Visszajelzés Traktor-show - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Egyértelmű! Csinálom! :inlove:
    A pajtakészletből amit kér az event az elenyésző. Miközben összeszedjük az ólakból a röpit a bahán, dagad a pajta és lesz trágya is.
    Az külön tetszik , hogy a röpiket 1:1 arányban lehet cserélni!:inlove: Bízom benne , hogy megúszom szupertáp felhasználás nélkül ezt a tenyésztős eventet. A jutalmak nagyon jók, hát a felhő is jó valamire... Növeli a darabszámot.:D

rezike, Rékuci1111, Gio és 4 más kedveli ezt.
  2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bár igazad lenne hogy a felröpik olyan arányban jönnek hogy nem kellene szupertáp.

BriGitta75 kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm, későn vettem észre, annyira siettem:sleepy:. Mondjuk alig van koalám, tehát okafogyott lett a kérdés. Majd megoldódik, mint mindíg a röpi mennyiség.:)

genka53 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves!
    Azért írják többen is javaslatként a koalát, hogy legyen a pajtádban, az érési ideje jó, a pajtaértéke is elfogadható és van egy termékkel amivel a szaporulat még növelhető is (Jázminos dubble tea). Fogadd meg a tanácsukat és próbáld ki. Az ólakra csak egyszer kell csp-t kiadni, szerintem megéri :D
    (ezt csak nagyon halkan teszem hozzá már máshol is olvashattad tőlem is :D )

Lillapilla73, Domos52, Gio és 10 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Köszi van benne fantázia , jogos is a csere, csak mindig elfeledkezem róla .o_O:p Igazából én mindig a piaci érték alapján termelek/ csak a fókák a kivételek. /De főleg a bahán annyi állatom van, hogy lehet hallgatók rád ;)ha sikerül 100-120 tápot a kezdésre lehoznio_O vagy ésszerű áron megvenni:p Mivel lesz röpi csere, lehet a kezdeti aratás vízijácint, vagy viaszvirág lesz/ nagyon magas az áruk jelenleg/o_OA fáknál a papau, mahagónia és az új fák biztosan ,banán jávaialma jáka sivatagi rózsa talán marad. ;)/ szintén a piaci alapon :p;)A sima farmon csak a tulipánfák a kezdésig. A farmpengős tenyésztést csak módjával szoktam, mert aranyállatokból még van egy-két hiányom, és fő cél lenne a gazdakört kivégezni:oops: a babby-boom itt ugye hasznosabb. De a kiszemelt fajból az alapokat azért szoktam tenyészteni / a baby boom általában visszaadja az alapokat is.;)
    Sok szerencsét a tenyésztéshez :)
    Ui:az 5h gaz röpiben általában nem erős, így a jó kezdés sókat számíthato_O

Gio, Fatther, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Koalám 8 van, teám 1 van csak sajna! Hiába veszek koalát, ha nincs teám!:cry:Köszönöm azért, majd csak lesz valahogy!

7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Most akinek van óriás kecske és disznóólja szerintem érdemes kirakni. Egy szupertáppal állat berakása nélkül tud szaporítani tenyészállatot az eventhez.
    A narancs koalakuckóhoz is érdemes bubble teát használni annak akinek megvannak a régi ólas Húsvét 2012. és Szárnyas ovi felhősorai. Netán még pont a Karneválkirálynő felhősort is tudja aktiválni a cseréppel és a sajtgolyóval vagy tojáspunccsal le tudja aratni kétszer. Két táppal kétszeri aratással ott van ahol a sárga három aratással ha jól számoltam.

Utoljára szerkesztett: 8.5.19
    Marika312, Fatther, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  8. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! hát én nem találok eventnövényt ,hol írja??

Ó de jó ,hogy írtad az óriás kecskét azonnal kirakom.

stellácska26 és Samborg kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A másik, párhuzamosan futó eventben van növény!

