Trópusi halfogócska event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. biborka70

biborka70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most szembesültem vele, hogy hiába váltottam ki a csokispalacsinta receptjét,csokiszirup nélkül nem tudom használni.:mad:
    Mondjátok, mit ér most ez az egész? Nem lehetett volna akkor a nyeremények közé betenni a csokiszirupot is, hogy ne legyen hiábavaló az egész???>:(

bindi5454 and Tündi1001 like this.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Az xxl-es fák hogy adják a röpködőt?

bindi5454 and vje0315 like this.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Szilvi:) Gratula a nyársorrúhoz.;) Ha ezt a fajta halat mind kifogod,mi marad nekem?:p:music:

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem jobban, mint a másik. És kétszer szedhető.

bindi5454 and vje0315 like this.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia!

Harmadik farmomra most váltottam ki a palacsintát,...nekem sincs ott csokiszirup gyártásra módom,..DE VISZONT van a másik kettőn és gyártom a palacsintákat itt is!
    Ha csak ez az 1 farmod van akkor megveszed a piacon ott kapható csokoládészirup!

OJani, vje0315, Gio and
  6. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia!Csokiszirupot tudsz venni a piacon is ne mérgelődj.További jó pecázást!;)

7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A harmadiknál pedig szabadságolom magam. Nálam már a rája a hal, mert nagyon változatosan fogom ki halakat, teljesen mindegy hol állítom meg a kört. Tapasztalatom, 1x-re 1 luxus csali, aztán jóval később jöhet a következő, így kicsit jobb a széria nálam, Papagájhal már sikerült 9x, homár 2x.

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi,akkor este váltás.

bindi5454, vje0315 and mimi like this.
  9. Dyny

Dyny Fórumgróf

Csak igy tovább, lassan de biztosan:D Bár ha minden egyes alkalommal igy adja, akkor szerintem én is átállnék errexDxD
    Csokiszirupot meg lehet venni a piacon, és akkor már lehet gyártani a csokis palacsintát, úgyhogy nem volt hiába

Marad még elég mindenkinekxDxD

Én hoztam akkor még egy updatet, 40 luxuscsalira, mivel most legyártottam annyit, pontosan egy db csalitollam maradt. Szóval 40 luxuscsali = 1404 érme:music: Az én farmomon végül elég lett a 40 luxus.

És lehet, hogy valamit állitottak az első naphoz képest, mert az első 10 pecából még kaptam 4x papagáj halat, hiába tűnt úgy hogy nem kellett volna, mert telizöld volt:sleepy: de az utolsó 30-ból már nem jött egy sem:)

Mindenkinek kivánok sikeres pecázást, és sok szép kardhalat:D

10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia Janzi!Hagytam még Neked is.:):inlove:
    Köszi!Gratulálok Neked.Nem semmi érme mennyiséget pecáztál össze.:)

11. GyulaX

GyulaX Utánpótlás-írogató

sziasztok.
    31 db luxuscsali és 328 érme a zöld karikában állítottam meg mindet.
    ugy látszik itt a velencei-tó partján ilyenkor sem jó a kapás....

12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok Szerintem a medvének,nem jó a felszerelése. Úszóssal nem,használunk műcsalit.A Homár-meg nem is hal.Váltva használom a 2-ik és a 3-ik csalit, változó sikerrel de még van idő.Mindenkinek sok sikert a pecázáshoz.

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Már csak a 3.kitehető hiányzik az új felhősorról,de már megvan belőle 63.

14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez vmi. hihetetlen ! 3 luxusból 3 szor nyársorrú a másik farmon, 3ból többet értem el , mint a régi farmon, ahol kb , 30 extrát használtam és egyszer kaptam a legjobbat.

15. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Meglesz biztos minden amit szeretnél van még vissza az eventből 94 óra!Hajrá!!

bindi5454, vje0315 and Gio like this.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Tudod,a próféta....Igazából csak a felhősort tűztem ki célul.De ha a horog ilyen fehér holló,akkor kell is az az idő.

bindi5454, vje0315 and Brigi031976 like this.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hasonlóan "állok" én is. Reggel szerintem kész lesz, sőt talán más ajándékot is sikerül a boltban kiváltani.:)

18. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

No akkor most írom nekem milyen sikeres Horgászatom lett :D
    20 luxusból a következők lettek
    Polip *6
    Gömbhal *7
    Rák *2
    Nyársorú *4
    Papagájhal *1
    Nem panaszkodom majd csak meg lesz a felhő.. nekem csak ez a célom a többi csak ráadás lesz nekem :)
    Én így játszom , ma kevertem először csalikat..
    Vissza van még 93-óra sok-sok mindenre elég ez ..
    Kitartás és meg lesz mindenkinek amit szeretne :)

Last edited: Jan 20, 2016
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én simán gilisztával nyomtam, és már a felhőkből potyognak a halak.
    Az egyebek között már csa néhány felhőkből hulló csillag és Pinki pár sütije nincs áthúzva.
    Jöhet a dögunalom.

20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Az előbb 3 luxuscsalit kevertem, mindhárom kardhal lett, még ilyet, ma valahogy jobban adja, pedig nem mind állt meg a közepén. Jelenleg 876 érmém van :) Még nem váltottam ki semmit most akarom egyben a felhőt a kitehetőkkel, de akárhogyan is számolok külön-külön megvéve is 750 érme, és egyben is :( Azt hittem egyben valamennyi érmét spórolhatunk. Akkor ennek így mi értelme volt betenni? Nem értem. Nem panaszkodni akarok, csak nem értem az opciót. Egyébként nekem xxl-es fák valahogy jobban adják a felröpit, na meg a hosszú érésű ólak gyorsítókkal persze....

Thread Status:
Not open for further replies.