Traktorosok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Köszi Nyuszika! :) Nemsokára aratok, utána kirakom őket, és reggel majd jól rácsodálkozom :) Azért is jó újnak lenni egy játékban, mert nekem bármilyen fa jól jön ;)

Köszönöm Klára! Igen, az a helyzet, hogy a kedves fórumtársak teljesen elárasztanak ajándékokkal, amit - ismét - ezúton köszönök mindenkinek! :) És valóban minden szomszédom megvan, bár most megint van kettő, ahol a zöld csík elkezdett lefelé menni... Még várok pár napot, ha nem indulnak haladásnak, jelezni fogom....

kutyaszálló, Peszi2, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A felröpik állásából úgy tűnik, hogy vasárnap estig-hétfő reggelig minden bizonnyal nem jön össze a szükséges felröpi-mennyiség, a fák annyira nem kényeztetnek el. A Mikulás event miatt vasárnap este már nemigen szeretném aktiválni a gesztenyés felhőt, így úgy gondoltam, hogy kiütöm a póréhagymás bónuszokat és berakom helyette a két rózsásat.

Jól emlékszem, hogy az ökoimádat és a szupertrágyaimádat rúnákkal (na és a sütikkel) a rózsa gesztenyés felhő nélkül is csak 7 perc normál talajon (illetve komforton 49 perc)?

Én is lelkes vagyok. :D Vegyél fel engem barátnak...[​IMG]Bármilyen ajit szívesen fogadok! :music:
    Bocs, ezt nem lehetett kihagyni! xD

Magdusnéne, kutyaszálló, hűha és 15 más kedveli ezt.
  3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia Kata:)
    Igen, jól emlékszel! Valami ilyesmi megoldásra gondoltam én is, hétfőn délelőtt, ha addig nem jön össze.

kutyaszálló, Baby72, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Képzeljétek Kedveskéim! A Szerencse itt lohol a nyomomban, és most végre a sarkamra lépett! ;)
    Az egyik titokfából fekete fűz lett! Nagy az öröm, merthogy eddig hiányzott a gyümölcsösömből! :D:inlove:

5. OJani

OJani Kivételes tehetség

Helló!
    "...ott vannak a szintén mindenki által elérhető mammutfák..."
    Most értem ehhez a hozzászóláshoz és megörültem annak amit írtál. Légyszíves áruld már el, hogy jelenleg hol lehet hozzájutni a mamutfákhoz? Mert amennyire tudom azok se elérhetőek mindenki számára. Vagy tévednék? Szeretnék belőlük csak azért kérdem.

kutyaszálló, Baby72, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  6. kikike02

kikike02 Junior szaki

Sajnos jól tudod. Pillanatnyilag nem megszerezhetők és cserélni sem lehet. Szerintem "gymikii" figyelmetlenül elírta, hogy mindenki által elérhető, mert ez koránt sem igaz.

7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:) A fekete fűzhöz,meg az unokákhoz is gratulálok.:):)

kutyaszálló, OJani, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Klara54!
    Ha szomszédnak nem is tudod felvenni, ha írsz neki - akár egy üres - üzit, utána a kimenő leveleknél be tudod pipálni barátnak és onnantól minden nap tusz neki küldeni, csak nem oldalról, hanem
    - vagy amégis oldalról, de az ajándékdobozból előugró ablakból
    - vagy a postáról, ha bemész a levelezésbe, fönt középen a barátok fülre katt, utána alul van egy Ajándékozás gomb, és onnan már ki tudod választani.

alpha58, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. mocsi-02

mocsi-02 Járnitanuló

A többlet sajnos elvész.

kutyaszálló és sziszi1965 kedveli ezt.
  10. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sikerült a mai tervem a kutyust lehagytam és elkezdtem nyuszival a versenyt!:)
    Jó éjt és szép álmokat mindenkinek! (mindjárt elalszom barifej)

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Küldj neki baglyot. És máris felveheted a barátlistára. De vigyázz, Hanka nem lány, hanem főnök! És egy lelkes főnök...

Más:
    Azon gondolkodom, hogyha Turbó Rudi és Turbó Lina versenyeznek, akkor melyik a nyúl és melyik a béka? Avagy ki a királyfi királykisasszonnya. (Nem aszongya, hanem ahogy írva vala asszonya.)
    Szóval ez a turbolina eléggé elvetetemült fordítói erényeket takar. Mert ugye van a gasoline angolul, ami ékes "magyar nyelven" benzin.
    De franciául essence (olv. észansz), lengyelül benzyna, románul benzina, bolgárul is hasonlóan ejtik és olaszul is benzina.
    Németül is benzin, szlovákul is benzín, hosszú ivel, szlovénül bencin. Cirilül pedig mind egyforma. Máltaiul szólva viszont gażolina, de portugálul és spanyolul is gasolina, de még kata-lánnyúl is gasolina: vagyis Gázolj Lina! Turbó Lina. Vagyis Kata lány nyúl, tehát a nyúl a Turbó Lina. Matematikailag nem biztos, de spekulativuszban csak ez a megoldás.
    Csakhogy a magyar nyelvben nem szokás az ina végződéseket meghonosítani, elég a sok külföldi hatás miatt az in végződésű szavak terjedése. Semmi más nem kell csak turbolin a versenyhez. És akkor még az sem jelentene problémát, hogy az L betű mely más betűhöz van közel.
    Arra is rájöttem, hogy miért nincs a traktorokon szélvédő. Hát az aranybanán eső miatt. A nyúl már fogatlan. A teknős is, de ő gyárilag.
    De már keresik a fejlesztők a hiba okát. Csak azt tudnám, ho-hogy a hibának milyen oka van, mert nekem most igen jó okom van a hasam fogni, de a hibának?...
    Ennyit mára a kalandozásokból.
    Jóccakát nektek, meg magamnak is!

