Traktorosok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A retek nem adja jobban, mint az eventes gaz? Azért ne csüggedj, kapálj csak szorgalmasan, ahogy eddig, meg lesz majd az eredménye ;)
    Tudok segíteni valamiben? Bahán hogy haladsz? Mangós turmix, esetleg?

szellorozsa, hóóvirág, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  2. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Dehogy csüggedek! :) Vegyesen ültetem a retket és az eventnövényt, hogy tudjam keverni az üzemanyagot, de sokkal több lina nem jön... Aranyos vagy, köszönök bármit :) De már annyi mindent kaptam tőletek, nem akarok visszaélni a "helyzetemmel" xD Jól haladok így is, és bízom benne, hogy az eventnél ez a 3 pálya vagy ellenfél meglesz!

szellorozsa, Baby72, Jolán74 és 9 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Na nehogy azt hidd, én is csak a 2.-at fejeztem be:) de nagyon türelmes vagyok, idő még sok van és meglesz az tudom. Nekem csak fák és ólak vannak kint, bizony nem mindegyik adja a felröppenőt. Érdekes, hogy 2 azonos ólnál is van mikor csak az egyikre adja.:) Hétfőre az összes ellenfelet lesöpörjük:pxD

szellorozsa, KapaKata79, Ananke és 13 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szerintem hagyd a keverést és csak a felröpivel próbálj haladni, főleg ha a retek jobban adja, sajna a spárgáig be van iktatva két rövidebb virág, azokkal valószínű sokra nem mégy egyenlőre . Turmix repült, gyorsan idd meg, jó az így délután ;)

szellorozsa, kukori80, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  5. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Hát én a 3 ellenfél legyőzésének is fogok örülni! :)
    Éssss 49-es lettem!! Köszönöm a francia lepényt, nagyon finom volt! ;)

szellorozsa, alpha58, juhosjuc és 13 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hatalmas gratula:) nagyon ügyes vagy;)

szellorozsa, hóóvirág, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  7. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Annyira jól/jobban nem adja, muszáj az eventnövény az üzemanyaghoz, azzal tudok felreppenőt spórolni. Turmixot megittam, felfrissített :)
    Köszi! :D

szellorozsa, hóóvirág, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  8. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Nálam már karácsony van... Naspolya XL, Naspolya XXL, Kowai, és Fekete fűz...:inlove::D

szellorozsa, alpha58, soresne és 16 más kedveli ezt.
  9. pemcc

pemcc Járnitanuló

Az eventleírásból nekem nem derül ki. Mondjátok, egymásra kell tenni az autókat és úgy kell feltenni a felhőre.
    Talán egy Moderátor tud segíteni. Kérlek...

szellorozsa kedveli ezt.
  10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Az 5. ellenfélnél minden kitehetőt még egyszer meg lehet szerezni. Így mindből kettő lesz.

iboly54, szellorozsa, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell egymásra tenned őket, csak mindegyikből 2 darabod lesz.

iboly54, sziszi1965, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok, kiütéssel győztem a traktor versenyen, igaz róka komát elég nehéz volt lehagyni, mert tepert nagyon, könnyű neki edzésben van, mert sok gazda kergeti, hogy kukorikat lopkod xD, de a végén én győztem

mindenkinek jó versenyzést kívánok ;)

moncsi1966, szellorozsa, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  13. pemcc

pemcc Járnitanuló

Köszi a választ.

sziszi1965 és Rylee86 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szijja kislyányom:) Kukorikat biztos nem lopkod mert megcsipkedjük. xDNagyon aranyos a sünikéd:) Gratulálok a győzelemhez.:)

Hanka9911, szellorozsa, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Rakd csak ki valami csücsökbe! néha adnak még röpit is. Onnan tudom, hogy ha pár db van kitéve, mindig kézzel aratom őket és olyankor jobban látszik. És hátha olyat kapsz, amit kint is hagysz: 20 órás vagy ritkaság. Tök jól állsz, ha az eltelt időt nézed! Tuti meglesz a felhősorig!
    Csak szólj mindig, hogy mi segít jobban, ha más nem, én küldök;)de szerintem más is:D
    Mennyire vagy a következő szinttől? Segít egy lepény?:music:

Így jár, aki nem olvas vissza :)Gratulálok a szintlépéshez, nagyon beindultál!

Pharmer500#2, Hanka9911, gyfa és 3 más kedveli ezt.
  16. KapaKata79

KapaKata79 Utánpótlás-írogató

Ha jól emlékszem, komfortba a kinemesített szegfû (a nemesített szegfûnél megvan a "25%-kal nõ a szupertrágya hatékonysàga" és karàcsonyi süti, fehéràrtatlansàg, viz, kaki) 1h29 perc. Szàmold ki... persze, annak is a függvénye, 3 földre raknàd ki... stb. Egy aratàsnàl mennyi felröpi jön. Ne idegeskedj, van ídõ még :) Drukkolok neked! Még én sem végeztem :)

ulmo12 kedveli ezt.
  17. H-Anita

H-Anita Aktív író

Sziasztok! Jöttem bejelentkezni. :) Mivel nálam a felröppenő hiány szokott lenni, ezért úgy döntöttem, hogy eventnövényezni fogok, az utolsó kör növényt épp most vetettem el, felröppenőkből viszont elég silányul állok - 301. :( De mindegy ahhoz képest nem állok rosszul! Most pedig megyek és visszaolvasgatlak titeket! Ha valaki sehogy se áll a felröpikkel az dobjon a farmon egy baglyot és holnap küldök neki turbolinát. Sikeres eventet kívánok mindenkinek! :music:

kutyaszálló, Hanka9911, Ananke és 4 más kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Jelen pillanatban a nyulat üldözöm:D, de fut mint a nyúlxDxDxD

kutyaszálló, Hanka9911, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszi anyaaaaa
    én meg megszurkálom a rókát, :) így védelek meg,

már korábban készen voltam, mert szupitrágyáztam, most azt töltöm vissza, turbózom erősen:cry:

kutyaszálló, Peszi2 és kukori80 kedveli ezt.
  20. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    A második rajt-cél győzelemmel várom a "feltöltődést" , addig is elő vettem a pattogatott kukoricát és irány a mozi ;)

kutyaszálló, szellorozsa, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.