Trópusi karnevál csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 20.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az event befejezve.Nagyon tetszett.Most előkészítettem a farmot a boldog aratás napjára.Két területen komfortba ültettem hagymát,a kimaradt területeket 1x1 -el pótoltam és epret ültettem bele víz és trágya hozzáadásával.Így 2 és fél óra alatt beérnek.Bahára legmagasabb tp értékűt ültettem gyömbér,1x1-be /víz trágya/Az kicsit hosszabb idő, de a Tp megéri.Mindenkinek sikeres befejezést kívánok.

Cyra65, alpha58, dalmata10 és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sajnos csak kellene a csillag, de nekem az event nem ad, és szerintem másnak sem:Az előzetes tesztelések alapján ebben az eventben kivételesen nem kapunk csillagokat a gazdaköri feladat teljesítésekor!:)
    További jó eventezést kívánok mindenkinek
    Szia, akkor is érdemes a nemesítéssel foglalkoznod, ha nincs meg a gesztenyés felhősorod, a bónuszokat anélkül is jól ki lehet használni, sok sikert hozzá:)

3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot Mindenkinek!
    Egy nyugis ( levezető ) event.
    Szépen, öregesen csinálgatom is.
    Semmit se szedtem le, mert semmi értelmét nem láttam.
    Álatalában, máskor se szoktam.

dörikati, dalmata10, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..nahát..elfelejtettem a Boldog Aratást:(..most olvasom nállad...pedig tegnap még be is írtam a MB. és reggelre elfelejtettemo_O..gratulálok a befejezéshez ügyes voltál és gyors:)

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nálam még érik az eventes, na de ha beérett:)
    Adok én a hagymának :) Akkor a felröppenő is meglesz és kaszálni szeretném a TP-t:) Már vagy 3 hónapja ezen a szinten toporgok, szeretnék már lépni egyet előre:)

kekmaci75, sziszi1965, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  6. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Teljesen igazad van az összes pontokban én is azért teljesítem az eventet, mert szerintem nem csak azt kell nézni, hogy mit ad hanem magában a játék szenvedélyét. A szuper fáimat én sem szoktam leszedni csak abban a helyzetben ha meglátásom szerint csak úgy tudom az eventet befejezni ha a tölgyesre is szükségem van. További sikeres játékot.

alpha58, szellorozsa, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  7. munkarabja

munkarabja Haladó

Kérdésem lenne lehet hogy nem itt kellene de a pajtámban nem jelenik meg a terményeknél pl. kókusz kebel angóra gyapjú de ha elakarom adni a piacon ott feladja hogy hány darabom van készleten ez hiba vagy csak én nézek el valamit

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az event leírásában kitértünk erre, hogy az esemény ideje alatt ezek a dolgok a Pajtában az Egyéb kategóriában lesznek "elszállásolva".

sziszi1965 és dalmata10 kedveli ezt.
  9. kukac42

Ha az eventnél akarod beadni az egyebeknél keresd. A leírásba bekerült ez az apró kis változás, csak biztos Te sem nézegetted event indulás után, velem együtt:)

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Még az event kezdete előtt, február 21-én kora reggel lett beleírva az ismertetőbe.

11. kukac42

Ó, akkor bocsika, én akkor már nem néztem meg, de így lehet!
    Nem vettem észre, mert amikor kirakták, jól átrágtam magam rajt, és utána már nem nézegettem.
    Köszönöm:)

Kata_rzis és dalmata10 kedveli ezt.
  12. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!
    Event növény letermelve. Már csak 100 db felröppentyűre várok és kész is az event. :)
    További jó játékot mindenkinek és sok felreppenőt! :)

alpha58, szellorozsa és Baby72 kedveli ezt.
  13. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

be tetem az ólakat aztán fórum ,és mit olvasok boldog aratás nap:D hát már akinek
    mert sajnálom a tápot elpazarolni :D

szellorozsa kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Csak rövid ideje van nemesített hagymám, és ez a szempont eddig eszembe sem jutott. Pedig mennyire igazad van!!!! :D
    És hát a felröpik is motiválnak!

kekmaci75, BZKati, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A boldog aratáshoz nem kell táp:p

sziszi1965, szellorozsa és dalmata10 kedveli ezt.
  16. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

de már az állatokat meg etettem ;)

szellorozsa és Baby72 kedveli ezt.
  17. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Igen kellemes event de mivel nincs nemesített növényem nem akar összejönni mindig szenvedek a felröpikkel. Az event növények alig adnak most is 130 1x1 -es területen 3 darab gyümölcs kalap a másikon kettő már tegnap is ennyit adott. Éjjel megy a hosszú érésű. Igaz a vége fele többet ad de egy áramszünet,net hiba és már nem lesz meg. Gratulálok annak aki kész sok sikert a kűzdőknek!

dalmata10, .jani2222. és szellorozsa kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is csak tegnap délután hallottam a Boldog aratás napról.Akkor már a felhőt aktiváltam.Azért annyira nem toltam ki magammal.Semmit nem raktam vissza a három eventre használt farmon.Vetem a növényeket,valamennyit TP azért csak meg lesz Pluszba!

19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Én is komfortoztam hagymával lett sok felröpim.. majd ebéd után még futok pár kört a 0 perces hagymára... :D

több mint 800 felröpim van, amiatt már nem kellene, de a boldog aratás... :D

MamaMeseKertje, alpha58, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én sem bántam hogy két héttel ezelőtt nemesítettem a hagymát..pláne hogy 3 nap alatt meglett a supertrágya imádat..elég kevés a felröpi most..szédült szántón 1+1 -es földön pávavirágra 4 felröpit adotto_O...Erdei tisztáson meg alig arattam pár földet 6-ot adott..A Bahán pedig szintén 1+1-re pávavirágra 8 db-ot. Nem nagyon lehet kiszámítani de hogy elég kevés az biztos:)..én majd reggel Boldog Aratok:)..ma lemaradtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.