Trópusi halfogócska event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok. A felhőt a rávalókkal most szereztem meg. A többit meg ahogy sikerül apránként még kiváltom. Ha, nemsikerül akkor a HORGÁSZ-medvéből szusi panda lesz!:)

2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Olyan pedig egész egyszerűen nincs, hogy egy farmon / szerveren mindig minden szerencsétlenül jön. És...ez nem egy dráma...hanem egy játék. A kihívások pedig azért vannak, hogy leküzdjük őket (még ha játszunk akkor is) és nem azért, hogy megfutamodjunk.[/QUOTE]
    Erre a hozzászólásodra csak azt kívánom, hogy egyszer Te is tartozz a kevésbé szerencsések közé, rögtön megváltozik a véleményed.
    Egyszerűen pedig van olyan, hogy minden szerencsétlenül jön, pontosan ezért indítottam másik farmot, hogy meggyőződjek róla.
    Meggyőződtem. Kicsi farm naponta egyszer lépek be, és minden megvan, sőt a kisebb ajándékokból is van.A több mint öt évvel ezelőtt indított farmomat még éjszaka is csináltam, eddig egyetlen kitehetőm van. Tudom, hogy ez egy játék, nem is az fontos, hogy mikor lépek szintet, vagy mennyi pengőm van, csak az igazságtalanság bosszant.
    Szép napot!

3. .fehérgalamb.

.fehérgalamb. Járnitanuló

tina07141983 likes this.
  4. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Két farmmal játszom.Az egyiken minden meg van már ,még a boltból is mindent kiváltottam.A másikon pedig küzdök ,de nagyon.A múltkori horgászásnál 1 kitehetőt sem kaptam erre a farmomra,ezek után nem vagyok meglepve,hogy most is polip a legnagyobb kifogott halam luxus csalival.A kifogott halra nincs hatással,hogy érés gyorsítót használsz vagy sem.És még annyit,hogy kb. egyformán tudok előállítani luxus csalit mindkét farmon,mégis itt még csak 360 körül van az érméim száma.
    A kérdésed másik fele pedig elég sértő.Ha valakinek kis babája van akkor már semmi más ne is létezzen számára.

5. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Kedves Angela!
    Ne erts felre, es ne ertsen senki felre, nem akartam senkit megbantani - kicsit nyersre sikeredett. Sorry!:oops:
    Eleg erosen gyerekparti vagyok, de termeszetesnek tartom azt is, hogy a szuloknek ki is kell kapcsolodniuk.
    Viszont ez a jatek nem az a jatek, itt ha nincs az embernek ideje akkor nem er el hatalmas sikereket - kicsiket igen, de nem egetveroket.
    En is tudnek meselni, egyszer abbahagytam en is, mert egyszeruen rajottem, hogy nincs ra idom. Mikor masodjara elkezdtem ujra akkor mas idobeosztasban dolgoztam es tudtam tartani az aratasokat, viszont le kellett mondani sokszor pl. olyan eventekrol, amik csak 1 napig tartottak (lasd telihold), mert nem voltam itthon.
    Ugy vagyok vele, hogy a jatekot alakitom az eletemhez, nem az eletemet a jatekhoz...;)
    Az elmult honapokban kinlodtam minden eventnel a felropikkel meg a kenyszer-vetesekkel, mert elmentem reggel 6-kor es este 20 utan ertem haza. Na bumm! Ez van.
    Most sem akartam nekiallni, mert az elso pecas nagyon pocsek volt szamomra - itt hozzateszem hogy nem volt annyira rossz, de feleannyira volt jo, mint masnak...
    Aztan ugy dontottem megiscsak. Szepen nyugodtan kiraktam az olakat, egyesevel neztem az eresidoket vizzel es csokkentokkel, csinaltam egy tervet mikor mit kell kiraknom-etetnem, mikor kell belepnem es aratnom es ennyi.

Sokan vannak itt, akiknek vannak gyermekeik, kicsik, megis teljesen nyugodtan csinaljak ez eventeket, odaig ernek ahova es kozben elmeselik mit huncutkodnak a kicsik.:inlove:
    Sokszor valasztani kell a VV es a jatek kozott, mindket teren nem lehetunk aszok, fel kell allitani egy fontossagi sorrendet es akkor nem az lesz a fontos, hogy nekem van ma x zsetonom, hanem hogy neked van egy 6 hetes kislanyod, aki nekem nem lesz...8)
    Lehet, hogy en azert jatszom, hogy betoltsem az urt, amit Neked mar nem kell, lehet hogy jo jatekos vagyok, de szivesen cserelnek Veled. :music:
    Tovabbi jo jatekot kivanok!

6. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.
    Ne gondold azt ,hogy írásom hozzád szól azt meg végképp ne,hogy írásommal bántani akartalak.
    Igen tudom olvastam,hogy nemrég pici babád született akihez ezúton is tiszta szívemből gratulálok ,jó egészséget kívánok a családodnak.Nekem 3 gyerkőcőm van a legkisebbik 2,5 éves.nem egyszerű mellette sem elhiheted.
    Tudom nem tud mindenki napi szinten többször vetni-aratni,de ez most pont egy olyan event ahol nem is kell.
    Többen leírták már ,hogy melyik -milyen ólakat érdemes kirakni még cserélgetni sem kell őket ,a fák aratása ha nem xxl fák vannak kint napi egyszeri aratással megoldható. Kell szerencse is a játékhoz ezt senki sem kérdőjelezi meg.De mihez nem kell??
    Engem csak az zavar lassan nincs olyan helye a fórumoknak ahol ne találkozna az ember farmot megszüntető,most abbahagyom írásokkal.
    Van ,hogy elegünk van mindenből ,a játékból .Most megint a játékra nyomom a hangsúlyt.Mert ha már nem játszani jövünk ide ,ha csak a játék bosszúságot okoz akkor el kell gondolkozni.
    De ne az első gondolat a megszüntetésé legyen.Lehet szüneteltetni ,pihentetni a farmot de eldobni főleg 4-5 évet csak azért mert...
    Ha végül mégis az abbahagyás mellett döntesz akkor is az a Te döntésed,és hidd el senkit nem fog érdekelni igazán.
    Azt a bizonyos "kiskaput" viszont nyitva kell hagyni,ha akár napok-hetek-hónapok múlva mégis játszanál legyen ahova vissza tudj menni,és ne kelljen mindent a nulláról kezdened.

7. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Erre a hozzászólásodra csak azt kívánom, hogy egyszer Te is tartozz a kevésbé szerencsések közé, rögtön megváltozik a véleményed.
    Egyszerűen pedig van olyan, hogy minden szerencsétlenül jön, pontosan ezért indítottam másik farmot, hogy meggyőződjek róla.
    Meggyőződtem. Kicsi farm naponta egyszer lépek be, és minden megvan, sőt a kisebb ajándékokból is van.A több mint öt évvel ezelőtt indított farmomat még éjszaka is csináltam, eddig egyetlen kitehetőm van. Tudom, hogy ez egy játék, nem is az fontos, hogy mikor lépek szintet, vagy mennyi pengőm van, csak az igazságtalanság bosszant.
    Szép napot![/QUOTE]

Teljesen egyet értek! Már én is azon gondolkodom, hogy nyitok egy kis farmot. Hogy miért?...egyszerű a válasz...., hogy játsszak is valahol, legyen egy kis sikerélményem.....mert a hat éve indított ''nagy farmomon''....a játék már nem szórakoztat, inkább szenvedtet.
    Itt olvastam a fórumon, egy kedves farmtársam hozzászólásában, hogy két hosszú érésű ólaratás között még beteszi a rövid érésű tyúkólakat is....,mert a ''holtidőben'' jól jön 2-3 ''potyafelröpi''. Hát kérem szépen ....nekem még a tatulakok sem adtak egy kis ''potyát''. A felröpik száma, kb. 30%-os, de lehet, hogy még annyi sincs. Szomorú és elgondolkodtató!:(

meszimarsi, emocy91 and brozsa like this.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Felhősor és 1 kitehető meg némi egyéb aji megvan a fáktól kapott horgokból, lassan összejön a betervezett 300 toll, reggel ólak egy része röpül, 3 órás komfort szegfűt gyártok pár kört, behozom a horoglemaradást és kiveszem a másik 2 kitehetőt is. Továbbra sem a kedvenc eventem,*** egyenesen utálom.:wuerg: Remélem többször már nem lesz újratöltve...

