Trópusi halfogócska event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 15.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

sziszi1965 kedveli ezt.
  2. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok ! Úgy gondoltam, hogy ehhez az eventhez nem írok, így is annyi elkeseredett Pecás van :oops: Mégis meg kell osszam Veletek, hogy eddig sem volt ez a fajta event a szívem csücske, nem vagyok a Szerencse keblén-.- Igyekeztem tehát a felhőt és a rá valókat megszerezni, de én még magamnak is gáncsot vetek...minek nekem ellenség ??o_O Tegnap reggel -a nagy rohanásban indulás előtt- leszedtem az ólakat, de nem etettem meg őket :wuerg:robogok haza, szedném le őket...de mit is????:mad: Na, ez a 0 röppentyű, nem az amikor 30 ólra 4 db.-t ad !! Ma összekapartam a kövi kitehetőre valót, erre kiváltom mégegyszer ugyanazt a 280 érmés kütyüt!! Kétszer!!!!!:cry:és most???? Teperhetek, hogy a többit is begyűjthessem záros hatáidőn belül :oops: Szurkoljatok, hogy több bakim már ne legyen, különben vízbe vetem magam és én akadok valaki horgára ;)

kutyaszálló, steve223, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Te szegény! Na ez a méreg. Ehhez képest az én bakim eltörpül. Minden reggel azzal kezdek, hogy megeszem az ólgyorsítókat - kivéve a mai reggelt. ;)
    De ha rátehetlek a felhőre, szívesen kifoglak. :D

kutyaszálló, Gio, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Mai eredményem,4 luxusból 105 érme.Holnap meglesz a felhő egy kis rásegítéssel a többi is.:)
    Szia!Óóó,Te szegény,de én olyan jót nevettem,ahogy elképzeltem.:DNe haragudj.:music:

kutyaszálló, steve223, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  6. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Sajnos ez a kapkodás eredménye, főleg aki dolgozik és folyton rohan. Sajnállak nagyon :sleepy: de ne haragudj! :DxDxDxDxD.
    Amúgy jó tanácsként mondom, én pl. sohasem kapkodom el a vásárlást, megvárom amíg összejön annyi amire kitűztem a célomat. Itt is van vedd meg egyben 750-ért, én most is így vettem meg. ;)

kutyaszálló, steve223, Gio és 6 más kedveli ezt.
  7. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Elnézést, tévedtem, nem jár automatikusan. 2012-ben lehetett megszerezni.

kutyaszálló és vje0315 kedveli ezt.
  8. etelka2

etelka2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !Szeretném megkérdezni hogy az egyéb ajándékokat is meg lehet venni többször?PL a titok fákat

9. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Csak egyszer lehet megvenni:)

kutyaszálló, bmarcsi0, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot, jó gazdálkodást !
    Az eddig kifogott halak listája: -nyársorrú hal 47 db
    -polip 51 db
    -gömbhal 77 db
    -papagájhal 37 db
    Néhány prémium csali a többi mind luxus ( 75 db )
    Mindenkinek hasonlóan jó horgászatot kívánok, kellemes hétvégét, és persze sok-sok titkos ólat.

11. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Köszi, lóbálhatnám a lábam napestig ;):):inlove: Sajnos én 1 kis sneci vagyok, 1x1 kockás :p....vagy az Aranyhal..??? Olyan zaklatott lettem a dupla kitehetőtől, hogy identitás zavarom lett xDxD

kutyaszálló, Gio, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  12. kingababa64

kingababa64 Haladó

Már világos és tartok horgászatból hazafelé naponta. Van is horog rengeteg, lemezke rengeteg,de toll alig-alig. Nézek Én mindent,hátha találok vagy társaktól kapok tollat ajándékba,hogy malomba menjek. :) Másként nem nagy produkció lesz a hét és a teljesítmény sem csak termelésekből és tenyésztésekből. Imádlak Farmerama Horgászat kitalálója ! :) :)

kutyaszálló, csio70 és vje0315 kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Naaa, ne hagyd magad... ;)
    Fogd a teleholdra, hogy kicsit szétszórt lettél. :D

14. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Szia Angela! :)
    Meg nem volt idom visszaolvasni, csak szelektiven, de gyorsan irok, nehogy keso legyen.
    Pont ma reggel nullaztam le magam zsetonugyileg, de nem baj, van meg 4 aratas...
    Arra gondoltam most, hogy olvastam az irasodat, hogy eloszor szerezd meg CSAK a felhot (az ujat),vagy a regit (csak a felhot) es kitehetok kozul meg megprobalok kiszedni Neked amit tudok es cserenapon atkuldom! ;)
    Ahhez az kene, hogy megkeress bagolyban MINEL ELOBB, mert en valami miatt nem talalok ilyen nevu gazdat...:cry:
    Az en farmnevem PECORINA.
    Ez az ajanlat csak Neked szol ...;)

kutyaszálló, steve223, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  15. kingababa64

kingababa64 Haladó

Ezt meg miként csináltad ? Van vagy 10 halam összesen eddig,mert nem tollas hátam és toll nem hull !!!
    Már világos és tartok horgászatból hazafelé naponta. Van is horog rengeteg, lemezke rengeteg,de toll alig-alig. Nézek Én mindent,hátha találok vagy társaktól kapok tollat ajándékba,hogy malomba menjek. :) Másként nem nagy produkció lesz a hét és a teljesítmény sem csak termelésekből és tenyésztésekből. Imádlak Farmerama Horgászat kitalálója ! :) :)

16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! Következőnek mindenképpen a felhősort váltsd ki, ha még eddig nincs meg. A kitehetőket meg lehet szerezni cserével is, most már úgy néz ki, hogy lesz nekem is egy második garnitúra minden kitehetőből, még 120 tallér hiányzik hozzá (ha kell csere írj baglyot, mert ez nem az a topic). Azt hittem az elején, hogy ez nehezebb lesz, mint a korábbi pecás, de aztán csak gömbölyödik az esemény. xD Később még benézek, üdv. :inlove:

17. kingababa64

kingababa64 Haladó

Nem vagy egyedül és hiába teszek bármit Én is. :) Már világos és tartok horgászatból hazafelé naponta. Van is horog rengeteg, lemezke rengeteg,de toll alig-alig. Nézek Én mindent,hátha találok vagy társaktól kapok tollat ajándékba,hogy malomba menjek. :) Másként nem nagy produkció lesz a hét és a teljesítmény sem csak termelésekből és tenyésztésekből. Imádlak Farmerama Horgászat kitalálója ! :) :)

kutyaszálló és ulmo12 kedveli ezt.
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia! Itt az ideje, hogy mindenhová ólakat tegyél, vasárnapig még összeröpködnek azok a tollak. Egér, cica, kacsa, jávor, rén, vakond, lajhár, anakonda - ezeket ajánlom (8-10 órás érésűeket Valentin cseréppel, Sajtgolyóval). Sok sikert. :)

kutyaszálló, Gio, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Akkor Te sem ebben az eventben fogsz "megtollasodni ", az én hátam se tollas épp az imént néztem !:p:p:p:p:p

kutyaszálló, -kaktuszable-, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  20. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép napot farmlakók! Most arattam 14 ólat,és 5 tollat kaptam,nem remekel a horgászat,minden területen ól van...lehet még a felhőre való sem lesz meg,már mint a kitehetők,a nyári horgászaton egy nyomorult kitehetőt nem pecáztam..na de ez van ..azért reménykedem.Sok sikert mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.