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
    Magdusnéne, kutyaszálló, hűha és 4 más kedveli ezt.
  12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nagy mázlim van a felröppenőkkel. Eddig minden estére be tudtam fejezni egy pályát. Ha a felröpik tartják ezt az ütemet, szombat estére kész az 5. pálya. Úgy látszik nálam ez a mázlifaktor. Küldöm a röpiket. Jó éjt. :)

kutyaszálló, Gio, gyfa és 4 más kedveli ezt.
  13. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ti hogy halatok a traktoral? nekem már van 324 felröpenöm lassan csinálok benzint is hozá

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Én is csak a felreppenőkből csinálom az eventet. Az első 2 versenyző kipipálva, már a 3. is kész szinte. A titkosakat már le is arattam, szokatlan. A fák szinte mind xl-esek, egy fenyő XXL és egy Kowhai. Az ólak viszont nagyon szupik. Lett egy Narancs lúd, én ezt nagyon szerettem volna, mert a tenyésztésekor az ideiglenest sem tudtam csinálni, mert éppen hajókáztam. Tenyészteni se tudom a ludat, mert eszi a bőröndgyár az alapállatot. És sikerült egy jégmadár is! Még nem volt. Teknősöm még mindig nincs, de a jégmadár szebb is. .)

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
    kutyaszálló, Gio, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Kata,

4 bónusznak benn kell lennie a rekeszekben a 7-8 perces (komforton 31-32 perces) rózsához:

- 2. koránérő termés
    - 3. vízimádat
    - 6. ökotrágya-imádat
    - 7. szupertrágya-imádat

4 bónuszt kell szabaddá tenned, hogy majd hely legyen a 4 rózsásnak.

Sok szerencsét a felröpikhez:)

kutyaszálló, Gio, hűha és 4 más kedveli ezt.
  16. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Jó reggelt mindenkinek!

Nem kell félni, itt Hanka lány (bár annak már kicsit öregecske, de bóknak veszem ;)), és mikor farmozik - akár munkaidőben is, rendszeresen lecsapja a főnököt xD És asszem Hankalány megfertőződött, mert fél órával korábban kelt, hogy arasson, majd fél 10-kor mégegyet, mivel ma akkor kell csak elmennie itthonról. Holott aludhatott volna akár 8-ig.... xD

A talányos fáimból kibújt: xl bükkfa, xl ujjas juhar, xxl naspolya, xxl birsalmafa, és xxl narancsfa. Azt még nemtom mi mennyit ér, de én mindegyiknek örülök! :inlove:

17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Látom felébredtél!
    Én is most kezdek aratni, remélem, hogy a harmadik ellenfelet is magam mögött hagyom, már nem sok van hátra. Azért közben dicsekedhetek is, mert a titokfákból nekem is kibújt egy fekete fűz, már csak a citrancs hiányzik, ezt sajnálom. Ahányszor bemegyek a gazdakörbe még mindég látom, hogy a feladatnál emiatt elakadtam és szomorú vagyok, de majd legfeljebb a piacon találok eladót és akkor megoldom ezt is.
    Jó aratást és sok sikert mindenkinek!

kutyaszálló, Gio, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  18. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Fel ám! És megvan a 3 titokól is!! :) Elég lassan haladok, de talán meglesz 3 ellenfél legyőzése, reálisan amúgy ezt a célt tűztem ki.
    Közben megnéztem a piacon, elég drágák ezek a fatermések, főleg a naspolya, ujjas juhar.

ildiko44, kisszakács75, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Igaz milyen utálatosak a főnökök :Dna amikor megmondom a véleményem vagyis beszólok csak hümmög meg bólogat és amikor még igazat is ad xDxDxD A mai napon végre megtehetem azt amire várni kel 96 h ;) Jaj lemertem írni o_O:eek:Bocsánat, bocsánat! Esedezem ne bántsatok ne ne :)

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, főleg, ha teszel rájuk katapermetet, akkor több lesz a tp és a termése is. Alacsonyan repkednek a mai munkálkodáshoz a lekik ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.