lesz.

kisszakács75, Gio, juhosjuc és 2 más kedveli ezt.
  16. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Felho ma reggel aktivalva,a tobbi mar csak plussz lesz a cserenapokra..Kepet majd este mert azt irja hogy betelt a hattertarolojuk...Vicces...:music:

Gio, steve223 és LBetti kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sikerült 8 luxuscsalit összehoznom, egymás után használtam el, 8-ból 1-szer adott kardhalat. :oops:

Gio kedveli ezt.
  18. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok.
    Segítségeteket kérném.. hogy csináljátok a 0 percezést?
    Rózsánál megvan a koránérő termés ,öko-trágyaimádat,szupertrágya imádat, fehér ártatlanság, csatni aktiválva, mégis a sima földben 2 óra 30 perc, komfortban 7,5 óra amit érési időnek ír, pedig locsolva, trágyázva, szupertrágyázva van. Mit csinálok rosszul?

Válaszokat előre is köszönöm

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

516 érménél tartok :) Nem olyan rossz ez. Én nem cserélgetem az ólakat, amiket kiraktam az elején (hosszú érésűek, bahán terményesek, panda, teve) az marad végig. Gondolkozom nulla perces rózsán, de én ezt a végére hagyom, ha végképp nem sikerülne amit elterveztem....

stellácska26 és Gio kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.