Kártyalóhere (eventnövény)
    Érési idő: 5:00 óra
    Játékban lévő ilyen érési idejű növény pl: Erdélyi hérics (f), Édesburgonya (b)
    Növény érési idő táblázatot >> ITT << találjátok
    Értéke:
    50 TP
    Ültethető helyek: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás
    Szintkövetelmény: 3.
    Kategóriás besorolása: Eventnövény
    Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van eventnövényekre.
    Részletek << ITT >>
    Beváltási értékek az eventet követően:
    6 TP, 4 CSP / db

Gio, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

A Természetgyógyászat 4. szintjén lehet gyártani "önellátói státuszban" ;), a piacon (nálam) most 21.752 CSP/db. Ha ez a farmod neve is, akkor a kisebb farmról tudok neked küldeni teát. Vagy küldj egy baglyot erre a farmra, ha más a farmneved.
    Szia Kedves! :)
    Elkéstél ;):D, az enyémek már kint legelnek a Tölgyesben a mamutok helyén. :D
    A szédültre meg csupa neon meg rózsa ólat raktam, mert amennyi röpi a másik eventbe kell, azt még négykézláb is össze lehet vadászni, de a 3*500 traktoros röpi nem hiába gyűjthető 6 területről. ;):D

maszilva, BriGitta75, Gio és 8 más kedveli ezt.
  11. babi358

babi358 Fórummogul

köszi !

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Teád már kettő van, küldök, a többiben sajnos nem tudok többet segíteni, feladom a teával együtt :D

ljanika6, Fatther, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Na ez már valami . :inlove:
    Most már csak az ólakra ható TP százalékot kéne végre megálmodni , hogy melyik ólra érdemes használni :p

Rékuci1111, Gio, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

De jó hogy említetted az óriás kecske és disznó ólat, teljesen megfeledkeztem róla, hogy van ilyenem, köszi :)

Fatther és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szerintem nekem is ilyenek jönnének, mindössze 1981 db hóbortos állatok láda hiányzik az eredményhez. xD

55nagyi55, genka53, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Party pörgetéssel szerezhetsz vegacsúzda kitehetőt , ami ilyen ládát ad . :p

Rékuci1111, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Köszönöm!!!:) Vettem koalákat, így remekül hasznosul!

55nagyi55, Fatther és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Még annyit, hogy drága szomszikáim is küldtek!:inlove:

genka53 kedveli ezt.
  19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, szereztem már 6-ot, de a fele a raktárban van, mert a többi csúszdáknak is el kell férni valahol. Meg a kirándulásoknak meg a sárkányoknak meg a lovaknak meg a többi mindenféléknek, amik adnak valamit.... :music::)

20. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

1.)Ha mindet tenyészéssel szeretném megoldani, és nem számolok a baby-bummal és az odakóborgó állatkákkal, akkor minden állatból 660 darab kell és 340 szuper-táp.
    Összesen: 6x660=3960 alapállat,
    és 6x340=2040 szuper-táp. (nem számoltam ami vissza jön!)
    Ha az alapállatot a piacról veszem 20000 Csp-ért, akkor
    3960x20000=79 200 000 Csp-be kerül.
    A felhőből kapok 1 ládát=1 tenyésztett állatot 2 naponta.
    Az 1 évben kb: 180 tenyésztett állat. Ha ezt sikerül eladnom 40000-Csp-ért, akkor egy évben visszajön
    180x40000= 7 200 000 Csp.
    Így az alapállatokért kiadott Csp 11 év alatt jön vissza.

2.)Ha most veszek 1 szintű tenyészállatokat 40000-ért(így a legolcsóbb), és azokat tenyésztem tovább, akkor a 120 alapállathoz 135 darab 1. szintű tenyésztett állat kell, aminek az ára 120x20000+135x40000=2400000+5400000=7 800 000 Cs.
    Ez beszorozva 6-al, mert 6 fajta állatunk van: 6x7800000=46 800 000
    Ennek az ára több mint 6 év alatt jön vissza. Baby-bummal természetesen kevesebből is kijön, és az ára is hamarabb visszajön én 4 évre tippelek.

Utoljára szerkesztett: 8.5.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.