Visszajelzés Traktor-show - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !A rövideknél is egész érdekesek a röpik. Pld a polip nem jó 6/1 ,de a sima maki igen? 6db/6röpi/ :music:Ugyanaz az érési idő..o_OA hosszúaknál is érdekes /10 db narancsfóka-23 röpi/ mennek is a helyükre az orrszarvúak. A vörös panda ,rák meg hozza a3 röpit… Mindenesetre 400 röpinél /nap 2 aratással több nem várható reálisan.:music:

Utoljára szerkesztett: 10.5.19
    heureca3, -W-595-, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szép arány a tiéd is. :) Gratulálok! Az, meg hogy ki honnantól számolja a kezdést, részletkérdés. Valaki rákészül, valaki nem. Valaki biztosra megy, van aki kísérletezik közben. Nincs két egyforma farm. ;) A 24 órát én arra értettem , amire írtam : Épp hogy elkezdődött az event , és meg lehet ezt csinálni tenyésztés nélkül is szerintem. Jönnek a röpik szépen. Kinek így , kinek másképp. Valaki két nap alatt kivégzi, valakinek ehhez kicsit több vagy más kell. Sok sikert a továbbiakban! :)

heureca3, Gio, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
  3. Blökix

Blökix Fórum hercege

1122 a röpik száma,holnapra megvagyok.

nyuszi63, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Remek ez a cserefunkció! Pár nyúl és birka hiányzik, a 2 szélső traki díszítése áll egy kicsit, a középső viszont kész, kicseréltem pár röpit, ami kulcs ezután jön, azokat meg majd visszacserélem a másik kettőre. 30-30 nyúl és birkatenyésztés várja a boomot, hátha jön valami jobb-magasabb állat is a hiányzó alacsonyak mellé...még szerencsém is lehet, mert ezeket szinte sose tenyésztem.;)
    Röpi még 420 körüli hiányzik, meg pár állatka, talán ma meg is leszek.

heureca3, -W-595-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom milyen állatot kéne betenni mert nagyon vékonyan adja a felröpit. A három fajtábol összesen eddig 450 -ven felröpi van úgy hogy 5 területen van. Van koala panda tigris delfinorrszarvú viziló béka páva. Ha valakinek van jobb ötlete szivesen meghalgatnám. Köszi

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még alig kezdődött el az event ;) Van még bőven idő...:music:

heureca3 kedveli ezt.
  7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Azt szeretném kérdezni,hogy mind a három traktort be kell fejezni ahhoz,hogy a felhőt megkapjuk ? Vagy valamit ki lehet hagyni ?

8. Nyuszkoful

Nyuszkoful Utánpótlás-írogató

Ne aggodj, Nekem eddig csak 166 röpi jött össze:( De majdcsak lesz valahogy....xD

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem feltétlenül.
    Az első traktort mindenképp be kell fejezni mivel a legvégén van a felhősor.
    De a rávalók a második illetve a harmadik traktor befejezés után kerül a birtokunkba.
    Szóval ha nem akarsz csak egy üres felhősort akkor érdemes végigcsinálni.

heureca3, Ribiszke, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  10. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szia! Szeretnék tőled egy kis segítséget kérni. Nem értem ezt a csere lehetőséget. Tudnál nekem tájékoztatást adni, hogyan müködik ez. A cserénél ugyanannyi alkatrész van mint nálam.Akkor mi a jó a csréban. Bocsi hogy zavartalak.

nyuszika215 kedveli ezt.
  11. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Szia Blökix! 1122 felröpinek mi a titka, milyen ólakkal jött ez össze?

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    1/1 tudod becserélni a felesleges röpidet olyanra, amiből hiányod van. A sajátodat. Bal oldalon kijelölöd azt, amiből sok van, jobb oldalon, ami hiányzik. Lent a +1 és +10 gombbal állítod be a számokat. Nekem a középső traktor elkészült, ezért ami kulcs röpi jön, azt azonnal becserélem a másik kettőre.

heureca3, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Addig amíg a kérdezett Játékostárs válaszol, írok egy példát számodra.

Hiányzik például egy leadáshoz nálad 15 db kormánykerék.

Van készleten neked 45 db traktorkulcs.

Így becserélhetsz a traktorkulcsokból 15 db-ot (ennyivel lesz ebből nálad így kevesebb) 15 kormánykerékre.

A kormánykerekes feladatrész teljessé válik, leadhatod, haladtál egy "lépést" a bal oldali traktor feladatánál.

Majd, amikor szükséged lenne traktorkulcsra később, akkor akár visszafelé, fordított csereként a kormánykerék készletből vagy a traktorkerékből adsz át annyit, amennyi a feladathoz szükséges.

Az a jó, hogy 1:1 arányban van a cserélés, így mindig lehet használni, ha szükség lenne rá.

heureca3, Lillapilla73, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  14. Blökix

Blökix Fórum hercege

Szia!
    Sárga koala,sajtgolyóval napi kétszer ,de háromszor is lehet.

Gio és genka53 kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Utálom az ilyen eventfelületeket. Nem lehet mehnézni, hol tartasz, mit adtál be és még mi kell.
    Ja, csak hab a tortán, hogy a fórumon is csak jön be.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.19
  16. bikuci

bikuci Junior szaki

Sziasztok!
    Kérdésem lenne!
    Lehet e csak a tenyésztős eventet csinálni, vagy a másik is kell hozzá?
    Kevés időm van, de ha lehet csak a tenyésztés, akkor belekapok!
    Előre is köszi a választ!

17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet csinálni csak a tenyésztős eventet.
    Itt pár db malomterméket is szerezhetsz amit a másikban (kapálós) el tudsz majd játszani.
    A kapálós boltban pedig a tenyésztőshöz szükséges felröppenőkhöz juthatsz. Ezért kapcsolódnak egymáshoz.

heureca3, GA-BI-O-Farm, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A középső traktor felújítva:) röpi hiány miatt nagyüzemi röpigyártásba kezdtem Jó hétvégét mindenkinek...

heureca3, Fatther, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  19. bikuci

bikuci Junior szaki

köszi Imi*!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.19
    Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  20. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Köszönöm szépen kezdem érteni. További szép napot kívánok.

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.