Traktorosok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 23.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Te online vagy? :) Nálad nem látom...

Hanka9911 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Én a helyedben nem sajnálnám törölni a retket, (persze, ha van elég belóle), és újra beültetném, mondjuk szekfűvel, vizezve.;)

bindi5454, Gio, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Engem teljesen elbűvöl Hanka lelkesedése:) emlékeztek, valaha mi is így kezdtük, kapkolódtunk mindenhova, mit hogyan és hol lehet:) szerencse hogy idetalált, itt sokat tanulhat, sok segítséget kaphat:)
    Folyamatosan azon töprengek, hogy milyen szép eventet kaptunk BP-től:) sokaknak nem kell semmit tenni a tejesítéséhez, csupán a földeket kell okosan kihasználni a felröpik gyarapításához, közben gyűjtjük a sok tp-t és bezsebeljük a szép ajándékokat:inlove:
    Kell ennél több:music: nekem nagyon - nagyon megfelel ez így.;) Csak azért fogok pár darab eventnövényt ültetni, hogy tudjam, event van, ez a szokás;):p

csio70, OJani, hóóvirág és 18 más kedveli ezt.
  4. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Pedig az vagyok, még egy kicsit :)....nem tudom mitől függ, gondolom valamit beikszeltél a belállításokban, vagy ilyesmi.

Köszönöm :) Igen, valóban szerencse, hogy idetaláltam, tulképp még 10-es szint előtt, sokat tanultam/tanulok tőletek, rengeteg ajándékot kaptam, még több jó tanácsot! Sokszor még munka közben is azon jár az agyam, hogy mit is ültessek :D De azért bízom benne, hogy ez idővel javulni fog....
    A pörgetéseim közt volt aratógép kupon is, jól jön holnap! Még egy utolsó kérdés: ahova növényt ültetek - kör gabonát -, azt nagy kockára, közepesre vagy kicsire tegyem? Vagy nincs jelentősége a felröppenőknél?

hűha, GA-BI-O-Farm, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  5. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sajnos a kérdésedre nem tudok igazából választ adni, csatnival kis kocka, anélkül nagy kocka, már régen voltam ezen szinten és öregszem és felejtek, de nagyon-nagyon szeretnélek segíteni! Hanka9911 itt vagy található?

6. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Üdv!
    Meg tudná valaki mondani, hogy a traktor kitehetők a bahára pakolva adnak-e baha TP-t?

7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A Hanka lelkesedése nekem is nagyon tetszik és mi is valahogy így kezdtük, szerintem aki tud egy picit segíteni, az tegye meg. Tanács vagy ? Az eventet aki meg akarja csinálni, azt segítsük és jut ameddig tud, de ha visszagondol később a farmos múltjára, lehet hogy ez lesz az egyik legkedvesebb emléke. Mert ez az event is klassz.

erzsike511, nyuszika215 és Leho69 kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia én kivettem az egyik elemet és majd kiteszem ha aktiválni szeretném..:) Nekem ez vált be.
    Nálam is mindig learatta bárhova tettem :D erre kiszurtam vele :p
    Mindenkinek sok felrepit holnapra .. nekem eddig meg lett a 0-ás nélkül is.
    Remélem most is igy lesz :)
    Bár lehet én variálom a lehetöségeket idö függvénye lesz nálam most..

ulmo12 és bindi5454 kedveli ezt.
  9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Bábicsek002!

A Bahama területre, Kincses szigetre kihelyezve Bahama tapasztalati pontot adnak a tárgyak.

-skorpio1977-, -orgona-, mimi és 2 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nagyra. Van jelentősége.

hűha, mimi, -skorpio1977- és 2 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Hanka!
    A körgabonával várod az eventet? Gondolom ez a legnagyobb értékű növényed. Ha igen, akkor sztem nagy kockába tedd, nem kell hozzá arató és semmilyen leki ( bár nem sok felröppenőt hoz majd) az event növény felszaporításához is nagy földet használj, aztán jöhet az 1x1-es. Ide már jól jönne a csatni is, segítsek?
    Sok sikert, akár meddig jutsz....de ügyes vagy és megcsinálod végig;)

-orgona-, heureca3, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  12. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Rendben, és elnézést!!
    Igen, az a legnagyobb értékű növényem! Ok, nagy kockába ültetem! Van még csatnim, kaptam párat, köszönöm szépen :)

heureca3, -skorpio1977- és bindi5454 kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én arra emlékszem, hogy egyszer találtam valami új növényt, egész jó tp-vel, olyan huszon-harminc szinten, ültettem lelkesen, hogy ez milyen jó, aztán egyszer csak mind eltünt. Néztem, mint a makimajom...:D
    Mostanában azért néha sajnálom, hogy ilyen könnyen megy...napi 300 röpi biztos összejön, hét végére alig fog maradni dolgom:(Ha mégis, akkor lehet, hogy én is ültetek néhány sárga gazt;)

heureca3, GA-BI-O-Farm, gyfa és 4 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Még jó hogy rákérdeztek, mert az ismertetőben csak sima TP van és én úgy is jegyeztem fel. Nem kellene átjavítani?

hóóvirág, Gio, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Akkor sürgősen térj át eventnövényre holnap du., mert az 64 tp 6 óra alatt, míg a körgabona 34 TP 5:40 alatt. Neked megéri 2x2 ültetni az eventgazt, mert jó a TPje. Aztán meglátod, hogy kell-e majd a malom vagy sem.
    Nem tudom, milyen gyorsan fejlődsz az event alatt, de az áfonyáig, nem éri meg neked eventgazon kívül mást termelni. És néhány répáskenyér sem ártana.
    A lényeg, hogy minél többször arass egy nap lehetőleg hosszút.

Utoljára szerkesztett: 23.11.15
    hűha, heureca3, mimi és 4 más kedveli ezt.
  16. jani975

jani975 Fórumszaki

De jó, hogy megint duplán kapjuk meg a kitehetőket és nemcsak a felhőre valót. Persze a hely is egyre kevesebb lesz a bahán, de nem baj.

17. Leho69

Mondtam neked, megvárunk. Üdvözlünk, mint újabb topezrest. Most már remélem tudsz kapálni ezerrel, meg lepkehálód is van a sok felröpihez.
    Csak azt ne mond, hogy a dokik tudják, hogy traktorverseny van.

csio70, hűha, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha leírnám az elmúlt 5 napomat egy regényben akkor kapkodnád mint a cukrot.xD
    Ma saját felelősségre jöttem ki és nem a farm miatt.xD;)
    Elolvastam az ismertetőt és a felreppenők mellett döntöttem. ;)

csio70, OJani, hűha és 13 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Mindennel egyetértek, csak a cukorkapkodást meglehetősen vitatom, mert én még a kávét (a Bahásat is), teát is cukor nélkül iszom.
    A többi úgy igaz, ahogy írod.
    Na lenyomok egy kis turbolint, holnap pörögjenek a rakéták.
    Csak azt nem értem, hogy Varun miért a drága napraforgó olajat pocsékolja traktorokba, mikor az egész biodízel gyártás a repcén alapszik. Hibát hibára halmoz.

hűha, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Soha nem gondoltam volna, hogyha el akarok vetni 500 db napraforgót , akkor fél órán át gyököt és 2 ismeretlenes egyenletet kell megoldanom.xD
    senki nem vette észre hogy az ajándékok milyen picik? 200 csp? :cry:

fpat, hűha, Gio és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.