Traktorosok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is ott rohanok utánadxDxDxD

2. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Csak úgy repkedek örömömben 5 titkosból 4 khaki fa:wuerg:más fa nincs a faiskolábanxD,meg egy xxl-es fenyő,Karácsonyra kivágom,de hogy fog beférni,a szobába,rejtély.:D;)

kutyaszálló, heureca3, Boccio71 és 8 más kedveli ezt.
  3. klara54

klara54 Fórum-zöldfülű

sziasztok
    nagyon tetszik nekem a ,,hanka lány,, lelkesedése, gondoltam kedveskedek neki én is vmilyen ajival. fel akartam venni a barátok listájára, hogy küldhessek, de azt a választ kaptam, túl sok a barátja, keressek más vkit :)...ha vki segitene, hogy tudom megoldani? köszönöm, de hogy ne legyek off....én még csak gyűjtögetek, még van rengeteg idő.

kutyaszálló, OJani, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Írsz neki egy levelet és mikor elküldted, a nevénél bal oldalon bejelölöd barátnak. Bemész a pajtádba, kiválasztod a terméket és ott lesz a neve a listán. (általában a legvégén). Ha ma már sokat kapott akkor nem tudsz küldeni.

5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A szomszéd listája van megtelve:) Nagyon népszerű, így sorban állás van ilyen téren;)
    Barátlistára úgy tudod felvenni, hogy irsz neki üzenetet, majd a kimenő leveleknél kipipálod a neve melletti kockát, és alul lesz olyan lehetőség hogy hozzáadni a barátlistára. Innéttől kezdve lehet neki küldeni amit szeretnél:)

kutyaszálló, heureca3, Gabimami és 11 más kedveli ezt.
  6. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Elég nehezen adja a felröpiket, de bizakodó vagyok. :) A fáim beértek: az 5-ből 4 XXl és 1 xl, szerintem ne panaszkodhatok mivel minden ajándék. :) További sok felröpit mindenkinek!!!

kutyaszálló, heureca3, Gabimami és 6 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A 3. ellenféllel szemben, féltávnál tartok.:)

Közben beértek a titkosok.

Fák:
    XL mandulafenyő
    XXL mandulafenyő
    XL almafa
    XXL datolyapálma
    fekete fűz

Ólak:

narancs szamáristálló
    gólyafészek
    sárga csacsikovács

8. brummika

brummika Aktív író

Napközben volt rózsám, csak vizezve, úgysem tudtam volna aratni, xxl fák turbózva, bahán gyömbér és adott 77 felröpit! :( :( Pedig ma reggelre megvolt az első 2re való. Az elég jó volt közel 40 óra alatt, de ez a mai nagyon elkeserített. Még nem tudom mit vessek éjszakára.

kutyaszálló, heureca3, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Próbáltam rájönni, utána olvasni, de túl hosszú napom volt, csak összefolytak a hozzászólások. Arra lennék kíváncsi, hogy ha végig prémium üzemanyagot használok, akkor a végén hozzáadódik a következő futamhoz, vagy ha 2 egység van hátra a futamból, akkor a maradék 4 elvész? Mert akkor inkább sima turbolinát használok a végére. Most járok az első végén, malomban keverem a következő 8at, de nem merek tovább menni. Köszi a válaszokat.

kutyaszálló, heureca3 és brummika kedveli ezt.
  10. brummika

brummika Aktív író

Valahol kérdezték már ma, és sajnos elvész a plusz anyag. Ott érdemes sima turbolinát használni.

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A maradék elveszik. A végén rakjál inkább turbolinát.

12. csírácska63

csírácska63 Fórum-zöldfülű

Most akkor mi van gyerekek? Olvasgatom, de nem tudok minden hozzászólást elolvasni. Mit kéne vetni, hogy jöjjön felreppenő ? Mert nekem nincs olyan 0 percesem, vagy mi. Rózsára jön vajon ? Kérlek segítsetek. Köszönöm.

kutyaszálló, heureca3 és Marika312 kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Gratula ! Főleg a fekete fűzhöz, nekem is hasonló xxlesek lettek és egy kovhai a homoktövist kifelejtettem.

14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Csírácska, szép estét !
    Javaslom ültesd a leghosszabb érésű növényedet, tegyél ki 20órás érésidejű fákat. Igyekezz a beéréskor learatni és visszaültetni, hogy ne legyen "kieső idő".

Tehát nem a legtöbb pontra ad, hanem a leghosszabb érésűre , úgy vetted észre ? Nam inkább az xxl-es fára ad többet , meg pl. a rózsaszínű ólra ?
    Növénynél a hosszú érésidejűek több felröppenőt adnak,(mogyoró, liliom, karfiol) a színes ólak nekem nem adott mindegyik, a narancs ló, nar.hal, struccászati tsz, strucckarám piros, az biztos mindegyik ól adott egyet, rózsa nem.

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
  15. csírácska63

Tehát nem a legtöbb pontra ad, hanem a leghosszabb érésűre , úgy vetted észre ? Nam inkább az xxl-es fára ad többet , meg pl. a rózsaszínű ólra ?

kutyaszálló és Marika312 kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A játék rendszere szerint az érésidő hossza számít egyedül a felreppenők mennyiségénél, a pontszám nem.

17. alpha58

alpha58 Rutinos

Beértek a titkosok:
    Fák: datolya,bükk,mandula XXL és 2 db. kowhai
    Ólak: piros tehén, béka, jégmadár
    Szerintem nem is olyan rossz. Minden ajándéknak tudok örülni. :)

18. csírácska63

Értem, East 17, de locsolni azért lehet, úgye , vagy az le vesz vajon a felreppenőből ?

kutyaszálló és heureca3 kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem, semmilyen hasonló beavatkozás nem érinti a felreppenőket, csakis az alap érésidővel számol, akkor is ha azt valamilyen módon rövidíted.

20. csírácska63

Köszönöm szépen :)

kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.