Last edited by moderator: Jan 21, 2016
  9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Már elnézést de ez nem a Panasz-topik..
    Miért nem lehet ott panaszkodni?
    Itt inkább tapasztalatokat kellene megosztani.../Magán vélemény természetesen/
    Segíteni a kezdőket válaszokkal..
    ill saját tapasztalatokat megírni..
    Nem elfelejtve hogy ez Játék..
    Itt is sok minden másként alakul mint a Valóéletben is..
    Nem bántásnak írtam ezeket a sorokat ..
    de lassan itt is több a panasz mint Panaszoldalon..
    Sikeres Játékot és Türelmet Mindenkinek :)

10. pistike-kdog

pistike-kdog Utánpótlás-írogató

Tudom nem ide tartozik, de meg tudja mondani nekem valaki mi az az M6 ajánlat, amit belépéskor az a hirek ablak mutat? Már rég bántja a csőrömet mit akar az jelenteni de sehol nem találok róla semmit.

11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Ne haragudj meg érte, de amennyiben ennyi ólat tartasz kint, akkor ne is nagyon csodálkozz rajta, hogy nincs több pontod illetve csalitollad. Bahán 8 db ól, meg 17 db a tisztáson, és ettől várod, hogy legyen csalitollad?o_O

Egyrészt, retró++ ól, most csak akkor lehet jó, ha le is tudod aratni napközben, minden más esetben kuka:oops: Rövidebb az érésideje, ezért kevesebb felröpit ad, tehát CSAKIS akkor opció, ha a röviditett érésidő miatt többször le is tudom aratni.

Másrészt ez alapján még egy teljes területre sem tettél ki csak ólakat, és panaszkodsz az eventre. Nekem a tisztáson 40 db ól van kint, a maximális mennyiség, amit eddig arattam 7x, összesen 173 csalitoll jött a tisztásról. Bele se merek gondolni, hogy ez 17db ólnál hogy nézhet ki, de nagyon nem lövök mellé ha szimplán lefelezem a számot, vagyis kb 85 csalitoll, a baháról 8db!!! ól mellett 20nál több nem igen jöhetett fel, tehát ez nagyjából legyen 120 csalitoll, nos ebből túl sok mindent tényleg nem lehet összehozni.

Viszont nem értem, hogy miért nem olvastál vissza itt a fórumon, nagyon sokan leirták a taktikájukat, hogy mivel haladnak. Mert ezt most bizony tudomásul kell venni, hogy ez nem egy olyan event, ahol azt tartok kint ami nekem tetszik, és majd igy is összejön minden:)

Ellenben nem kell valami nagy taktikára gondolni, ugyanis itt szerintem a legegyszerűbb dolgok a leghasznosabbak. Azt irtad, hogy nincs semmi a pajtában, mert cserekor elajándékoztad. És? Ide nem is kell semmi más csak a gazdaraktár. Nekem nincs kint egy darab narancs, piros, rózsa ól sem, csak alapólak, amit bármikor meg lehet venni, de ez is le volt irva.
    Ha valakire dühös lehetsz, az maximum saját magad, de nem az eventre:)

A jó hir az, hogy még nincs veszve minden, van már jó sok horog, csak csalitollat kellene gyűjtened. Vegyél strucc,szamár, kaméleon stb ólakat, bahára teve vagy panda. De nem ám 8 meg 15 db, telepakolni mindent ólakkal és jönni fog a csalitoll. A végén már csak a pecabotot kell lógatni:D
    Na pont ezért nem szerencsés belemenni ilyen jellegű dolgokba, mint megint csak kiderült. Nem lehet tudni, hogy ki miért "játszik", vagy kinek miért van több ideje. :(

Nem először került már elő az is, hogy persze, mert akinek többi ideje van, annak milyen könnyű, aztán nem lehetett tudni, hogy kinek miért van éppen többi ideje.:cry:

És itt jön be a másik része még a kommentnek, hogy tény, hogy vannak eventek a "játékban", ahol sajnos kell az idő, hogyha szeretnénk jutni valahova. De ha nincs időnk, akkor az is jó, nem dől össze a világ, csak nem lesz meg valami, ami lehet később is meglehet, de ha nem, hát akkor se történik semmi:)

