Traktorosok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Felröppenőben gazdag reggelt Mindenkinek :)
    Beértek a fák,mint nem mondjak,nem repestem az örömtől:szivarfa xxl,cseresznye xxl,homoktövisfa/már van egy jó pár/ujjas juhar xl,mandulafenyő xl.Majd vonatoztatni fogom,ha itt az ideje :sleepy:

Dyny, alpha58, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  2. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet a felhősorom aktiválva és a titkosaim is beértek amitől nem igazán vagyok elájulva bár ajándék volt de azért lehetett volna jobb is így 96-os szinten pláne azért mert mindegyikből elég sok porosodik a pajtában.
    Titokól: mosómedve(26), egér(20), kakas(22)
    Titokfa: 2 db kowhai, 1-1 db bükkfa XL, körtefa XXL, datolyapálma XXL.
    Gratulálok a végzőknek és kitartást a még küzdőknek és sok felröppenőket és sokkal jobb titkosakat kívánok!

meszijancsi, Dyny, meszimarsi és 16 más kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

A fák nekem se hoztak hiányzót, viszont lett jégmadaram, aminek nagyoon örültem,

Dyny, alpha58, -skorpio1977- és 6 más kedveli ezt.
  4. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Na, több mint 4 éve játszom, de most kaptam először ilyen jó ólakat a titkosból: 1 db jégmadár, 1 db rózsaszín hódvár és 1 db narancs hódvár.
    Megérte ez az event.
    Köszönöm szépen.

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
    OJani, meszijancsi, Szama és 23 más kedveli ezt.
  5. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A titkosaim:
    1 homoktövis (3., köszönöm!)
    1XXL mandulafenyő
    1XXL ujjas juhar
    1XXL cseresznye
    1XXL nememlékszem...

1 galambdúc, 1 narancs kacsa, 1 kivifészek

Nekem már csak az 5. ellenfelet kell leküzdenem, de majd egyszerre dobálom be a 10 prémiumbiot, 1 biot és 1 turbolinát. 8)
    További jó előmenetelt mindenkinek! ;)

Dyny, Peszi2, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  6. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szép napot, sziasztok!:)
    2. versenyzővel végeztem hurrá! Előtte megittam a moziban a mai adag vizemet biztos ez is segített;)és a mogyoró is jól adta a felröpit meg a fák az esőerdőben.
    Ma itthon leszek, ültetek pár kör nemes biogyapotot komfortba 3 óra alatt érik remélem estére leradírozom a pályáról a sárga traktoros kutyust!:p
    Jó száguldozást és rengeteg turbolinát Mindenkinek aki még versenyben van!

Dyny, meszimarsi, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  7. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Én az első két ellenfelet már legyőztem, és most tudnék bedobni turbolinákat a 3. és a 4. ellen is, csak az 5. van lezárva.
    0 percezni tudnék, megvan hozzá mindenem, de ha nem muszáj, akkor megtartom a szupitrágyát ínségesebb időkre. Azt ültetek ami éppen kell, vannak kint ólak, állatosak, terményesek, földek és fák vegyesen. 33 felröpim van így a két ellenfél után. Eventnövényt nem ültetek, a felröpire várok. Ha mégsem lesz elég, legfeljebb begyorsítom.

Mindenesetre gratula a gyorsaknak, és sok felröpit kívánok a türelmesebbeknek: Cora

Dyny, Lindus1226, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  8. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Beértek a titkosaim hát nem vagyok tőlük nagyon elragadtatva így 95-ös szinten.
    Titokólak: lóistálló narancs, disznóól narancs, kacsacsőrű ez az egy aminek még örülhetek bár van belőle egy jó pár.
    Titokfák: ujjas juhar XXL, cseresznye XXL, mandulafenyő XXL, kowhai fa, homoktövis alapjában ezek még jók is bár ezekből is van jó pár. További jó játékot kívánok akik még küzdenek és sok-sok felröppenőket!

Dyny, alpha58, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. brummika

brummika Aktív író

Végeztem a második ellenféllel. Jelenleg nincs egy turbolinám sem, de ahogy számoltam az elmúlt 2 nap átlagát hétfőre meglesz mindre. Ma beturbóztam az xxl fákat (este elfelejtek visszajönni learatni), így növelem még a röpködések számát. Remélem sikerül, ha nem is végig jutni, de a felhőig a kitehetőkkel.

Dyny, alpha58, -skorpio1977- és 3 más kedveli ezt.
  10. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia!
    Gratulálok a jégmadaradhoz bár nekem van de én is jobban örültem volna ha a narancs ólak helyett azt kapok.
    További jó játékot!

11. berzsike

berzsike Fórummogul

Szia! Ez igen , GRATULÁLOK! Ezzel én is boldog lennék(most érnek)xD

csopke1, kishamiss, he1951 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok, nulla percezni nem tudok, nincsen gesztenyés felhőm ( most van 730 felröpim. A szegfű ki van nemesítve, szerintetek mennyi szuper trágyával tudnám a hiányzó felröpit megszerezni? Nagyon ideges vagyok, mert event növényt nem vetettem, így a felröpire vagyok hagyatkozva csupán. Ha valaki tud szánjon meg egy jó válasszal :)

szellorozsa és Gio kedveli ezt.
  13. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A szegfű szerintem komfortba minden területre ad, esetleg -1,2 db. kb 500 db trágya kell akkor a maradékhoz.

Dyny, szellorozsa és Jucus19 kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok, legalább valakinek a kedvében jártak!

szellorozsa, soresne, gazdane1959 és 4 más kedveli ezt.
  15. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Én event növényt is vetek még nincs késő neki állni meg lesz az! Hétfőig van idő! Éjjelre mennek a hosszú érésűek nappal vizezve két területen a karmelina a többin ólak. A szupertrágyával kapcsolatban nincs tanácsom sajnos! Sok sikert!

Jolán74, szellorozsa és Gio kedveli ezt.
  16. ejelaci

ejelaci Aktív író

Ha eddig, tehát kevesebb, mint 48 óra alatt összejött 730db, akkor a maradék simán összejöhet a végéig hátra lévő 99óra - azaz több, mint 4 nap alatt, úgyhogy dönthetsz úgy is, hogy nem idegeskedsz... ;)

zit67, Magdusnéne, bátorka és 5 más kedveli ezt.
  17. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Második ellenfél is legyőzve!! :inlove::inlove::music: Dolgozom a harmadik elleni stratégián, hát van mit terveznem. Valószínű megint újratervezés kell majd, nem úgy haladok, ahogyan kéne.....o_O Naaaa, még messze a vége, addig még jöhet a csoda is!!xDxD

Dyny, Hanka9911, Jolán74 és 4 más kedveli ezt.
  18. brekkencs.

Köszönöm, rendes volt Tőled, hogy rögtön válaszoltál :)
    Kedves Tőled, hogy vigasztalsz :) tudom, hogy van még idő, de :( én már csak ilyen vagyok :(

19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ha nem sürget semmi, és senki akkor felesleges még szupertrágyát használnod. Ha mondjuk vasárnap lesz rá időd, akkor is megcsinálhatod a maradék felröpit, ha kell még egyáltalán:) Tényleg ráérsz még :) Szerintem nekem még ennyim sincs mint neked:)

Dyny, Hanka9911, Jolán74 és 4 más kedveli ezt.
  20. brekkencs.

Az a baj, hogy szombaton és vasárnap nemigen fogok ráérni :( ezért kellene belehúznom most.

szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.