Visszajelzés Traktor-show - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A tegnapi event kezdéskor kipörgettem egy 100 %-os termény bónuszt, így a mai nap a falusi vásárba termeltem az event növényeket, a bahán mind 3 területen ólak voltak, - vannak, nos mivel lejárt a bónuszom, a farmos területeket tele raktam ólakkal - farkas,- bölény, - galamb, - gólya, - strucc és tehén persze előtte ettem 1 tojáspuncsot és 1 valentin napi cserepet is. Holnap reggel beszedem az ólakat és újra növényezni fogok, majd éjszakára megint ólakat rakok ki, és gondolom így majd párhuzamosan sikerül haladnom. :);)

A szerelem házikóba nyuszikat tettem, mert nincs puha nyuszim. :wuerg:
    A tenyésztési eredményem:
    30 alap nyuszit tettem be kaptak sima és luxus bájitalt és lett 26 db puha nyuszi :inlove: 1 gyáva nyúl és 1 hamis tapsifüles :inlove:.

Utoljára szerkesztett: 10.5.19
    heureca3, DevilMókus, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Ígértem, hogy hozok vízilovakról röpi jelentést. Szerencsére elmentettem a képet, csak eddig nem volt időm idehozni.
    A Zuhatagoson van kint 25 db víziló és 6 db homár, melyek alap érésideje 20 óra, de Valentin napi cseréppel és tojáspunccsal 12:14 órára vihető le az érésideje. Az aratáskor 5 db Pannika ejtőzött mellettük. ;)
    A másik farmon nem volt Panni a Bahán, a 31 ól - férőhelyes terepen 30 db víziló + 1 db homár volt/van. Ott ennyi volt a röpi felhozatal:
    [​IMG] :):D:inlove:
    Mivel 2 kört tenyésztettem is, (bár alapvetően tenyésztés nélkül is simán teljesíthető az event lejárati ideje szerda 14 óra!), hisz már az előző tenyésztős event óta erre gyűjtögettem a szupertápot ;), így sikeresen be is fejeztem ezen a farmon a traktorok felújítását. Tiszta csili - vilik lettek! ;):D A másik kettőn sincs sok hátra, vagy esti aratásnál, de legkésőbb reggel kész lesznek a traktorok ott is. :inlove:
    [​IMG] És itt a feldíszített felhő:D:inlove::

Mivel a szólás szerint "evés közben jön meg az étvágy", (bárcsak már tegnap gondoltam volna rá !) , úgy döntöttem, hogy nem csak a szokásos 3 farmon csinálom meg az eventet, hanem a kisebbeken is. Szerencsére vannak hozzá kuponjaim, úgyhogy teljesen átalakítottam azokat ólas verzióra. Táp is van, állatok és tenyészállatok is megvannak hozzá, csak a 3 fajta röpit kell megszereznem, úgyhogy hadd szóljon! Jól jönnek a rózsa ólak mindenhol :inlove:.
    Gratulálok a végzetteknek! További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az nálam sem jött be. Nem volt elég hamis tapsifülesem, kellett párat tenyészteni. Először 10 alapnyúlból ugrott 2 hótapsifüles luxus bájital nélkül, mikor elindítottam még bosszankodtam is, hogy elfelejtettem hozzátenni, aztán meg örültem. :)
    Utána még betettem barna bakokat, luxus bájitallal, abból meglett a hiányzó 2 hamis tapsifüles, de feljebb nem ugrottak. Eddig még nem tapasztaltam, hogy sok haszna lenne, de azért lelkiismeretesen használom, ha nem felejtem el. 8)xD

heureca3, Puszpang, -csincsike- és 9 más kedveli ezt.
  4. Bubus

Bubus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Nem tudok lombházat venni, mert a gazdaboltban nekem csak olyan van, hogy felszerelések, (alapfelszerelés fül nem szerepel), de abban nem találom a lombházat. Most akkor hogyan tudok venni? Nagyon szomorú vagyok, mert a fejlesztést már megkaptam a feladatban, de nem tudom használni, ha nincs mire tennem. :(

Előre is köszönöm a segítséget!

5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nem is értem, hogy a cseréért nem kérnek cserénként 2 FA-t. Szólni kéne.....

Puszpang, Fatther, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Úgy keresd a Lombházat -- Alapfelszerelés--Szezonális cikkek !! Ott biztosan megtalálod . :)

Puszpang, Fatther, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A ma reggeli aratásom eredménye 52 kormánykerék, 53 kormánykulcs és 45 kerék - a nevét nem tudom pontosan. Az állatok amit kiraktam az este panda, delfin axelot, zsiráf, tengeri póni és vörös panda. Ma még egyszer tudom aratni, mert általában 8 és 9 óra között van az érési ideje. Kétszeri aratással kb. 300 db. felröpi azt hiszem nem a legrosszabb.

heureca3, Puszpang, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. )Manoka

)Manoka Utánpótlás-írogató

A gazdaboltban az aratógép fülnél belépsz és ott a szezonális árucikkek közott találod meg.

Puszpang, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész vagyok az eventtel.

heureca3, Puszpang, Ribiszke és 10 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Az utolsó kör röpire várok és kész leszek.8)
    Tegnap du -tol a normál farmokon is csak állatók vannak./a *** is elfogyott/.A disznó kecske juh hal megvolt az óriásólak ,felhők miatt, a nyulat tenyésztettem is ,valamint olyan 20 millióért vettem tenyésztettet,/ tyúkót egy az egybe ami hiányzott/,és eddig olyan 15 millióért adtam el/ főleg alapállatokat/.o_O:p
    Mire az event véget ér bőven pluszba leszek.:music:;)
    Egyébként olyan 300-400 kör tenyésztésnél tartók de főleg másból.:music:;)

Használd a megfelelő nevet a felröppenőre, kérlek!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.5.19
    Puszpang, ildiko44, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

10.800 gaz letermelve.711 felrepi gyűlt össze.
    A játékot majd vasárnap kezdem meg, addig termelem a gazt.

Puszpang, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Még 5 db traktorkulcs kell és kész leszek az eventel. :)

Puszpang, ildiko44, Gio és 7 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kész az event;) Felhő üzemel;)

GA-BI-O-Farm, heureca3, Puszpang és 10 más kedveli ezt.
  14. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek :)
    (persze nálam a felső szomszéd úgy döntött, pont a mai napon csinál pannónia sajt dekort a lakásából fúróval, fúró-kalapáccsal :oops:, néha csak ütöget vmit.. nehogy megszokjam az elviselhetetlen monotont.....:music:).

Event ezen része letudva, hála a sok-sok szupitápnak.
    Gratula azoknak akik végeztek, és kitartást a többieknek

heureca3, Puszpang, Döbi65 és 7 más kedveli ezt.
  15. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Sziasztok a lombház alapot hol találom?

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész. Nem volt nehéz. :)

heureca3, Lillapilla73, Puszpang és 10 más kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Melyik termék hat a koalára +1 állattal?
    Köszi

18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jázminos bubble tea. Természetgyógyászat 4 színt.

heureca3, Puszpang, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Milyen állattal csináljatok a Bahát?

20. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Felhő kész...végig sárga koalák voltak kint minden területen....picit tenyésztettem is...igaz vittem a pannikat 8db-ot plusz 1 a tölgyön...de biztos meglett volna pannik nélkül is bőven van idő!....jók voltak a nyeremények ..végre van nyuszi rózsaólam is!...Másik eventből is már csak egy dekor hiányzik a felhőre s az is kész!....Sikeres eventezést mindenkinek!

heureca3, ildiko44, Imi* és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.