Ezzel meg szintén egyetértek. Ennek játéknak kellene lenni, kikapcsolódásnak, szórakoztatásnak. Ha azért mert event-mániások vagyunk, akkor azért. Ha TP-t gyűjtünk, vagy TOP-ra hajtunk, vagy csak minden ólból szeretünk kint tartatni, akkor azért.
    De a lényeg a kikapcsolódás, ha az nincs, akkor lehet tényleg jobb kicsi szünetet tartani, lehet 2 hónap múlva megint örömmel térünk vissza hogy bosszankodjunk a szerver beállitáson:D:D A "kiskapu" viszont tényleg fontos szerintem, mert sosem lehet tudni.;)

További jó játékot mindenkinek, és pecázást, aki még azt csinálja:)

P.S. Ha most még meglenne a téli táj, akkor egész jó kis északi sarki hangulat lenne a farmomon, mert most a kaméleonok helyét átvették a rénszarvasok:D:D. Ha valakit érdekel még egyáltalán, akkor majd hozom hogy mennyi felröpit adtak:p

Egyébként aki csalitoll hiánnyal küzd, ajánlom én is a réniket, mert nagyon olcsó az alapól a gazdaboltban, és hosszú az érésidő.

13. blogger55

blogger55 Törekvő

Én még csak gyüjtögetem a felröpiket.

nyaf-nyaf and Gio like this.
  14. pistike-kdog

pistike-kdog Utánpótlás-írogató

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Most pecáztam el 4 luxuscsalit és mind a 4X nyársorrút fogtam ki.:inlove:xD
    Horgom van készleten, csak a csalitollakat várom. Mindenhol ólak vannak, napi 2X-i aratással még remélem összejön egy pár db toll.
    Felhő reggeltől beüzemelve, egyebek kiváltva, titkosakból a szokásos nyeremények, semmi extra. Ezt már megszoktam.:p
    Mindenkinek jó és eredményes pecázást kívánok! :)

16. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Szia!
    Van benne igazság amit írtál....nincs ólam raktárban csóró lett a farmom,de ezt direkt csináltam most ezzel ki toltam magammal.
    Most így jártam nincs ól és venni sem akarok,hozzá teszem nem csp miatt!
    Majd el jutok a felhőig így jártam.
    Köszönöm a tanácsokat,bár akkor se jó,hogy ól adja a csalitollat a többiből rakattal van.
    Szép estét

.sylvia72., emocy91 and Marika312 like this.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Az hogy az event-mechanizmust nem szereted, azt értem, csak a dühöt nem értettem.

Egyébként nem mindig van ilyen event, tehát ha nem szereted ezeket nyugodtan hagyd ki. Nekem személy szerint nincs bajom vele, hogy nem kell napokig event növényt termelnem, amit egyébként semmi másért nem csinálom, csak hogy beadjam a feladatba.

Itt meg például ami állatokat leszedek, azok megmaradnak nekem a pajtában, vagy mennek a piacra. Néhány megkötéssel ugyan, de szinte azt termelek amit akarok:)

Amúgy nagyon sok időd van még vissza, nem késő elkezdeni csalitoll gyűjtést, jó lesz az, hidd el:D

18. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok.
    Ma reggel beüzemeltem a felhősort és majdnem minden ki van váltva az egyebek közül is, igaz nem 1 nap alatt.
    Még van idő és remélem, hogy mindent ki tudok váltani. Tapasztalatom szerint érdemes össze gyüjteni a csalikat
    és csak utána pecázni , így talán jobban jön a kedvezőbb fogás. Sok szerencsét mindenkinek, mert a játékhoz arra is szükség van.

19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    30 luxuscsaliból és 1 prémiumcsaliból meglett a felhősorom a kitehetőkkel, kiváltottam a titokólakat és titokfákat is, és maradt még 5 zsetonom.
    Mindenkinek sok szerencsét a horgászathoz.
    Ráadásul most léptem a 99. szintre.

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem látok bele az ember szabadidejébe de ha van időd vegyél kb 130 lúdólat rúnával cseréppel golyóval érik kb 3 óránként. Minden 4-ik ól ad felröpit ez aratásonként 20-40 csalitollat ad napi 4 aratással 100-120 csalitoll naponta éjszaka felszedni hagymával 70-80 felröpi jön kb aratásonként plussz hosszú érésűvel egész nap aratni vetni bahán esőerdőben ha van...
    Nekem nem volt sok horgászatom de a luxus csali az nagyon jól adja a nagyhalat kb 10-12 horgászatból 6-7-szer adott polipot és kardhal

Thread Status:
Not open for further replies.